Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(pirmaargenta @ 2016 11 10, 22:53)
Jūsų baimės šio žmogaus atžvilgiu turi pagrindo, nes jis dar turi neišspręstų problemų su savo ankstesne partnere, ar net keliomis ir tai gali būti susiję su turtiniais klausimais. Pasidomėkite jo praeitmi, kiek jis turėjo moterų, ar trrkai neturi kokių įsipareigojimų ar skolų joms, nes jums atrodo turėtų būti romantiški santykiai, bet galite tapti liūdininke ar net įpainiota į kažkokius ginčus, nemalonumus dėl turto ar pinigų.
Per artimiausia mėnesį viskas paaiškės su santykiais, nieko gero iš jų nesitikėkite. Nuotaiką tai sugadins, bet geriau skirkite dėmesį savo darbui, ypač dokumentams, nes gali būti pamesti dokumentai, todėl dėl jų turėsite nemažai streso, bet viskas gerai baigsis, galiausiai dokumentai atsiras. Ir dar neatsisakykite lankytis įvairiuose renginiuose, eikite į svečius, nes ten galite sutikti naujų įtakingų žmonių, kurie gali pasiūlyti jums naują veiklą, kuri bus finansiškai naudinga.

Labuka,ačiū Pirmaargenta bigsmile.gif

Apie vyruką, kol kas žinau tik tiek kad nesenai neva išsiskyręs bet kazkaip nesako kiek laiko todėl stabdau,plius manau jei nesenai vadinas ten dar ne viskas baigta ir emociškai ,matyt pakaitalo ieško arba net ificialiai net neišsuskyrę,taip man atrodo. Na zodziu nuojauta yra kažkokia ,teks užduot svarbių klausymų žiūrėsim kas per atsakymai bus .

Del ėjimų i pas draugus,sventės. greitai nusimato suėjimas bet eiti nenoriu visiskai,matyt teks eiti.Darbą turiu bet netenkina jis manęs.

Aplamai kazkokia pasyvi siuo metu...reiktų išsijudint
Atsakyti
Sveikos, gal kuri mergaitė galės pakonsultuoti? smile.gif Jaučiuosi esanti labai sudėtingoje situacijoje. Šalia manęs puikus vaikinas, viskas atrodytų gerai, bet kuo toliau, tuo mano jausmai šąla ir nieko negaliu padaryti, jaučiu, kad nieko gero iš mūsų santykių nebus.. Bet problema tame, kad labai bijau jį įskaudinti - aš jam reiškiu labai daug.. Tikrai nenoriu, kad mano veiksmai jį sužlugdytų, bet kankintis irgi nenoriu.. Ką kortos patartų šiuo klausimu? Gal bijau be pagrindo?
Atsakyti
QUOTE(Sanraiz @ 2016 10 18, 23:04)

Sveiki,

pirmus tris menesius desite tikrai daug pastangu i paieskas, tai gali "nusodinti" optimizma ir paveikti emocijas. Atrodys-ieskau ieskau, o rezultato nera. Tai supratusi tikiu kazka patobulinsite-ar cv, ar dairysites kitos sritis,kur tikesite esanti geresne ir gabesne.

po  sio etapo, 3-6 men vel grisit emocijomis i seima, jausit gyvenimo pilnatve ir tada kardinaliai darbo klausimas pasikeis. Pagal koras tikrai rasit ir rasit pelningiau, tik nenustebciau, kad ne toje srityje , kurioje butent dabar tikites smile.gif Sekmes!

Sveiki, prieš nepilną mėnesį buvau klausus dėl darbo, atsakėt va. Ar pavyks rast geriau apmokamo ir aktyvesnio, įdomesnio darbo.
šiom dienom gavau pasiūlymą iš draugės. Kviečiasi pas save dirbti, darbas aktyvus (to ko noriu ir ieškau), sritis nauja, plius kelios dienos per savaitę duoda mano įprastą darbą dirbti. Grafikas lankstus, daug laisvai planuojamo laiko, alga tenkina. Klausimas ar nesugadinsim draugystės? Ar verta rizikuoti ir eiti dirbti? Ar tai tinkamas man darbas? Sritis tikrai ne ta, kokios tikėjausi rast, bet manau, kad bus įdomu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki, aš su klausimu dėl darbo į kurį netrukus gryšiu (po motinystės atostogų), bet pasikeitė vadovas (kuris iš pirmo žvilgsnio lyg ir geranoriškas), kolektyvo nepažystu ir man vis jausmas, kad tai ne tai ką turėčiau daryti gyvenime, o ir sutuoktinis ragina susirasti "normalų" darbą ar dirbti "ant savęs" smile.gif Kompanijos palikti nenoriu, tačiau esamos pareigos netenkina. Ar galiu tikėtis esamoj kompanijoj kitų pareigų, ar verta dairytis kažko kito kitoje kompanijoje? Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 11 10, 22:09)
Kodėl jūs norite kažko konkretaus? Gal jums reikėtų būti atviresnei ir apsidairyti aplink, kokios dar yra galimybės? Nereikia įstrigti vienoje vietoje, dažnai mūsų norai išsipildo, bet tuo pačiu jie atneša ir skausmingų dalykų. Kol kas jums nerodo, kad pageidaujama vieta atsiras, bet jums kažkas jau siūloma ar greitu laiku bus pasiūlyta kitokio, kurio nenorėsite matyti per savo išdidumą, ar vaikišką užsispyrimą - tik šitas ir jokio kito variajanto. Kortos pataria gerai viską įvertinti ir pagalvoti, gal kartais likimas geriau už mus žino, ko mums šią akimirką reikia.

Labai ačiū.Net nesitikėjau tokio greito atsakymo.Jūs visiskai teisi,tikrai mintys sukasi tik apie tą darbą ir viskas.Bandysiu paklausyt patarimo ir apsidairyt aplink,jei tik pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2016 11 08, 20:32)
Sveikos. Su vyru santykiai blogi todel vis dazniau galvoju apie skyrybas. Bet bijau nuo vilko ant meskos uzsokti, bijau kazka keisti, bijau, kad dar blogiau nebutu nei yra. Nors kartais suabejoju ar gali buti blogiau... Gal galetut kuri ismesti kortas ir padrasinti mane...

Mane vis praleidziate cray.gif gal reiketu konkreciau klausti? Ar nepadarysiu klaidos jei issiskirsiu?
Atsakyti
Pirmaargenta, prasau, pagelbek! Esu pasimetusi...Jau kuri laika susitikineju su vyriskiu K.U. Jis labai geras, tinka man visomis prasmemis. Taciau mes nekalbame apie ateiti, o man nera kaip klausti. Kartais atrodo, kad i mane jis ziuri rimtai, kartais, kad esu jam tik pramoga. Kokios musu santykiu perspektyvos?
Atsakyti
QUOTE(2jolitka @ 2016 11 07, 00:56)
Labas vakaras'
Kas manęs artimiausiu metu laukia darbinêje sferoje'?

Prašau,nepraleiskit mano klausimėlio
Atsakyti
Merginos, nepykit, visoms tikrai neturiu galimybių atsakyti. Pirmiausiai dirbu su mokiais klientais, o šiame puslapyje apsilankau tik turėdama laisvo laiko, be to dar nesu pilnai sustiprėjusi po ligos. Kiek galiu tiek jums atsakau. wub.gif
Atsakyti
Turbut tarologes bendrauja kazkur kitoj erdvei. Kazka esu girdejusi apie fb.. smile.gif as dabar mokausi su lenormand dirbti. Bet dar nesijauciu tvrtai, ir bijau kad prognozes netikslios.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamila111: 11 lapkričio 2016 - 23:20
QUOTE(kamila111 @ 2016 11 11, 22:19)
Turbut tarologes bendrauja kazkur kitoj erdvei. Kazka esu girdejusi apie fb.. smile.gif  as dabar mokausi su lenormand  dirbti. Bet dar nesijauciu tvrtai, ir bijau kad prognozes netikslios..  unsure.gif

Bendrauja tai nereiskia kad atsakineja i klausimus, visada reik matyt save pirmoj vietoj o tik paskui sakyt ai girdejau ai maciau, visi siais laikais bendrauja fb, tweeteri instagram ir tt
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif Kaip gyvuojat?

Pavasario saule laikykis ,imk 4u.gif amžinai blogai nebus patikėk.

Amariliai ,kur prapuolei vėl ? :4u

Liūdincioms po 4u.gif

As ir ne sava kazkokia, chvaraba kabinas lyg ,bet šiandien klases suėjimas po 25m ....turėčiau eiti bet noro nulis ....bet pažadėjau ....tai va vos per jėgą nagus nusilakavau biggrin.gif Nusipirkau suknelę tai progai ir jau nepatinka ,kita desiu, tik eu be prasmės išleisti ..

Seip naujo nieko ....bendrauju su vienu vyruku bet kadangi jokių minčių į ateitį nėra šį syk tai tik bendrauju .Ramybės fazė kažkokia .

Visoms gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti