Skotuke ir Cioliene, kokios ankstyvos
Nesimiega ir man....
Imeldutia, kaip gaila mergaites
As irgi manau laikom viena tema
Imeldutia, kaip gaila mergaites
As irgi manau laikom viena tema
Labas rytas
Galime viena tema laikyti tikrai, nebent su visa sita tema ir dalyvem issikraustyti i kokias bendramintes
kad nebuti nesciuju pokalbiuose
Imeldutia, as ieskojau medicinines info apie skydliauke ir nestuma, nes pas mane pradzioj nestumo virsyjo normas geriant 50mg, tth buvo 4,77. Tada padidino doze iki 75mg ir geriau iki pat gimdymo sita doze. Iskart po gimdymo grizau prie 50mg, padarem tyrimus pries pora savaiciu, ir idealu
1,5
Sianakt valgymas istisinis buvo, gerai kad bent nakciai po ilgo laiko uzmigo nerekdama
jai ne diegliai, nezinau kas jai buna
Galime viena tema laikyti tikrai, nebent su visa sita tema ir dalyvem issikraustyti i kokias bendramintes
Imeldutia, as ieskojau medicinines info apie skydliauke ir nestuma, nes pas mane pradzioj nestumo virsyjo normas geriant 50mg, tth buvo 4,77. Tada padidino doze iki 75mg ir geriau iki pat gimdymo sita doze. Iskart po gimdymo grizau prie 50mg, padarem tyrimus pries pora savaiciu, ir idealu
Sianakt valgymas istisinis buvo, gerai kad bent nakciai po ilgo laiko uzmigo nerekdama
QUOTE(imeldutia @ 2016 10 05, 01:16)
Skauuuudaaa.
Labas rytas.
Miegi su pagalve ar ne? Man kažkaip miegant dubuo neskauda, pagrindinis jo skausmas yra ilgai sėdint. Kineziterapeute sakė kad esant dubens skausmui miegoti tik su pagalve, nes taip nuimama įtampa.
Papildyta:
De Paris puikiai atrodai
FM, gal rukstys kyka jai? Manasis su tuo kankinosi, bjaurus reikalas
De Paris, grazi nauja mamyte
Imeldutia, pritarou Lafy S? man kai be pagalves tarp koju miegu tada skauda, su pagalve miegant man viskas gerai buna
De Paris, grazi nauja mamyte
Imeldutia, pritarou Lafy S? man kai be pagalves tarp koju miegu tada skauda, su pagalve miegant man viskas gerai buna
QUOTE(*MiStreSS* @ 2016 10 04, 20:52)
Mes buvome Vilniuje pas daktara nuvazeve gastro. Zodziu oasake , kad kieteja viduriukai nors ir tustinantis tie viduriai nera kieti. Matyt zarnynas silpnas isstumti.. tai vaistukus geriam. Ir iki dabar sia beda turim..
Duphalac gal geriat sirupa?
Papildyta:
Skauuuudaaa.. jau užkniso
neįmanoma apsiverst lovoj ant kito šono, nes skauda visą dubenį, gaktikaulį.. nėra tas skausmas toks jau visai nepakeliamas, nu bet skauda ir erzina
kai jau dantis sukandus vistiek verčiuos, tai traška braška ten viskas.. sulūšiu aš tuoj
Kaimynų dukra 2 metukų verkia jau kokį pusvalandį.. niekas nekreipia dėmesio.. dabar atėjo tėtis pas ją, apstaugė isterišku balsu ir paliko toliau vaiką vieną.. verkimas dar baisesnis
Kaimynų dukra 2 metukų verkia jau kokį pusvalandį.. niekas nekreipia dėmesio.. dabar atėjo tėtis pas ją, apstaugė isterišku balsu ir paliko toliau vaiką vieną.. verkimas dar baisesnis
Kaip gaila mergytes
Sveikos
vel nesicituoja..
Finna, saunu KMUK leidzia su muzika gimdyt.. tikiuosi leis ir ten kur as planuoju gimdyt, jei viskas ok
jei ne, atvarysiu i kmuk.. nes as Jono noriu
De paris, nu kaip graziai atrodai.. kai negimdzius
Finna, saunu KMUK leidzia su muzika gimdyt.. tikiuosi leis ir ten kur as planuoju gimdyt, jei viskas ok
De paris, nu kaip graziai atrodai.. kai negimdzius
QUOTE(De Paris @ 2016 10 05, 05:48)
Aha, naktipieciu keliames, bet miegale mano vos vos tik atsikele
Imeldute zinau ta skausma.. Man taip buvo, nepadejo nei pagalves niekas..
Del kaimynu mergaites, pas mus panasi labai situacija, tik kad kaimynai ne uz sienos, o kitam name pries musu nama, mus dar gatvele skiria, bet toks vaizdas kad kaimynu mergaite gretimam kambari verktu....
Del skausmo, tai as jau seniai kankinuos.. Bet man ir su dukra tas pats buvo, tik tiek, kad ta skausma jauciu nugarinej daly, ten kur klubo sanarys, kazkoks nervas uzsispaudzia.. Ir t pasekoje, ant desnes kojos negaliu patovet, tai kai reik mautis kelnes vaizdelis neblogas buna
Labas rytas
As uz bendra tema
DeParis
labas rytas
imeldutia, uz skausmus
apsikakokjo mano grazuole vos ne iki ausu
su mb is laimes sokinejom 
Nikolytei siandien savaite
jeee pirma svente
imeldutia, uz skausmus
apsikakokjo mano grazuole vos ne iki ausu
Nikolytei siandien savaite
QUOTE(De Paris @ 2016 10 05, 09:19)
Spėju, mano fotosesija nuplaukė.. Na ir orai..
nėštukes, dar darot pim - pim su SB.?