Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Sveikos, turiu vieną klausimėlį, gal galite pagelbėti trumpai bent?
Kokia santykių perspektyva ? Moteris E (1992.04.14) su vyru R (1995.09.24)?
Ačiū Jums labai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, man patinka bendradarbis. Is jo irgi sulaukiu demesio (prisilietimu, daznai ateina bendrauti). Ar as jam patinku? Kokios santykiu perspektyvos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(volungeles @ 2016 11 09, 04:28)
Sveikos,  kuris laikas ieskau naujo darbo,  bet  vis nesėkmingai:( dabartiniam darbe labai blogai.  Ar pavyks iki metu galo susirasti koki rimta darba?  Aciu

Jūs kažkokioje užsienio kompanijoje, ar susijusioje su užsieniu dirbate, bet šiuo metu esate ieškojimo kelyje ir jums reikia priimti sprendimą ką toliau darysite. Kortos rodo kad, jau turite numačiusi kažkokius sprendimus, bet nežengiate vis dar to ryžtingo žingsnio, nes teks viską ką turite sugriauti, bijote, kad skaudės širdį ir be to gali tekti keisti gyvenamą vietą. Jūsų sprendimas gali būti labai skausmingas, bet jis neišvengiamas, nes rasti darbo, nedarant kitų kardinalių permainų lengvai nepavyks. Jūsų situacija jau dabar reikalauja kuo greičiau bėgti iš esamo darbo, nes emocinę aplinka esanti aplikžnk jus gali pakenkti jūsų sveikatai.

Merginos, aš vis rašau jums, bet negaunu jokio jūsų atsako, jei jau nemokamai konsultuoju, tai prašau, nors pakomentuokite, ar kortos teisingai rodo situaciją, ar visiškai ne taip viskas yra. Sunku vienai kalbėtis su tuščiomis sienomis verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(eirona @ 2016 11 09, 22:45)
Sveikos, turiu vieną klausimėlį, gal galite pagelbėti trumpai bent?
Ačiū Jums labai  4u.gif

Moteriai tai nėra vienintelis vyriškis ir nieko rimto apie jų galimus santykius negalvoja, vyras prisikūręs visokių iliuzijų, bet nieko konkretaus nesiims. Tiesiog galite smagiai praleisti laiką kartu.
Papildyta:
QUOTE(theater @ 2016 11 09, 23:03)
Sveiki, man patinka bendradarbis. Is jo irgi sulaukiu demesioJis (prisilietimu, daznai ateina bendrauti). Ar as jam patinku? Kokios santykiu perspektyvos? smile.gif

Vyriškis liepsnoja iš aitros jums ir mano, kad labai ilgai jūs jo neprisileidžiate. Jis jus irgi žavi, bet kažkas baugina ir bijote, kad santykiai bus trumpalaikiai.Tai mergišius, jo gyvenime yra ne viena moteris, jei jus tenkins santykiai, kai esate viena iš daugelio, tada galite bendrauti. Jei jį pamatysite su kita, jis gali prisiekti, kad kitos jam nieko nereiškia, nes reikia tik jūsų, bet senovės žmonės sako, kad "kuprotą tik grabas ištiesins".
Jei norite aistringo meilužio, tada pirmyn 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, ga lgalite paziureti, ar su vyriskiu D dar busime kartu? suo metu nusprendem pabut atskirai, viskas sudetinga. Ar dar kas gali issispresti i gera?
Atsakyti
Noriu dar karta pakartoti savo klausima apie krize santykiuose su vyru. kaip klostysis musu tolimesni santykiai? suprantu, kad labai giliai situ deliojimu nereikia priimti, tiesiog idomu ar sutaptu su mano intuicija. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 11 09, 22:42)
Jums sunku bus darbą keisti, nes esate žmogus, kuriam labai svarbu būti įprastoje aplinkoje, eiti pramintais takeliais, net ir tada, kai jums ant pečių užkrauną sunkiausią naštą, ją kantriai tempiate ir nesipriešinate. Esate fatalistė, manote, kad likimas jums turėtų padėti išspręsti jūsų problemas,o pati tik svajojate, jokių konkrečių planų neturite, viską,ką sugalvojate, tuoj pat pradedate abejot, ar įmanoma įgyvendinti. Nors viduje esate puikus linksmas žmogus, deja, išorėje atrodate susikausčiusi ir bijote parodyti savo tikrąjį veidą.

Jūs rasite naują darbą, tik reikia jums drąsiai žengti ten, kur iki šiol atrodė beprotybė ir visiška nežinomybė, jūs pasinaudokite drąsa, moterišku žavesiu suspindėkite, susirinkite visą įmanomą informaciją ir net gandus apie norimą darbo vietą, galite pagrąžinti savo CV ir jei būsite atkakli, gal net šiek tiek avantiūristė, rasite labai jums patinkantį, širdžiai mielą darbą.
Klausimą nagrinėdama neužsidaviau laikotarpio, tokiu atveju kortos rodo pusės - vienų metų laikotarpį.

Oho, kaip pirstu i aki pataikete apie mano buda ir dabartine busena, net padejote ivardinti zodziais tai,kaip viduj jauciuosi.Aciu Jums labai😊 esu suzaveta, nustebinta ir paciu izvalgumu, ir jo rezultatais
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2016 11 08, 20:32)
Sveikos. Su vyru santykiai blogi todel vis dazniau galvoju apie skyrybas. Bet bijau nuo vilko ant meskos uzsokti, bijau kazka keisti, bijau, kad dar blogiau nebutu nei yra. Nors kartais suabejoju ar gali buti blogiau... Gal galetut kuri ismesti kortas ir padrasinti mane...

Keliu savo klausimą į viršų. Gal galėtute kuri peržiūrėti. Ačiū.
Atsakyti
    Keliu klausimmą....Sveikos, turiu vieną klausimėlį, gal galite pagelbėti trumpai bent?
Ačiū Jums labai 4u.gif

Atsakyti

Atsakyti
QUOTE(eirona @ 2016 11 10, 11:21)
<div>    Keliu klausimmą....Sveikos, turiu vieną klausimėlį, gal galite pagelbėti trumpai bent?
Ačiū Jums labai <span>user posted image</span></div><p><a  class="">Atsakyti</a>
</p>

Eirona, jums jau atsakyta. Atidziau sekite komentarus
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 11 09, 22:16)
Jūsų labai įdomi situacija. Lyg ir norite susirasti darbą, padaryti karjerą, bet jūsų darbas ryja šeimai skirtą laiką ir dėmesį. Jūs gal ne tiek norite rasti kitą darbą, kiek pabūti su vaikais. Per ateinančius metus jie bus jūsų dėmesio centre.
Jei jūs mesite darbą kito nesuradusi, tai jausitės nelaiminga ir toliau tęsti karjerą jums atrodys vis sunkiau ir grįžti į darbo rinką beveik neįmanoma, tapsite priklausoma nuo vyro, gyvensite dėl vaikų.
Jei toliau ieškosite darbo, šio nepalikdama, jums gali pavykti rasti puikų gerai apmokamą darbą, bet šis darbas džiugins tik jus vieną, tada stovėsite kryžkėlėje ir galvosite, ką pasirinkti, ar puikią karjerą, darbą, kuriame tikrai būsite vertinama, ar savo šeimą?
Gal jūs tiesiog norite pabūti su šeima, vaikais ir tik bijote sau tai pripažinti? Pagalvokite, ko iš tiesų jums šiuo metu labiausiai reikia.
Norėčiau pasitikslinimui klausimą užduoti, ar neplanuojate persikelti gyventi į kaimą, užmiestį?

Labai įdomus Jūsų tikslinamasis klausimas. Persikelti kolkas tikrai neplanuojame, tačiau turime planų užsiimti žemės ūkio veikla ( vynuogių auginimas) ir slapta tikiuosi , kad tai bus ne tik hobis, bet visa tai gal būt išsivystys į kokią turizmo veiklą su vynuogių ar vynų degustavimu. Manome, kad gal būt tai būtų saugus senatvės garantas, papildomos pajamos.
O dėl darbo : iš tikro esu labai pasiilgusi buvimo namie, namų ruošos, maisto gamybos.( tačiau tik kokiam pusmečiui), vaikai jau paaugliai. Jaučiuosi įstrigusi savo darbe, be galimybės kilti aukštyn ir būti įvertintai. Lyg ir suvokiu, jei paliksiu dabar savo darbą, prarasiu stabilias pajamas. Galimybei kilti aukštyn reikia laikyti egzaminus, bet man vis nepasiseka, net nebežinau kaip reikia pasiruošti jiems. Kadangi mano darbe labai dažnai tenka būti atsakingai už piniginių lėšų patekimą ten kur reikia, mano galvai tai pasidarė per daug sudėtinga iškęsti, tokias situacijas. Turi dirbti idealiai, negali klysti, nes tai pinigai. Iš tiesų niekas manęs negina iš darbo, kolektyvas tikrai geras, bet dažniausiai aš nebesijaučiu savo vietoje. Gerai kol gerai, bet jei ko prisisdirbi kankina per didelis atsakomybės jausmas.
Ačiū smile.gif už viską smile.gif
Atsakyti

Labai atsiprašau, per tuos išmaniuosius! 

Ačiū labai :-)

Atsakyti
Sveikos taro mergaitės.

Gal atsakysit į man rūpimą klausymą?

Jau kuris laikas bendrauju su vyriškiu Marium... Jis lb dėmesį rodo ,man malonu aišku bet kažkas stabdo ,gal baimė. Eiti į draugystę su šiuo vyruku ? Nebus koks nuotykinis variantas?

Ačiū labai atsakiusiai .
Atsakyti