QUOTE(popuri @ 2016 11 06, 19:41)
Keliu klausimą, gal kažkuri vis tik galės žvilgterti. Galvoje užtemimas. Darbo nekenčiu net pykina, bet baimė nuo vilko papulti ant meškos dar didesnė 

Patikslinkite klausimą. Jei jums net blogą nuo darbo, tai kodėl nekeičiate? Kokioje darbo srityje dirbate, kad galite nuo vilko ant meškos? Galų gale, juk darbas nėra katorga, netiks tas, pasieiškosite trečio. Kortos darbo paieškoje ir keitime nepadės. Pirmiausia turite priimti sprendimą, parašyti CV ir pradėti ieškoti naujo darbo, tada gal ir kortos galės ką nors patarti. Pavyzdžiui, turint kelis pasirinkimus, kur geriau pasiseks. Kol nieko nedarote, kortos irgi nieko neparodys.
Papildyta:
QUOTE(Seekforthebest @ 2016 11 06, 18:21)
Sveikos merginos,
turiu klausimėlį, mano šeimyna sumąstė mane supiršti su vienu vaikinu, vadinkim jį D, man jis išties patinka, turi tuos bruožus, kurių aš norėčiau savo antroje pusėje, tik man kyla klausimas ar aš jam patinku, nes jo elgesys labai keistas, kartais atrodo patinku, kartais atrodo, kad jis yra priverstas su manimi bendrauti. Taigi kaip yra ištikro?
Dėkui
turiu klausimėlį, mano šeimyna sumąstė mane supiršti su vienu vaikinu, vadinkim jį D, man jis išties patinka, turi tuos bruožus, kurių aš norėčiau savo antroje pusėje, tik man kyla klausimas ar aš jam patinku, nes jo elgesys labai keistas, kartais atrodo patinku, kartais atrodo, kad jis yra priverstas su manimi bendrauti. Taigi kaip yra ištikro?
Dėkui
Ramiai bendraukite su vyriškiu, jam praeities nemalonumai su moterimi vis dar galvoje sukasi, matomai bijo vėl pakliūti į analogišką situaciją. Manau mėnesio ar kelių bėgyje jūsų santykiai pajudės į priekį. Būkite atvira, nuoširdi ir kortos rodo labai gražią santykių perpektyvą, kuri peraugs į meilę.