Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

Labas rytas 4u.gif

Čioliene, vakar taip apkalbėjom vėdarus.. tavo mažiukui pavydas sukilo ir sugalvojo matyt paskubėt krapštytis lauk, pažiūrėt, kas čia per gėris thumbup.gif iš aprašymo man irgi į kamštį panašu.. gi būna jis visoms skirtingas.. bent kiek teko skaityt ir žiūrėt vaizdinės medžiagos rolleyes.gif google suvedus mucus plug galima daug pvz prisižiūrėt.. tik perspėju, labai atviri vaizdai lotuliukas.gif

Braškiuk, mano vyrukas visada būdavo įstrižai, bet galvytė labiau žemyn.. dabar jau kurį laiką jaučiu, kaip aukštai dažnai spardosi.. tai gal jau pilnai apsivertė ax.gif bet jei sėdėtų, manau daryčiau apvertimą.. žiūrėjau, kaip ten atrodo tas apvertimas, tai nepasirodė baisu.. 2 minučių reikalas.. o ir stebi vis su echo.. man apvertimas atrodo geriau, nei cp 4u.gif
Atsakyti
Mano draugei verte-nepavyko...o ir procedura sake nemaloni ax.gif
Atsakyti
Cioliene tai kamstis nebutinai skaidrus turi buti, gali buti visoks. Tikiu kad tau cia kamstis thumbup.gif
Braskiuk nesukciau. As irgi manau kad jei sedi yra tam priezastis. Pamegink pratimu kokiu apsivertimui. Pvz maniskis buvo 2 kartus aplink kakla virkste apsisuked tai jei tarkim butu reikeje sukti kazin kaip butu buve...
De Paris isivaizduoju kaip jauties... As jau norejau gimdyt dar iki termino o tu jau po... Imk 4u.gif del anytos mano irgi grizo 23 d o as pagimdziau 17 tai butu atpuolus dar i ligonine ziuret o man nebutu nervai atlaike. Tai buvom jau nors namie kai atvaziavo.
Atsakyti
Braskiuk, as nedaryciau apvertimo 4u.gif

Vaziuoju i ligonine. Bandysiu tartis.
Atsakyti
Ačiū visoms pasisakiusioms 4u.gif Bet ir mano širdis linksta ties tuo, kad nedaryti apvertimo.... Gyvenime sau neatleisčiau, jei kažkas nutiktų. Jau geriau turėsiu cp, nei rizikuosiu unsure.gif Dabar bandysiu paieškoti kokių pratimų sau ir pilveliui, gal gi pavyks su karalaičiu susitarti ir pats dės kūlį biggrin.gif

De Paris, laikau kumščius, kad susitartum ir namo grįžtum su užsispyrusia dukryte ant rankų mirksiukas.gif Užteks Tave kankinti 4u.gif
Atsakyti
Kūdikių forumas
Taikliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 26, 11:26)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 26, 09:26)

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 26, 11:32)
Braškiuk, mano vyrukas visada būdavo įstrižai, bet galvytė labiau žemyn.. dabar jau kurį laiką jaučiu, kaip aukštai dažnai spardosi.. tai gal jau pilnai apsivertė ax.gif bet jei sėdėtų, manau daryčiau apvertimą.. žiūrėjau, kaip ten atrodo tas apvertimas, tai nepasirodė baisu.. 2 minučių reikalas.. o ir stebi vis su echo.. man apvertimas atrodo geriau, nei cp 4u.gif

drinks_cheers.gif
Aš bandyčiau apvertimą smile.gif Procesas visą laiką yra stebimas per echo, be to, niekas ir nedaro jo, jei yra bent kokia kontraindikacija (trumpa virkštelė ar pan.). Mano nuomone, geriau apversti, nei CP daryti, nes natūralus gimimas vis tik geriau tiek mamai, tiek vaikeliui ax.gif
Atsakyti
Sedziu pajungta. Maziukes sirdies tonai 187 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 26, 12:18)
Sedziu pajungta. Maziukes sirdies tonai 187 doh.gif

Laukiam ziniu unsure.gif
Atsakyti
Braskiuk, ne uz ka ne uzka neleisciau daryti apvertimo schmoll.gif ir visiskai man butu nesvarbu ar stebi per echo ar ne, nes jei kokia beda juk kartais ir sekundziu reikalas gali buti man atrodo 4u.gif
pati gamta sutvarko kaip reikia, jei sedi vadinas yra priezastis ir viskas 4u.gif

o del cp nera jis jau toks baisus baubas kaip cia visos nupasakoja 4u.gif o ir vaikai gime po cp ir mamos lygiai tokie patys zmones, taip kad nereikia cia istisai apie ta cezari varyti kaip apie didziausia beda 4u.gif

Braskiuk, labai labai linkiu, kad mazulis dar apsiverstu pats kaip reikia ax.gif

DeParis laikom kumscius, tegu tikrai greciau ten tau krapsto tavo mazaja uzsispyrele 4u.gif
Atsakyti