QUOTE(volungeles @ 2016 11 09, 04:28)
Sveikos, kuris laikas ieskau naujo darbo, bet vis nesėkmingai:( dabartiniam darbe labai blogai. Ar pavyks iki metu galo susirasti koki rimta darba? Aciu
Jūs kažkokioje užsienio kompanijoje, ar susijusioje su užsieniu dirbate, bet šiuo metu esate ieškojimo kelyje ir jums reikia priimti sprendimą ką toliau darysite. Kortos rodo kad, jau turite numačiusi kažkokius sprendimus, bet nežengiate vis dar to ryžtingo žingsnio, nes teks viską ką turite sugriauti, bijote, kad skaudės širdį ir be to gali tekti keisti gyvenamą vietą. Jūsų sprendimas gali būti labai skausmingas, bet jis neišvengiamas, nes rasti darbo, nedarant kitų kardinalių permainų lengvai nepavyks. Jūsų situacija jau dabar reikalauja kuo greičiau bėgti iš esamo darbo, nes emocinę aplinka esanti aplikžnk jus gali pakenkti jūsų sveikatai.
Merginos, aš vis rašau jums, bet negaunu jokio jūsų atsako, jei jau nemokamai konsultuoju, tai prašau, nors pakomentuokite, ar kortos teisingai rodo situaciją, ar visiškai ne taip viskas yra. Sunku vienai kalbėtis su tuščiomis sienomis
Papildyta:
QUOTE(eirona @ 2016 11 09, 22:45)
Sveikos, turiu vieną klausimėlį, gal galite pagelbėti trumpai bent?
Kokia santykių perspektyva ? Moteris E (1992.04.14) su vyru R (1995.09.24)?
Ačiū Jums labai
Moteriai tai nėra vienintelis vyriškis ir nieko rimto apie jų galimus santykius negalvoja, vyras prisikūręs visokių iliuzijų, bet nieko konkretaus nesiims. Tiesiog galite smagiai praleisti laiką kartu.
Papildyta:
QUOTE(theater @ 2016 11 09, 23:03)
Sveiki, man patinka bendradarbis. Is jo irgi sulaukiu demesioJis (prisilietimu, daznai ateina bendrauti). Ar as jam patinku? Kokios santykiu perspektyvos?
Vyriškis liepsnoja iš aitros jums ir mano, kad labai ilgai jūs jo neprisileidžiate. Jis jus irgi žavi, bet kažkas baugina ir bijote, kad santykiai bus trumpalaikiai.Tai mergišius, jo gyvenime yra ne viena moteris, jei jus tenkins santykiai, kai esate viena iš daugelio, tada galite bendrauti. Jei jį pamatysite su kita, jis gali prisiekti, kad kitos jam nieko nereiškia, nes reikia tik jūsų, bet senovės žmonės sako, kad "kuprotą tik grabas ištiesins".
Jei norite aistringo meilužio, tada pirmyn