Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Ritandra @ 2016 11 15, 16:45)
o patarime kortose iskrito kad jum reikia elgtis labai ramiai ir atsitraukti, neatakuokite jo, duokit jam kvepuot ir issilaizyti zaizdas. Kortose visur krenta jo isgyvenimai, jus nezinot kas ten su juo buvo smile.gif ? smalsu smile.gif

šia tema jis nelabai atvirauja, bet nutuokiu koks skaudulys jį graužia. Ir apskritai jis yra labai uždaras, todėl man jį nuolat tenka "šifruoti" labiau stebint jo elgseną, nei klausantis jo žodžių. Ir visada mano iššifruotos mintys pasitvirtina dėl jo 100%. Jis labai užsidaręs savame kiaute, ir man nevisada pavyksta pro jį prasimušti. Bet labai ir nesimušu, nes žinau, kad taip tik dar labiau jį atbaidysiu. Su laiku jis po truputį įsidrąsina, atsiveria, bet po labai nedaug - kai pati pasakau ką įžvelgiu jame. Beje, jis buvo labai nustebęs, kaip sugebu jį "perskaityti". Aš ir pati stebėjausi šiuo savo gebėjimu, nes net savo artimiausių žmonių nesugebu taip suprasti, kaip suprantu jį... Mane kartais tai net gasdina unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shiver: 15 lapkričio 2016 - 15:59
QUOTE(oscar @ 2016 11 15, 17:48)

Jus tikrai liksite dar metus savo senam darbe. Ir nera ten labai jum blogai manau.

(tauriu karalius/4 lazdos/lazdu pazas) - kokia tikimybe kad liksit senam darbe

kokia tikimybe metu begyje susirasti kita darba - menulis/5 kardai/8 lazdos

metu begyje tikrai kito darbo nerastumete.
Atsakyti
Ačiū!! Na, kolektyvas mano laaaabai didelis, bet nepasakyčiau, kad vyriškas, gal netgi atvirkščiai, daugiau moterų smile.gif Tiesioginis vadovas vyras smile.gif Rodė, kad vyriškas? smile.gif

QUOTE(Ritandra @ 2016 11 15, 16:54)
del grizimo i darba pasakysiu tiek kad grisite jus labai nusiteikus isikovoti vieta geresne, ir tai pavyks bet labai trumpam.. o paskui vel jus uzkraus darbu ir pamirs.. jei trumpai tai dirbsite - gausite 10 minuciu aplodismentu - ir paskui dar daugiau darbo smile.gif

p.s jus ne vyru kolektyve dirbat? smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bombonciuke: 15 lapkričio 2016 - 16:26
QUOTE(Ritandra @ 2016 11 15, 16:59)
Jus tikrai liksite dar metus savo senam darbe. Ir nera ten labai jum blogai manau.

(tauriu karalius/4 lazdos/lazdu pazas) - kokia tikimybe kad liksit senam darbe

kokia tikimybe metu begyje susirasti kita darba  - menulis/5 kardai/8 lazdos

metu begyje tikrai kito darbo nerastumete.

Ritandra, smagu, kad prisijungei 4u.gif Aš nesu taro guru, kad kritikuočiau kažką. Kiekvienam žmogui kortos gali reikšti kitus dalykus, todėl sakau, kad jei kortos rodo tokius dalykus ir tu jas taip interpretuoji, reiškia taip ir yra. 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif Čia tie patys amariliai, buvau pastrigųsi gyviaaanimo labirinte, ne iki forumų buvo. Tai ir slaptažodį galutinai pamiršau, o į senąjį el paštą įeiti negaliu. Taigi, dabartinis mano email tas pats: saulevisada113@gmail.com. Nieko nežinau, kas vyksta, einu skaityt smile.gif Tiesa, laiko šiuo metu ne itin turiu, tai nepažadu aktyviai dalyvauti. Dar turiu, kaip suprantu, apie reikalą pranešti administracijai, tai šitai irgi reikia padaryti.
Tiesa, jei kas man rašėte asmenines žinutes, tai persiųskite į šitos anketos pm, jeigu dar svarbu, aktualu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(braskeles @ 2016 11 14, 08:01)
<p>Atleiskit uz taisykliu pazeidima... bet kaltes jausmas apsunkina gyvenima...</p>

Užuojauta.

Niekas nėra ir nebūna kaltas dėl žmogaus išėjimo, nors gali atrodyti ir kitaip, išoriškai arba psichologiškai (galvoje, širdyje). Tai TIK Dievo sprendimai, nepriklausomai nuo mirties priežąsties. Nurimkite, pasimelskite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AmariliaiM: 15 lapkričio 2016 - 16:57
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 11 15, 18:34)
Ritandra, smagu, kad prisijungei  4u.gif Aš nesu taro guru, kad kritikuočiau kažką. Kiekvienam žmogui kortos gali reikšti kitus dalykus, todėl sakau, kad jei kortos rodo tokius dalykus ir tu jas taip interpretuoji, reiškia taip ir yra.  4u.gif

mirksiukas.gif tai ateiti nerasysiu kortu ! Jei kils klausimu jas visas fotografuoju tai atrasiu smile.gif

Jei turesi laiko uzmesk aki del tos shiver vyruko, ar tikrai ten pas ji vidui dideli isgyvenimai ir problemos trukdancios ju santykiams? Ka tau rodys? ax.gif
Atsakyti
Ritandra, aš irgi džiaugiuosi, kad atėjai į šią temą. Gal truputį ir pyksti ant manęs, nežinau smile.gif Bet šaunu, kad tai darai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AmariliaiM @ 2016 11 15, 19:19)
Ritandra, aš irgi džiaugiuosi, kad atėjai į šią temą. Gal truputį ir pyksti ant manęs, nežinau smile.gif Bet šaunu, kad tai darai smile.gif

4u.gif as del nieko nepykstu! Tiesiog taro temoj jau buvo tiek nereikalingos itampos kad isejau... bet taro delioju ir labai intencyviai mokausi!
Bandysiu padeliot, tik darbymetis mano darbe dabar tai su laiku ne kazka...
Atsakyti

QUOTE(Ritandra @ 2016 11 15, 18:11)
Jei turesi laiko uzmesk aki del tos shiver vyruko, ar tikrai ten pas ji vidui dideli isgyvenimai ir problemos trukdancios ju santykiams?  Ka tau rodys?  ax.gif

Ačiū už rūpestį wub.gif retai kada sulaukiu svetimų žmonių dėmesio ir palaikymo - ačiū 4u.gif
pirmaargenta - būsiu labai dėkinga jei atrasite laiko mano situacijai padėlioti smile.gif
Atsakyti

Amariliai, sirdingai dekoju uz Jusu zodzius  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskeles: 15 lapkričio 2016 - 21:41
QUOTE(Lotta* @ 2016 11 11, 11:36)
Sveiki 4u.gif
Turiu klausimuka unsure.gif ar mano santykiai su vyriškiu I turi perspektyva? Ar jis rimtai žiūri į situacija? Ar geriau viska nutraukti?
Būsiu dėkinga wub.gif

4u.gif keliu ir aš savo klausimuka ax.gif situacija kartais būna, jog skraidau, o kartais rodos, viska norėčiau nutraukt... ačiū atsakiusiai.
Atsakyti
QUOTE(shiver @ 2016 11 15, 19:07)
Ačiū už rūpestį  wub.gif retai kada sulaukiu svetimų žmonių dėmesio ir palaikymo - ačiū  4u.gif
pirmaargenta - būsiu labai dėkinga jei atrasite laiko mano situacijai padėlioti  smile.gif

Tai laimingas žmogus, kuiriam labai patinka būti auka. JIs gali sėkmingai atlikti savo darbą, geras amatininkas, nežinau kokioje srityje dirba, bet yra tos srities profesionalas, bet jam atrodo, kad pinigų vis per mažai uždirba, apskritai, jo mintyse vien pinigai ir jokių jausmų nematau. Jaučiasi, neįvertintas, o taip save myli, taip savimi žavisi. Turbūt jo stilius yra be priekaištų, mėgsta gražius daiktus ir pasipuošti. O vidus užpildytas savigaila. Nemato to gėrio, kuris jam po nosimi, nes per daug savimi užsiėmęs. Problemų nemėgsta spręsti, jam tiesiog geriau nuo jų pabėgti.

Kažkokią labai piktą aprašyą daviau, bet man kortos taip apie šį žmogų kalba.
Pažiūrėjus jūsų santykių perspektyvą, rodo labai gražius santykius, gal sugebėsite jam įpūsti pasitikėjimo ugnelės. Nežinau, kas atsitiks, greičiausiai atsiras kažks konkurentas, gal koks draugas iš praeities ir jis suvoks, jei nepajudės dabar ir nieko nedarys dėl jūsų, tai praras jus. Jam esate reikalinga.
Atsakyti