Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

Skotuke ir Cioliene, kokios ankstyvos biggrin.gif
Atsakyti
Nesimiega ir man....

Imeldutia, kaip gaila mergaites unsure.gif

As irgi manau laikom viena tema drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas

Galime viena tema laikyti tikrai, nebent su visa sita tema ir dalyvem issikraustyti i kokias bendramintes smile.gif kad nebuti nesciuju pokalbiuose biggrin.gif

Imeldutia, as ieskojau medicinines info apie skydliauke ir nestuma, nes pas mane pradzioj nestumo virsyjo normas geriant 50mg, tth buvo 4,77. Tada padidino doze iki 75mg ir geriau iki pat gimdymo sita doze. Iskart po gimdymo grizau prie 50mg, padarem tyrimus pries pora savaiciu, ir idealu biggrin.gif 1,5

Sianakt valgymas istisinis buvo, gerai kad bent nakciai po ilgo laiko uzmigo nerekdama unsure.gif jai ne diegliai, nezinau kas jai buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(imeldutia @ 2016 10 05, 01:16)
Skauuuudaaa.

Labas rytas.

Miegi su pagalve ar ne? Man kažkaip miegant dubuo neskauda, pagrindinis jo skausmas yra ilgai sėdint. Kineziterapeute sakė kad esant dubens skausmui miegoti tik su pagalve, nes taip nuimama įtampa. unsure.gif
Papildyta:
De Paris puikiai atrodai wub.gif
Atsakyti
FM, gal rukstys kyka jai? Manasis su tuo kankinosi, bjaurus reikalas unsure.gif

De Paris, grazi nauja mamyte wub.gif

Imeldutia, pritarou Lafy S? man kai be pagalves tarp koju miegu tada skauda, su pagalve miegant man viskas gerai buna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*MiStreSS* @ 2016 10 04, 20:52)
Mes buvome Vilniuje pas daktara nuvazeve gastro. Zodziu oasake , kad kieteja viduriukai nors ir tustinantis tie viduriai nera kieti. Matyt zarnynas silpnas isstumti.. tai vaistukus geriam. Ir iki dabar sia beda turim..

Duphalac gal geriat sirupa?
Papildyta:
Skauuuudaaa.. jau užkniso unsure.gif neįmanoma apsiverst lovoj ant kito šono, nes skauda visą dubenį, gaktikaulį.. nėra tas skausmas toks jau visai nepakeliamas, nu bet skauda ir erzina unsure.gif kai jau dantis sukandus vistiek verčiuos, tai traška braška ten viskas.. sulūšiu aš tuoj biggrin.gif

Kaimynų dukra 2 metukų verkia jau kokį pusvalandį.. niekas nekreipia dėmesio.. dabar atėjo tėtis pas ją, apstaugė isterišku balsu ir paliko toliau vaiką vieną.. verkimas dar baisesnis unsure.gif

Kaip gaila mergytes blink.gif daznai taip verkia?tevai normalus?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif vel nesicituoja..
Finna, saunu KMUK leidzia su muzika gimdyt.. tikiuosi leis ir ten kur as planuoju gimdyt, jei viskas ok biggrin.gif jei ne, atvarysiu i kmuk.. nes as Jono noriu lotuliukas.gif
De paris, nu kaip graziai atrodai.. kai negimdzius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 10 05, 05:48)
Skotuke ir Cioliene, kokios ankstyvos  biggrin.gif

Aha, naktipieciu keliames, bet miegale mano vos vos tik atsikele biggrin.gif

Imeldute zinau ta skausma.. Man taip buvo, nepadejo nei pagalves niekas.. 4u.gif
Del kaimynu mergaites, pas mus panasi labai situacija, tik kad kaimynai ne uz sienos, o kitam name pries musu nama, mus dar gatvele skiria, bet toks vaizdas kad kaimynu mergaite gretimam kambari verktu....
Atsakyti
Kaimynų dukra 2 metukų verkia jau kokį pusvalandį.. niekas nekreipia dėmesio.. dabar atėjo tėtis pas ją, apstaugė isterišku balsu ir paliko toliau vaiką vieną.. verkimas dar baisesnis unsure.gif

unsure.gif Vargsas vaikas.. unsure.gif Nu as suprantu, kad miegot norisi, bet nuramini vaika ir miegi.. unsure.gif

Del skausmo, tai as jau seniai kankinuos.. Bet man ir su dukra tas pats buvo, tik tiek, kad ta skausma jauciu nugarinej daly, ten kur klubo sanarys, kazkoks nervas uzsispaudzia.. Ir t pasekoje, ant desnes kojos negaliu patovet, tai kai reik mautis kelnes vaizdelis neblogas buna lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif
As uz bendra tema drinks_cheers.gif

DeParis
wub.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
imeldutia, uz skausmus 4u.gif

apsikakokjo mano grazuole vos ne iki ausu yahoo.gif su mb is laimes sokinejom biggrin.gif

Nikolytei siandien savaite wub.gif jeee pirma svente wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo De Paris: 05 spalio 2016 - 08:20
QUOTE(De Paris @ 2016 10 05, 09:19)
apsikakokjo mano grazuole vos ne iki ausu  yahoo.gif  su mb is laimes sokinejom  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tevu dziaugsmai.. biggrin.gif bet tikrai suprantu jusu dziaugsma.. nes tos bedos su viduriais tikrai ner smagu tikiu..
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif neįtikėtina, kiek kartais laimės gali atnešti paprastas šūdas

Spėju, mano fotosesija nuplaukė.. Na ir orai.. unsure.gif

nėštukes, dar darot pim - pim su SB.? blush2.gif
Atsakyti