Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Sveika,pirmaargenta! Gal galetum pasiziureti, ka kortos rodo del fiktyviu skyrybų, ar tai geras sprendimas. Nutarta galutinai,bet sirdy baisus priestaravimas.

Atsakyti
QUOTE(Doremii @ 2016 11 11, 19:10)
Pirmaargenta, prasau, pagelbek! Esu pasimetusi...Jau kuri laika susitikineju su vyriskiu K.U. Jis labai geras, tinka man visomis prasmemis. Taciau mes nekalbame apie ateiti, o man nera kaip klausti. Kartais atrodo, kad i mane jis ziuri rimtai, kartais, kad esu jam tik pramoga. Kokios musu santykiu perspektyvos?

Jums reikėtų pabandrauti ilgiau ir pažinti vienas kitą geriau. Kol kas vienas kitu nepasitikite, bijote likti įskaudinti, be to aplink jį kažkokia moteris sukinėjasi ir jo dėmesio siekia. Dar per anksti kalbėti apie santykių perspektyvą. Pabandraukite kelis mėnesius, tada gal bus aiškesnė situacija.
Papildyta:
QUOTE(jurgita.ar @ 2016 11 14, 22:51)
Sveika,pirmaargenta! Gal galetum pasiziureti, ka kortos rodo del fiktyviu skyrybų, ar tai geras sprendimas. Nutarta galutinai,bet sirdy baisus priestaravimas.

Pasitarkite su juristais, gal yra kitų varijantų, nes kortos rodo, tik didelį širdies skausmą, o situacija liks tokia pati pakibusi, skyrybos, tai tik iliuzija, ji jums nepadės ir neišgelbės jūsų. Greičiausiai ne toks turi būti gelbėjimosi planas. Dar ieškokite išeičių.
Atsakyti

Pasitarkite su juristais, gal yra kitų varijantų, nes kortos rodo, tik didelį širdies skausmą, o situacija liks tokia pati pakibusi, skyrybos, tai tik iliuzija, ji jums nepadės ir neišgelbės jūsų. Greičiausiai ne toks turi būti gelbėjimosi planas. Dar ieškokite išeičių.
aciu jums labai ! Bandysim ieskot kito kelio, nes savijauta nekokia
Atsakyti
Pirmaargenta ačiū!!! Taikliai aprašei...jo jis lėtas,niekur neskuba ....o mane toks būdas žudo...jau ex vyras toks buvo ...ačiū...

Tad teks gyventi toliau kaip ir gyvenau ...kol suras mane tinkamas smile.gif turbūt . unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 11 14, 21:44)
Žmogus yra energingas, kūrybingas, moka už save pakovoti. Su juo neliūdna, nes jam gali kilti pačių įdomiausių ir netikėčiausių įdėjų, puikiai moka dirbti su pinigias, gana tauspus, gal net skūpus, bet jei kalbame apie jausmus, tai jo silpnoji pusė. Jis nemoka parodyti, išreikšti savo jausmų. Kalbėti apie savo jausmus jam lyg dirbti sunkiausią darbą.
Paskatinkite jį, leiskite priartėti,ir jūsų santykiai pradės vystytis į gerą. Tik kodėl jūs esate surišta ir negalite pajudėti? Gal esate ištekėjusi? Ar turite kitą vaikiną? Ir vyriškiui atrodo, kad bendraudamas su jumis jis elgsis kaip vagis. Matomai čia yra problema. Bet jei jūs iš savo grandinių išsivaduosite, jūsų laukia tikra, graži meilė.
Guodzik, būtinai pakomentuokite, nes man jūsų situacija pasirodė labai neįprasta.

Galiu pakomentuoti 4u.gif
Visu pirma ji kortos labai gerai apibudino.
Nezinau ka reiskia tos grandines nes as nesu nei istekejusi nei turiu kita vaikina. Be jo turiu dar viena simpatija su kuriuo susitikineju bet kolkas tai dar i nieka nera issirutulioje. Tas kitas mano gyvenime atsirades gerokai po sito... Bet nemanau kad jis kazka zino, gal jam labiau atrodo, kad nenoriu ir neieskau rimtu santykiu arba kad nenoriu ju su juo. Bet yra kita problema, kaip ir sakiau, mudu pazystami jau beveik metus. As tikrai jau galiu teigti, kad ta zmogu pazystu, nuo pat pradziu tarp musu uzsimezge kazkoks rysys ir is esmes visus metus mes tiesiog buvome draugai. Buvo visokiu ten peripetiju kai po vakareliu esame ir uzmige kartu bet nesame tureje jokio rimtesnio fizinio kontakto (kalbu apie sexa ar bucinius). Kazkodel visada galvojau, kad jis turi kita moteri apie kuria man tiesiog nepasakoja, o as jam esu drauge, na gal patinku daugiau nei drauge bet ta kita ji stabdo. Per ta laika jis lb daug man padejo, kazkada buvau tokioje beviltiskoje situacijoje, paskambinau jam, per 15 minuciu jis man viska sutvarke, as net apsiasarojau, uz ka galvoju as jo nusipelniau savo gyvenime, niekada man del nieko nera atsakes, neliepes susitvarkyti paciai, visada padarys ka zadejes. Bet tas tampymasis pirmyn atgal mane zudo. Esu jam net parvezusi lauktuviu is uzsienio ir tieisog neatidavusi nes jo nemaciau gera menesi smile.gif gal ir daugiau esu nemaciusi, nebeskaiciuoju, uzsiemiau savo reikalais, susiradau kita simpatija su kuriuo tikrai praleidziu daugiau laiko ir gyvenu toliau. Nu kiek gali kazko laukti. smile.gif ir kai sakau, savo galvoj sudelioju viska i lentyneles, ji pastatau i draugu zona, jam tarsi kokia lempa uzsidega, kad ne taip negerai, reikia ja vel pakankinti. Va is lempos atvaziavo savaigali su gelem, ziurejom filma tai butinai reikia apkabinti, paimti uz rankos, pakirkinti biski biggrin.gif ir vel tarsi isejom is tos draugu zonos, nes su draugais as nesiglebesciuoju. Dbr isvaziavo ir kas ten zino kada jam vel kokia lempa uzsidegs. O metu turime ne tiek ir mazai, man greit 30, jau gerokai virs.
Kazka jam parodyti, as neisivaizduoju kaip dar galiu jam parodyti, kad jis man patinka ir kad noreciau pabandyti buti kartu. Kai su juo susipazinau, mes kartu praktiskai praleidome savaite. Taip jau susikloste. Per ta savaite isgyvenom daug ir as turbut pirma karta gyvenime pajauciau, kad cia galetu buti mano gyvenimo meile ir kad as jam noriu gimdyti vaikus. Tas jausmas manes dar nepaleido, bet kas karta kai nors kiek suartejame, jis tarp musu pastato siena kokiem porai menesiu, o jei susitinkame tai paplepame ir issikiriame. Ir kaip gali kazka isvystyti su vyru kuris na ne visai atrodo rodo ta susidomejima tavimi. I pasimatymus nelabai kviecia, draugu nepazystu ir t.t. Kalbetis? Lb nenoriu jo uzspausti nes jis yra nerealus draugas ir po pokalbio abejoju kad dar kazkada drisciau jam parasyti ar paskambini. Taip ir tempiu guma. Bet kartais jauciuosi kaip ta sado mazo kuriai tiesiog patinka save kankinti tomis neissipildzios meiles viltimis. O jam isvis nesuprasi kas patinka.
Bet jau viena vyra savo gyvenime esu paleidusi, dar dabar kartais gailiuosi, kad laiku neprabilau, tai vat ir nezinau kas skaudziau, ar galbut praleisti sansa buti su zmogumi su kuriuo norisi buti visa sirdimi, ar prabilus, prarasti ji su visam kaip drauga. Nes tada zlugtu viltys bet manau zlugtu ir draugyste. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 15 lapkričio 2016 - 00:48
pirmaargenta kai turėsite laiko, prašau žvilgtelkit į mano situaciją. Man tikrai labai svarbu sulaukti atsakymo

ačiū smile.gif

Klausimą jau pateikiau kiek anksčiau:
QUOTE(shiver @ 2016 11 11, 12:54)
Jau bandžiau aiškintis sapno reikšmę - dabar atkeliauju čia...
Mano gyvenime yra vienas vyriškis, su kuriuo nesame pora, bet jaučiame abipusę simpatiją. Šiąnakt pirmą kartą sapnavau, kad jis laiko mane už rankos ir visą sapną taip - niekur manęs nepaleidžia ir įsivyrauja tokia ramybė, šiluma ir jaukumas, kai mano ranka atsiduria jo delne. Taip pat sapne jis prisipažįsta meilėje. Anksčiau jį irgi sapnuodavau, bet retai, ir visuose sapnuose būdavo atstumas tapr mūsų bei jausmų neigimas. Šį kartą viskas priešingai - visada kartu, visada susikibę už rankučių su didžiuliu palaikymu vienas kitam. Realiai gyvenime mes tai nutolstam vienas nuo kito, tai priartėjam. Klausimas: kokios mūsų, kaip poros perspektyvos - ar tai realu?

Ačiū  4u.gif

p.s. mane labai paveikė šis sapnas. Pirmą kartą toks ryškus, tikroviškas, su visais pojūčiais, jausmais. Ir dabar jaučiu ramybę ir šilumą viduje

Jei reikia - vyriškio inicialai MT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shiver: 15 lapkričio 2016 - 08:28
QUOTE(shiver @ 2016 11 15, 10:18)
pirmaargenta kai turėsite laiko, prašau žvilgtelkit į mano situaciją. Man tikrai labai svarbu sulaukti atsakymo

ačiū smile.gif

Klausimą jau pateikiau kiek anksčiau:

Jei reikia - vyriškio inicialai MT

Pakomentuosiu as pirmaagenta papildys gal.
Jusu su MT santykiai.

Palei kortas akivaizdu kad jus norit aiskumo, jus slegia nezinomybe del to vyriskio o jus vidui kaip vaikas norit dziaugtis ir afisuot tuos jausmus. (Kardu karaliene/menulis/6 taures)
Vyriskis del kazko labai gedi... isgyvena, manau buve santykiai jo ne kokie ir jis dar ju nepaleido. Ne falvoj jam santykiai nauji panires i darbus jis (gal taip bando uzsimirst) (5 taures/ 3 diskai/6 diskai)
Kas jus jungia tai gal kazkas susija su darbu ar projektu nzn. O skiria jo uzdrumas, jis kolkas santykiu nenori... ir ne tik su jumis o aplamai. Jis nori ramybes ir atsiribojimo nuo visko tiesiog toks vaizdas atsidaves i likimo rankas ;) O jus atvirksciai norit to vyro ir norit tuos santykius afisuot.
Nezinau bet nemanau kad tie santykiai issirutulios... jusu labai grazus jausmai jo atzvilgiu norit ir saugumo ir protinga esat tuose santykiuose bet... galutinis rezultatas 10 kardu. Nieko nebus verysad.gif bet cia vyruke beda kazkas su juo negerai!

Pirmaagenta 4u.gif
Atsakyti
labai ačiū Ritandra wub.gif labai nemažai tiesos pamatėte. Ar galiu dar paklausti - ar gali tai būti laikina (jo atstumimas mano atžvilgiu), gal tiesiog reikia laiko, kantrybės iš mano pusės? Nes esu spirgutis, o jis labai ramus ir išlaikytas, niekada niekur neskuba ir pas jį viskas užsitęsia, kas neturi konkrečių laiko rėmų. Jėtus kaip beviltiškai nuskambėjo.... doh.gif verysad.gif Įdomu būtų sužinoti pirmaargenta įžvalgas. Tada daugiau galėčiau pakomentuoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shiver: 15 lapkričio 2016 - 15:31
Sveiki, aš su klausimu dėl darbo į kurį netrukus grįšiu (po motinystės atostogų), bet pasikeitė vadovas (kuris iš pirmo žvilgsnio lyg ir geranoriškas), kolektyvo nepažįstu ir man vis jausmas, kad tai ne tai ką turėčiau daryti gyvenime, o ir sutuoktinis ragina susirasti "normalų" darbą. Kompanijos palikti nenoriu, tačiau esamos pareigos netenkina. Ar galiu tikėtis esamoj kompanijoj kitų pareigų, ar verta dairytis kažko kito kitoje kompanijoje? Taip pat savaitgalį numatomas susitikimas su naujais kolegomis, ar nebūsiu kaip balta varna? smile.gif Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(shiver @ 2016 11 15, 17:28)
labai ačiū Ritandra wub.gif labai nemažai tiesos pamatėte. Ar galiu dar paklausti - ar gali tai būti laikina (jo atstumimas mano atžvilgiu), gal tiesiog reikia laiko, kantrybės iš mano pusės? Nes esu spirgutis, o jis labai ramus ir išlaikytas, niekada niekur neskuba ir pas jį viskas užsitęsia, kas neturi konkrečių laiko rėmų. Jėtus kaip beviltiškai nuskambėjo.... doh.gif verysad.gif  Įdomu būtų sužinoti pirmaargenta įžvalgas. Tada daugiau galėčiau pakomentuoti

as parasau savo traukima jum, pirmaagenta pakomentuos gal, gal ismes pati.
zinokit as istraukiau kokios to vaikino gedejimo/nusivylimo priezastys.
(velnias/5kardai/lazdu riteris)
tikrai 100 proc esu tikra kad kazkas ji laaabia iskaudino, labai ziaurus ir neteisingas buvo poelgis jo atzvilgiu (jus pakalusinekite ar itariante gal) manau jam dar reiks laiko..
klausimui kokia ateityje tikimybe jum sukurti santykius
6 taures/tauriu karaliene/ 5 lazdos

manau imanoma, tikrai grazius santyukius tureti, plius is anos deliones matesi kad jus labai geranoriska ir atvira jo atzvilgiu. bet reiks pakovoti.. bet ne tiesiogine prasme bet irodant kad jusu jausmai tikri.

o patarime kortose iskrito kad jum reikia elgtis labai ramiai ir atsitraukti, neatakuokite jo, duokit jam kvepuot ir issilaizyti zaizdas. Kortose visur krenta jo isgyvenimai, jus nezinot kas ten su juo buvo smile.gif ? smalsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oscar @ 2016 10 28, 16:06)
Laba diena,
domina kaip toliau klostysis su darbu susiję reikalai? ar dirbsiu ir toliau sename, ar teks ieškotis kito? Ačiū 4u.gif

Keliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bombonciuke @ 2016 11 15, 17:29)
Sveiki, aš su klausimu dėl darbo į kurį netrukus grįšiu (po motinystės atostogų), bet pasikeitė vadovas (kuris iš pirmo žvilgsnio lyg ir geranoriškas), kolektyvo nepažįstu ir man vis jausmas, kad tai ne tai ką turėčiau daryti gyvenime, o ir sutuoktinis ragina susirasti "normalų" darbą. Kompanijos palikti nenoriu, tačiau esamos pareigos netenkina. Ar galiu tikėtis esamoj kompanijoj kitų pareigų, ar verta dairytis kažko kito kitoje kompanijoje? Taip pat savaitgalį numatomas susitikimas su naujais kolegomis, ar nebūsiu kaip balta varna? smile.gif Ačiū!

del grizimo i darba pasakysiu tiek kad grisite jus labai nusiteikus isikovoti vieta geresne, ir tai pavyks bet labai trumpam.. o paskui vel jus uzkraus darbu ir pamirs.. jei trumpai tai dirbsite - gausite 10 minuciu aplodismentu - ir paskui dar daugiau darbo smile.gif

p.s jus ne vyru kolektyve dirbat? smile.gif

kokia tikimybe jum metu laikotarpyje susirasti kita darba.

sakyciau pasiulyma iseiti tikrai gausite, (2 lazdos/isimylejalei) bet jo nepriimciau nes ten rodo labai didelius sunkumus ir kruvi ( 10 lazdu/lazdu karalius)

kaip seksis jum susitikime su kolektyvu
(8 diskai/vezimas/atsiskyrelis)

nesijausite ten labai gerai... pokalbiai suksis apie darba, visi lyg tures savo temas jus daugiau liksite "ne i tema" nors vezimas rodytu kad vakarelis isibeges.. bet atsiskyrelis.. pirmaagenta pakomentuok ar gerai supratau smile.gif

p.s rasau kortas kad prirmaagenta galetu pakomentuoti arba pataisyti jei ka blogai supratau.
Atsakyti