Yra vyruks...M.V. bendraujam bet atsargūs abu lb ..žodz abu norim rasti tą žmogų o nepasitikim niekuo.Bet bemdrauti lb smagu ir ramu. Ar leistis į draugystę su juo, nebus koks vėl pilypas iš kanapių tik lovos reikalams spręsti?
Ačiukas atsakiusiai
Nieko gero iš to vyruko, gal jis ir solidus atrodo, bet kažkoks lėtapėdis, niekur jis neskuba, atrodo gyvens dar šimtą metų, dar palauks, dar pagalvos. Gal ir bandysite kokį romaną užmegzti, bet jis nebus sėkmingas, nes kiekvienas savo interesų žiūrėsite, bendrų sąlyčio taškų nepavyks rasti.
Papildyta:
QUOTE(guodzik @ 2016 11 13, 17:12)
Buciau dekinga jei kas paziuretu ar matomos kazkokios perspektyvos ar kazkokie pasikeitimai santykiuose su ZB? Tas vyras mane isves is kantrybes, kai as ji grieztai istatau i draugu zona, jis is jos verziasi rodydamas man demesi, savo kuno kalba ir pan. Kai siek tiek atsiveriu, jis atsiriboja... Ir taip jau tuoj bus metai
Žmogus yra energingas, kūrybingas, moka už save pakovoti. Su juo neliūdna, nes jam gali kilti pačių įdomiausių ir netikėčiausių įdėjų, puikiai moka dirbti su pinigias, gana tauspus, gal net skūpus, bet jei kalbame apie jausmus, tai jo silpnoji pusė. Jis nemoka parodyti, išreikšti savo jausmų. Kalbėti apie savo jausmus jam lyg dirbti sunkiausią darbą.
Paskatinkite jį, leiskite priartėti,ir jūsų santykiai pradės vystytis į gerą. Tik kodėl jūs esate surišta ir negalite pajudėti? Gal esate ištekėjusi? Ar turite kitą vaikiną? Ir vyriškiui atrodo, kad bendraudamas su jumis jis elgsis kaip vagis. Matomai čia yra problema. Bet jei jūs iš savo grandinių išsivaduosite, jūsų laukia tikra, graži meilė.
Guodzik, būtinai pakomentuokite, nes man jūsų situacija pasirodė labai neįprasta.