Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(De Paris @ 2016 10 04, 21:49)
o nuo ko?  4u.gif

Mes buvome Vilniuje pas daktara nuvazeve gastro. Zodziu oasake , kad kieteja viduriukai nors ir tustinantis tie viduriai nera kieti. Matyt zarnynas silpnas isstumti.. tai vaistukus geriam. Ir iki dabar sia beda turim..
Atsakyti
Misstres, mums osteopate ta reikala issprende.

Vaikas isstisai stenedavo. Negaledavo isstumt.
Atsakyti
QUOTE(*MiStreSS* @ 2016 10 04, 18:52)
Mes buvome Vilniuje pas daktara nuvazeve gastro. Zodziu oasake , kad kieteja viduriukai nors ir tustinantis tie viduriai nera kieti. Matyt zarnynas silpnas isstumti.. tai vaistukus geriam. Ir iki dabar sia beda turim..

gal cia kokia kudikiu beda, gal "isaugs"? unsure.gif

Siaip mes abi su maziuke vargstam su tualetu, man dabar tas pats. kol kas nesusitvarke.

Mes siandien lauke buvom 2 val. Sese sako, kad per ilgai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo De Paris: 04 spalio 2016 - 21:14
QUOTE(Romy @ 2016 10 04, 22:02)
Misstres, mums osteopate ta reikala issprende.

Vaikas isstisai stenedavo. Negaledavo isstumt.

Kaip isprende?
Atsakyti
Ej panos, laukit kol ir mes ateisim visos is anos temos biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MiStreSS* @ 2016 10 04, 20:23)
Kaip isprende?

Sunku aprasyt osteopates darba. Ismasazavo, spaude atitinkamus taskus. Viduriai normalus buvo, tik pries gala Zarna uzsispazmavusi (nemoku mediciniskai paaiskint) buvo ir neistumdavo. Kai atriso tai atriso. Pradejo kakint kiek mate nebuvom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romy: 04 spalio 2016 - 21:40
QUOTE(imeldutia @ 2016 10 04, 19:49)

Kad jau nuliūdinau, tai jaučiu pareigą vėl pralinksmint  blush2.gif

va čia yra 4u.gif Prismoj Pramonės pr. šita parduotuvė yra.. daugiau nežinau, kur.. reikėtų kontaktus pažiūrėt 4u.gif

Tikrai prakinksminai bigsmile.gif bet radau dar rokius grybukus i rozete kisasi su kistuku, tai dabar abejoju kuria lempele reiktu imti ax.gif
Grybukai suzavejo kazkuo mane 4u.gif

De Paris puikiai atrodai wub.gif

Gal palaukiam visu nestuke.gif kol issilukstens tada ziuresim ar reik tos temos, jei jos labai nepyks uz musu naujas bedeles uzgoziancias namucius ir ju dziaugsmelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 10 04, 19:34)
Ej panos, laukit kol ir mes ateisim visos is anos temos biggrin.gif  bigsmile.gif

ateikit ateikit mergaites, laukiam 4u.gif

klausimas ne i tema. norim nusipirkti is Lt kokybiska kampa-lova su miegamu mechanizmu. gal galit patarti is kur geriau pirkti 4u.gif
Atsakyti
Jauniute, aš tikiuosi, kad tas mano toks TTH nepridarys bėdų.. pasiskaičiau, kad gali įtakot ankstyvesnį gimdymą ir mažą vaiko svorį.. nu bet tiek gal dar nieko čia labai blogo ax.gif

Finna, va aš irgi galvoju jau seniai apie muziką savo.. ir kai pasakė, kad bus galima, tai iš tos laimės pamiršau paklaust, kokioj laikmenoj ta muzika turi būt biggrin.gif usb ten tinka? biggrin.gif o kaip su prieblanda? Norėčiau ir aš prieblandos, bet žvakėm apsikraut tingėsiu biggrin.gif ten kokie nagli šviestuvai ar kaip? ax.gif

De Paris, graži mamytė wub.gif

Nejuokaukit jūs su tais temos užgožimais.. man irgi viskas labai įdomu ir tikrai ateity pravers 4u.gif
Atsakyti
Siūlau pervadinti temą į "Kartu susiplanavusių ir mažylius auginančių pašnekesiai" ir bendrauti visoms lygiom teisėm. ;)

Nes pažvelkim į realią situaciją. Per 2 mėn. pagimdys šių metų nėštukės. 2017 m. gimdyti lieka kolkas 3 nėštukės (o jau kuriasi gegužinukai, tuoj bus birželinukai). Labai liūdna, kad nesulaukiam papildymo, bet ir pačių planiukių jau ne marios likę. Taip kad šios temos likimas gali pakibti ant plauko. Siūlau gelbėti ir kombinuoti. biggrin.gif

Nuo savęs pridursiu, kad man labai įdomūs mamyčių pašnekesiai. Ačiū už pasidalinimus. ;)
Atsakyti
QUOTE(<Sauleja> @ 2016 10 04, 22:30)
Siūlau pervadinti temą į "Kartu susiplanavusių ir mažylius auginančių pašnekesiai" ir bendrauti visoms lygiom teisėm. ;)

Nes pažvelkim į realią situaciją. Per 2 mėn. pagimdys šių metų nėštukės. 2017 m. gimdyti lieka kolkas 3 nėštukės (o jau kuriasi gegužinukai, tuoj bus birželinukai). Labai liūdna, kad nesulaukiam papildymo, bet ir pačių planiukių jau ne marios likę. Taip kad šios temos likimas gali pakibti ant plauko. Siūlau gelbėti ir kombinuoti. biggrin.gif

Nuo savęs pridursiu, kad man labai įdomūs mamyčių pašnekesiai. Ačiū už pasidalinimus. ;)

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Skauuuudaaa.. jau užkniso unsure.gif neįmanoma apsiverst lovoj ant kito šono, nes skauda visą dubenį, gaktikaulį.. nėra tas skausmas toks jau visai nepakeliamas, nu bet skauda ir erzina unsure.gif kai jau dantis sukandus vistiek verčiuos, tai traška braška ten viskas.. sulūšiu aš tuoj biggrin.gif

Kaimynų dukra 2 metukų verkia jau kokį pusvalandį.. niekas nekreipia dėmesio.. dabar atėjo tėtis pas ją, apstaugė isterišku balsu ir paliko toliau vaiką vieną.. verkimas dar baisesnis unsure.gif
Atsakyti