Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(popuri @ 2016 11 06, 19:41)
Keliu klausimą, gal kažkuri vis tik galės žvilgterti. Galvoje užtemimas. Darbo nekenčiu net pykina, bet baimė nuo vilko papulti ant meškos dar didesnė unsure.gif

Patikslinkite klausimą. Jei jums net blogą nuo darbo, tai kodėl nekeičiate? Kokioje darbo srityje dirbate, kad galite nuo vilko ant meškos? Galų gale, juk darbas nėra katorga, netiks tas, pasieiškosite trečio. Kortos darbo paieškoje ir keitime nepadės. Pirmiausia turite priimti sprendimą, parašyti CV ir pradėti ieškoti naujo darbo, tada gal ir kortos galės ką nors patarti. Pavyzdžiui, turint kelis pasirinkimus, kur geriau pasiseks. Kol nieko nedarote, kortos irgi nieko neparodys.
Papildyta:
QUOTE(Seekforthebest @ 2016 11 06, 18:21)
Sveikos merginos,

turiu klausimėlį, mano šeimyna sumąstė mane supiršti su vienu vaikinu, vadinkim jį D, man jis išties patinka, turi tuos bruožus, kurių aš norėčiau savo antroje pusėje, tik man kyla klausimas ar aš jam patinku, nes jo elgesys labai keistas, kartais atrodo patinku, kartais atrodo, kad jis yra priverstas su manimi bendrauti. Taigi kaip yra ištikro?

Dėkui

Ramiai bendraukite su vyriškiu, jam praeities nemalonumai su moterimi vis dar galvoje sukasi, matomai bijo vėl pakliūti į analogišką situaciją. Manau mėnesio ar kelių bėgyje jūsų santykiai pajudės į priekį. Būkite atvira, nuoširdi ir kortos rodo labai gražią santykių perpektyvą, kuri peraugs į meilę.
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 11 06, 16:15)
Isprotesiu. Patraukit kortas ar dar liko kur zemyn krist ar kas man. Dugnas isvis.

Pavasario saule, o ar tu pati kortų neskaitai? Ką tau rodo? Pažiūrėjau tokią naują dėlionę su Lenermand, tai rodo, kad tu jau pasiekei dugną, arba jau visai netoli esi. Per metus laiko iki kito lapkričio rodo, kad svarbiausia tau bus mama, ar kažkokia kita artima moteris, pagaliau neįvekiamos kliūtys taps įveikiamos ir liks tik tuščios kalbos, kurios tavęs nejaudins ir neskaudins. Nelabai aiškios miglotos situacijos neišvengiamos, bet darbe rodo naują sutartį, galimi pinigai, jie bus susiję su namais, nežinau kokiu būdu. Visa kita jau už tavęs, viską jau praėjai, praeities smulkiai nenagrinėsiu. Tik pažiūrėjau, kad krizė jau pasibaigė ir likimo skirtas kryžius jau praeity.
Papildyta:
QUOTE(Doremii @ 2016 11 06, 15:30)
Sveikos.
Esu nelaiminga savo santuokoje. Issiskirti su vyru sudetinga. Turiu meiluzi, kuri myliu. Klausimas: ar meiluzis mane myli ir kokie santykiai musu laukia?

Jūsų laukia tokie santykiai, kokius pasirinksite. Siūlau eiti indvidualiai pas tarologą ir ten bandyti savo meilės trikampį išsipainioti. Čia ne tas klausimas, kuris turėtų būti nemokamai analizuojamas.
Papildyta:
QUOTE(muciacikee @ 2016 11 05, 20:47)
Kur meile ten neaiskumai unsure.gif stengsiuos paprastai - gyvenu santuokoj, myliu vyra savo, nors tiek iskaudines...tai nezinau kodel ta meile vis many....vis tolstam....atrodo jam nereikia nei svenciu su seima, nei savaitgaliu...is principo gali nesneket savaitemis, nepaisant to kad vaikai mato.... verysad.gif  daug del jo dariau, pamindama savo oruma keldavau balta veliava ir eidavau taikytis....bet viduj jauciausi kaip mazgote....nznau....ar verta smukti zemiau nei zemai  verysad.gif  klausimas - ar mano ateitis su siuo vyru? verysad.gif Aciu kas netinges ir atsakys....lauksiu bet kokios info  4u.gif

Kas jus stabdo nuo skyrybų? Vyro uždirbami pinigai? Kažkaip kortos rodo visai priešingą siuaciją, nei jūs aprašote. Vyrui rūpi namai ir jūs, bet jūs norite keliauti, pramogauti, puoštis ir problema kažkur čia slypi. Turite su vyru išsiaiškini, ko jis iš jūsų tikisi ir ko jūs norite, jums gali pavykti rasti problemos sprendimą, tik nereikia vien vyro kaltinti, pažvelkite ir į save. Gal ir jūsų kaltės kažkiek yra. Rekomenduoju nueiti pas psichologą ar rimtą tarologą ir bandyti ieškoti nesantaikos priežasčių, nes tai labai plati tema, ne šiai nemokamai konsultacijai.
Papildyta:
QUOTE(jolantele1030 @ 2016 11 05, 18:07)
<p>Sveikos merginos deliojancios kortas. tikiuosi kuri galesit man padet. rasiau su savo problema kitoje temoje bet primaargenta pasiule ateiti cia. sake kad yra spec deliones paziuret tam klausimui kuris mane neramina. Zodziu situacija tokia. itariu kad vienam mano artimam zmogui tiksliau sakant labai geram draugui yra daromas maginis poveikis. to zmogaus

Jolantele, tai labai rimta dėlionė, reikia jai susikaupti, sudėliosiu, būtinai, tik kiek vėliau, dar nesijaučiu tiek stipri.
Papildyta:
QUOTE(nerimaaan @ 2016 11 02, 20:52)
Labos, norėjau kad apšviestumėt man mano situaciją: situacija darbe sudėtinga, vadovas abejoja kompetencija, kaltina nebūtais dalykais,
bendradarbių pozicija nėra draugiška, palaikymo mažai...Gal ieškot darbo kitur? kokie mano šansai prekyboj? ačiū.

nerimaan, šioje temoje atsakome į vieną konkretų klausimą, todėl prašau patikslinti, sukonkretinti, ką norite sužinoti.
Atsakyti
Labas vakaras'
Kas manęs artimiausiu metu laukia darbinêje sferoje'?
Atsakyti
Sveikos, mergaites! 4u.gif
Gal kuri galetu padeti?

Turiu du klausimus. Pirmas susijes su mano mama. Po ilgo ir itin sudetingo tiek finansiskai, tiek santykiu prasme, gyvenimo,atsitiktinai mamos J horizonte pasimaise vyriskis, kuris aktyviai rodo nora bendrauti. Kokios siu santykiu perspektyos? Abu brandus, pagyvene zmones.

Antrasis: vyro verslas del tam tikru priimtu sprendimu zaibisku greiciu eme ristis duoben. Ar pavyks kazkaip jam issikapstyti?Ar teks kardinaliai keisti mums abiems veiklos krypti?
Buciau dekinga, jei katra paziuretumet 4u.gif
Atsakyti
Busiu dekinga,jei kas paziures smile.gif Apsireiske vienas vyriskis is praeities.Kokie jo ketinimai mano atzvilgiu? Ar gali mums susiklostyti kokie santykiai?
Atsakyti
Sveikos. Su vyru santykiai blogi todel vis dazniau galvoju apie skyrybas. Bet bijau nuo vilko ant meskos uzsokti, bijau kazka keisti, bijau, kad dar blogiau nebutu nei yra. Nors kartais suabejoju ar gali buti blogiau... Gal galetut kuri ismesti kortas ir padrasinti mane...
Atsakyti
Sveikos, turiu vieną klausimėlį, gal galite pagelbėti trumpai bent?
Kokia santykių perspektyva ? Moteris E (1992.04.14) su vyru R (1995.09.24)?
Ačiū Jums labai :-)
Atsakyti
Sveikos, kuris laikas ieskau naujo darbo, bet vis nesėkmingai:( dabartiniam darbe labai blogai. Ar pavyks iki metu galo susirasti koki rimta darba? Aciu
Atsakyti

nerimaan, šioje temoje atsakome į vieną konkretų klausimą, todėl prašau patikslinti, sukonkretinti, ką norite sužinoti.
[/quote]
Kaip spresis reikalai del naujo darbo? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(RP30 @ 2016 10 21, 15:04)
Sveikutės,

Ir aš pas jus su klausimėliu apie darbą.
Esmė tokia , kad esamas darbas man visai patinka ir aš jį sugebu daryti, ir kolektyvas geras, tačiau nebepernešu įtampos, atsakomybės, grasinimų teismais ir t.t. kylančios iš mano darbo specifikos. Pastoviai išlenda "kažkas" , ko pasekoje norisi mesti viską.... Atrodo šiame darbe turiu statusą, o kaip bus kitame? Kai kuriuose aspektuose pagal savo padaromus darbus jaučiuosi labai neįvertinta.
Jau senokai ieškausi naujo darbo, tačiau jo vis nėra.... Stengiuosi tobulėti, bet nesiseka išlaikyti egzaminų, kurie galbūt padėtų įsidarbinant.
Galvoju mest visą ir išeit į darbo biržą, ir šiokias tokias išmokas gausiu ir pailsėčiau, šeimai dėmesio skirčiau. Gal pamažu kažkas išlįstų.
Ar verta  mest darbą ankščiau nei rasiu naują?
Bei kada į mano namus ateis "šventė" su nauju darbeliu?
Išsiliejau ... Ačiū smile.gif

Keliu ir aš į viršų smile.gif Ačiū smile.gif
Žiūriu ir aš prirašiau daugiau nei vieną klausimą. Ups smile.gif O gal ?
Klausimas : Ar verta pačiai mest darbą ankščiau nei rasiu naują?
Atsakyti
QUOTE(RP30 @ 2016 11 09, 17:40)
Ir aš pas jus su klausimėliu apie darbą.
Esmė tokia , kad esamas darbas man visai patinka ir aš jį sugebu daryti, ir kolektyvas geras, tačiau nebepernešu įtampos, atsakomybės, grasinimų teismais ir t.t. kylančios iš mano darbo specifikos. Pastoviai išlenda "kažkas" , ko pasekoje norisi mesti viską.... Atrodo šiame darbe turiu statusą, o kaip bus kitame? Kai kuriuose aspektuose pagal savo padaromus darbus jaučiuosi labai neįvertinta.
Jau senokai ieškausi naujo darbo, tačiau jo vis nėra.... Stengiuosi tobulėti, bet nesiseka išlaikyti egzaminų, kurie galbūt padėtų įsidarbinant.
Galvoju mest visą ir išeit į darbo biržą, ir šiokias tokias išmokas gausiu ir pailsėčiau, šeimai dėmesio skirčiau. Gal pamažu kažkas išlįstų.
Ar verta  mest darbą ankščiau nei rasiu naują?
Bei kada į mano namus ateis "šventė" su nauju darbeliu?
Išsiliejau ... Ačiū smile.gif
Žiūriu ir aš prirašiau daugiau nei vieną klausimą. Ups smile.gif O gal ?
Klausimas : Ar verta  pačiai mest darbą ankščiau nei rasiu naują?

Jūsų labai įdomi situacija. Lyg ir norite susirasti darbą, padaryti karjerą, bet jūsų darbas ryja šeimai skirtą laiką ir dėmesį. Jūs gal ne tiek norite rasti kitą darbą, kiek pabūti su vaikais. Per ateinančius metus jie bus jūsų dėmesio centre.
Jei jūs mesite darbą kito nesuradusi, tai jausitės nelaiminga ir toliau tęsti karjerą jums atrodys vis sunkiau ir grįžti į darbo rinką beveik neįmanoma, tapsite priklausoma nuo vyro, gyvensite dėl vaikų.
Jei toliau ieškosite darbo, šio nepalikdama, jums gali pavykti rasti puikų gerai apmokamą darbą, bet šis darbas džiugins tik jus vieną, tada stovėsite kryžkėlėje ir galvosite, ką pasirinkti, ar puikią karjerą, darbą, kuriame tikrai būsite vertinama, ar savo šeimą?
Gal jūs tiesiog norite pabūti su šeima, vaikais ir tik bijote sau tai pripažinti? Pagalvokite, ko iš tiesų jums šiuo metu labiausiai reikia.
Norėčiau pasitikslinimui klausimą užduoti, ar neplanuojate persikelti gyventi į kaimą, užmiestį?
Atsakyti
QUOTE(nerimaaan @ 2016 11 09, 14:34)

Kaip spresis reikalai del naujo darbo? Aciu.

Jums sunku bus darbą keisti, nes esate žmogus, kuriam labai svarbu būti įprastoje aplinkoje, eiti pramintais takeliais, net ir tada, kai jums ant pečių užkrauną sunkiausią naštą, ją kantriai tempiate ir nesipriešinate. Esate fatalistė, manote, kad likimas jums turėtų padėti išspręsti jūsų problemas,o pati tik svajojate, jokių konkrečių planų neturite, viską,ką sugalvojate, tuoj pat pradedate abejot, ar įmanoma įgyvendinti. Nors viduje esate puikus linksmas žmogus, deja, išorėje atrodate susikausčiusi ir bijote parodyti savo tikrąjį veidą.

Jūs rasite naują darbą, tik reikia jums drąsiai žengti ten, kur iki šiol atrodė beprotybė ir visiška nežinomybė, jūs pasinaudokite drąsa, moterišku žavesiu suspindėkite, susirinkite visą įmanomą informaciją ir net gandus apie norimą darbo vietą, galite pagrąžinti savo CV ir jei būsite atkakli, gal net šiek tiek avantiūristė, rasite labai jums patinkantį, širdžiai mielą darbą.
Klausimą nagrinėdama neužsidaviau laikotarpio, tokiu atveju kortos rodo pusės - vienų metų laikotarpį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 09 lapkričio 2016 - 21:42