Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Sveiki,

nežinau ar vietoj toks klausimas...nes moterys apie santykius, karjerą klausia. Tiesiog... dingo mano mylima katė, geriausia draugė, šeimos narė. Įtariame, kad pavogta eilinio pasivaikščiojimo metu... verysad.gif Padariau viską, bet niekaip nepavyksta jos rasti...Apima bejėgiškumo jausmas, kai negali padėti...O laukimas veda iš proto.
Klausimas toks: ar grįš katė į savo namus? verysad.gif
[/quote]
Labai labai prašau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatka02: 10 lapkričio 2016 - 19:30
[quote=renatka02,2016 11 10, 20:29]
Sveiki,

nežinau ar vietoj toks klausimas...nes moterys apie santykius, karjerą klausia. Tiesiog... dingo mano mylima katė, geriausia draugė, šeimos narė. Įtariame, kad pavogta eilinio pasivaikščiojimo metu... verysad.gif Padariau viską, bet niekaip nepavyksta jos rasti...Apima bejėgiškumo jausmas, kai negali padėti...O laukimas veda iš proto.
Klausimas toks: ar grįš katė į savo namus? verysad.gif
[/quote]
[/quote]
Neteko niekada nieko ieškoti, todėl galiu suklysti, bet ištraukus kortas matau, kad katė nesupranta, kur jinai ir kodėl ji ne namie, nors ja labai gerai rūpinamasi, bet jei jai pavyks pabėgti, ji grįš namo. Tie kas priglaudė katę, nenori su ja išsiskirti.
Atsakyti
Labas vakaras,
pirmaargenta,gal galit pažiūrėt,ar atsiras man vieta norimame darbe?
Atsakyti
[quote=pirmaargenta,2016 11 10, 21:53]
[/quote]
Neteko niekada nieko ieškoti, todėl galiu suklysti, bet ištraukus kortas matau, kad katė nesupranta, kur jinai ir kodėl ji ne namie, nors ja labai gerai rūpinamasi, bet jei jai pavyks pabėgti, ji grįš namo. Tie kas priglaudė katę, nenori su ja išsiskirti.
[/quote]

Ačiū labai ☺ tikiuosi, kad grįš 😢 nesuprantu tokių žmonių...pasiima svetimą gyvūną...ir laiko,nenori skirtis 😢 o kaip kitų jausmai? 😕
Atsakyti
Keliu klausima ir as. Kokios mano vyro verslo ateities perspektyvos, nes viskas zaibiskai smunka zemyn?Ar seimos gyvenimo esama situacija neprives prie kardinaliu pokyciu ?

Buciau labia dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marta 2 @ 2016 11 10, 18:36)
Sveikos taro mergaitės.

Gal atsakysit į man rūpimą klausymą?

Jau kuris laikas bendrauju su vyriškiu Marium... Jis lb dėmesį rodo ,man malonu aišku bet kažkas stabdo ,gal baimė. Eiti į draugystę su šiuo vyruku ? Nebus koks nuotykinis variantas?

Ačiū labai atsakiusiai .

Jūsų baimės šio žmogaus atžvilgiu turi pagrindo, nes jis dar turi neišspręstų problemų su savo ankstesne partnere, ar net keliomis ir tai gali būti susiję su turtiniais klausimais. Pasidomėkite jo praeitmi, kiek jis turėjo moterų, ar trrkai neturi kokių įsipareigojimų ar skolų joms, nes jums atrodo turėtų būti romantiški santykiai, bet galite tapti liūdininke ar net įpainiota į kažkokius ginčus, nemalonumus dėl turto ar pinigų.
Per artimiausia mėnesį viskas paaiškės su santykiais, nieko gero iš jų nesitikėkite. Nuotaiką tai sugadins, bet geriau skirkite dėmesį savo darbui, ypač dokumentams, nes gali būti pamesti dokumentai, todėl dėl jų turėsite nemažai streso, bet viskas gerai baigsis, galiausiai dokumentai atsiras. Ir dar neatsisakykite lankytis įvairiuose renginiuose, eikite į svečius, nes ten galite sutikti naujų įtakingų žmonių, kurie gali pasiūlyti jums naują veiklą, kuri bus finansiškai naudinga.
Atsakyti
QUOTE(verksne @ 2016 11 10, 22:22)
Labas vakaras,
pirmaargenta,gal galit pažiūrėt,ar atsiras man vieta norimame darbe?

Kodėl jūs norite kažko konkretaus? Gal jums reikėtų būti atviresnei ir apsidairyti aplink, kokios dar yra galimybės? Nereikia įstrigti vienoje vietoje, dažnai mūsų norai išsipildo, bet tuo pačiu jie atneša ir skausmingų dalykų. Kol kas jums nerodo, kad pageidaujama vieta atsiras, bet jums kažkas jau siūloma ar greitu laiku bus pasiūlyta kitokio, kurio nenorėsite matyti per savo išdidumą, ar vaikišką užsispyrimą - tik šitas ir jokio kito variajanto. Kortos pataria gerai viską įvertinti ir pagalvoti, gal kartais likimas geriau už mus žino, ko mums šią akimirką reikia.
Atsakyti
QUOTE(jurgita.ar @ 2016 11 10, 22:40)
Keliu klausima ir as. Kokios mano vyro verslo ateities perspektyvos, nes viskas zaibiskai smunka zemyn?Ar seimos gyvenimo esama situacija neprives prie kardinaliu pokyciu ?

Buciau labia dekinga  4u.gif

Reikėtų jūsų vyrui gerai apsidairyti aplinkui, jis užantyje šildo gyvatę. Kažkas, kas atrodo nuostabus draugas ir nori tik gero, galimai ir kiša pagalius į ratus. Sugriaus vyro kuriamus išsigelbėjimo planus, nepavyks sudaryti kažkokios sutarties. Galimi pokyčiai su namais, gal parduosite, nuostuoliai palies jūsų namus. Vienintelis stabilus dalykas bus jūsų šeima, jūsų kaip žmonos palaikymas jam dabar būtinas. Situacija stabilizuosis per metus ar du. Nusiteikite dar visokiems netikėtumams, ypač, jei nesurasite to, kas greta jūsų ir stipriai jums kenkia.
Atsakyti
Aciu jums labai! Jusu prognoze ir mano intuicija pasitvirtino 100 proc. Yra vyro partneris, kurio priimami sprendimai man kelia didziuli nerima. Aciu dievui, matau, kad ir vyrui akys po biski atsiveria, tik jis sioje situacijoje , deja , yra bejegis, nors daro viska, kad padetis pasikeistu. Tikrai yra gresme prarasti namus. Su vyru turim tokia minti, kuria vis vejam salin, fiktyviai issiskirti ir issaugoti juos. Gal galetumet paziureti, ka kortos sako I tai? Ar skyrybos padetu mums issisukti is padeties?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Neseniai susipažinau su vaikinu, susitikę nebuvom, kol kas tik susirašinėjam. Norėčiau paklausti: ar jis toks, kokiu dedasi? Ar neturi kokių piktų ketinimų? Čia jau turbūt du klausimai... Man svarbesnis paskutinis. Būtinai parašysiu feedback'ą. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Turiu klausimuka unsure.gif ar mano santykiai su vyriškiu I turi perspektyva? Ar jis rimtai žiūri į situacija? Ar geriau viska nutraukti?
Būsiu dėkinga wub.gif
Atsakyti
Jau bandžiau aiškintis sapno reikšmę - dabar atkeliauju čia...
Mano gyvenime yra vienas vyriškis, su kuriuo nesame pora, bet jaučiame abipusę simpatiją. Šiąnakt pirmą kartą sapnavau, kad jis laiko mane už rankos ir visą sapną taip - niekur manęs nepaleidžia ir įsivyrauja tokia ramybė, šiluma ir jaukumas, kai mano ranka atsiduria jo delne. Taip pat sapne jis prisipažįsta meilėje. Anksčiau jį irgi sapnuodavau, bet retai, ir visuose sapnuose būdavo atstumas tapr mūsų bei jausmų neigimas. Šį kartą viskas priešingai - visada kartu, visada susikibę už rankučių su didžiuliu palaikymu vienas kitam. Realiai gyvenime mes tai nutolstam vienas nuo kito, tai priartėjam. Klausimas: kokios mūsų, kaip poros perspektyvos - ar tai realu?

Ačiū 4u.gif

p.s. mane labai paveikė šis sapnas. Pirmą kartą toks ryškus, tikroviškas, su visais pojūčiais, jausmais. Ir dabar jaučiu ramybę ir šilumą viduje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shiver: 11 lapkričio 2016 - 11:55