Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

zinokit net mb atsikele, soko is lovos ir bego i vonia man krana atsukti biggrin.gif

QUOTE(Pikų*dama @ 2016 10 05, 06:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif neįtikėtina, kiek kartais laimės gali atnešti paprastas šūdas

Spėju, mano fotosesija nuplaukė.. Na ir orai..  unsure.gif

nėštukes, dar darot pim - pim su SB.?  blush2.gif

as nebe nestuke bet pim pim nedarem turbut puse metu rolleyes.gif nepasirasydavo maniskis. o dabar sar tures palaukti. sake no problem.
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 10 05, 09:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif neįtikėtina, kiek kartais laimės gali atnešti paprastas šūdas
Spėju, mano fotosesija nuplaukė.. Na ir orai..  unsure.gif
nėštukes, dar darot pim - pim su SB.?  blush2.gif

Nejuokas cia zinok... man uk buvo taip uztrumpine vidurius, kad kokias 4d nejau i wc.. tai ko tik nedariau.. tai, kai susitvarke ojojoj kiek dziaugsmo buvo.. o pries nestuma irgi zarnynas buvo sustreikaves, tai atvirksciai.. sav vien vandenuku variau.. tai niekad negalvojau, kad kada gyvenime taip dziaugsiuos pamacius susiformavusia , grazia galka.. blink.gif atsiprasant.. po kokio men.. nu.. gyvenimas cia lotuliukas.gif
Mes, tai .. kaip cia pasakius.. ax.gif maniskis jau pirstus lenkia tik.. man sarmata.. nu bet negaliu saves prievartaur.. nu negaliu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(De Paris @ 2016 10 05, 09:46)
zinokit net mb atsikele, soko is lovos ir bego i vonia man krana atsukti  biggrin.gif
as nebe nestuke bet pim pim nedarem turbut puse metu  rolleyes.gif  nepasirasydavo maniskis. o dabar sar tures palaukti. sake no problem.

Net gi no problem.. unsure.gif pazek mozoliu ant kaires ner unsure.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokauju.. ax.gif fu.. kokia as siandien nesvanki
Atsakyti
As vis dar noriu blush2.gif labiau nei pries nestuke.gif
Gal nieko tokio? Placenta pakilo rolleyes.gif
Atsakyti
amberr, mes gi senuciukai, mums maziau reikia tongue.gif biggrin.gif
juokauju zinoma. bet taip jau yra, kad smegenys blokuoja visa sita kai leliukas pilve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo De Paris: 05 spalio 2016 - 09:06
QUOTE(De Paris @ 2016 10 05, 10:05)
amberr, mes gi senuciukai, mums maziau reikia  tongue.gif  biggrin.gif
juokauju zinoma. bet taip jau yra, kad smegenys blokuoja visa sita kai leliukas pilve.

tai mano smegenys matyt kazkokios nenormalios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 10 05, 08:12)
tai mano smegenys matyt kazkokios nenormalios lotuliukas.gif

Normalios, normalios. Mes iki galo darem smile.gif
Atsakyti
Labas rytas blink.gif

Praeita nakti kelesi 2 kart-pavalge ir miega. Ramuuu buvo.

Sianakt iki 5 ryto- valgo, kakoja, valgo, kakoja.. Tai taip ir laksciau nuo lovos ant vystymo stalo i dusa ir vel i lova biggrin.gif
Apzoriukas karalaitis-pienas bega, krutine netelpa i liemeneles-kai uzsisake pieno tai uzsisake. Gerai, kad daug zinda, nereik galvot kaip reabilituot (·). Reiks kazkokiu budu i PC pakliut, nes spaudzia liemeneles labai unsure.gif

Bet vistiek smagu bigsmile.gif ryt vakare pas gydytoja vaziuojam. Nusprendem i kabineta vykt, kad viska apziuretu. Gydytoja priims po darbo, kad klinika tuscia butu.
Atsakyti
pas mus pirmadieni i namus ateis apziureti mazes.

Cioliene, oho koks sikniukas bigsmile.gif
kaip pas tave reikalai su 'apacia'? gausiai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 10 05, 09:27)
pas mus pirmadieni i namus ateis apziureti mazes.

Cioliene, oho koks sikniukas  bigsmile.gif
kaip pas tave reikalai su 'apacia'? gausiai?  ax.gif

Jei apie valymasi kalbi, tai nedaug jau visai.. Tik siaip vis dar skauda.grauzia.stengiuos darytis oro vonias, nes tie iklotai tai nepadeda gyti visai..atrodo niekad neuzgis ten unsure.gif
Gal mamos turi patarimu kaip padet ten greicisubgyt? Bet turbut tiesiog turinpraeit tam tikras laikas ir tiek. Lauksim..

Su savaitele musu kleckus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 10 05, 08:19)

Nikolytei siandien savaite  wub.gif  jeee pirma svente  wub.gif

Su pirmąja savaitele Mažąją Nikolytę 4u.gif
Atsakyti
Cioliene, daznai (po kiekvieno mazo ir didelio) plaudavau tik vandeniu.
Man greit praejo. Po 2 sav jau svaru buvo,
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 10 05, 09:16)
Labas rytas blink.gif

Puiku, kad viskas gerai klostosi 4u.gif
Atsakyti