Mes po sodo,po shopinimosi ir tevelio aplankymo eilinio.Uzkonservuotas jis pas mane,nesikeicia.Tik tiek pasikeite,kad anksciau buvo perdetai svarus zmogus,o dabar maudytis nenori,kirptis nenori,nagai karpyt isvis kosmosas,saukia,kad su mesa nukerpam.Vakar buvo apsvarintas,tik ranku nagu nesidave broliui nukirpt.Siandien man irgi nesiduoda,bet uzmirses rodo,sako ziurek kokie nagai uzaugo,kaip siupeles,net ne kaip siupeles,o kaip lopetos

sakau,tai gerai,kerpam.Ne,Saulius nukirps,o kai Saulius nori nukirpt,tai sako,kad as nukirpsiu.Su jumoru jis,bet savo teises ir mano pareigas ojojoj kaip zino

Baige valgyt,sakau ar jau gulsi?Sako i lovyte i lovyte.OK,pataisiau,sakau,nu kelkis ir i lovyte.Sako nekamandavok,o svelniai paimk uz nugarytes,uz zilos galvytes

nors as ir ne grubijaninu,bet va,matai,kaip norisi.Paguldziau gal per 30 min.tai apie gimtine atsiminimai,tai apie pavardes kilme,kol issideri omg.Atsigules sako,as pats dar galiu apsitarnaut.

Va.Zodziu 96 bus,bet dar pilnas velniuku.
Siemet as auginau pagal Pou,po du i lizda ir vienastiebiai.Bet negaliu pasakyt,kad gausiau derliaus,nors teoriskai taip turejo but.Dar gali but,kad zeme liesa jau gal 3 ar 4 metai be meslo,tik po saknu pakisu kraujo ir kaulo miltu ir viskas.Nes siemet visko derlius mazesnis,tik cukiniju ir agurku daug,bet tuos pamaitinau vistu kkk skiediniu.Todel pasakyt,kad du kerai i lizda daugiau pomiku negaliu,reikia gerai itresta dirva turet,tada butu aisku.Jei vel prisisesiu daug daigu,tai tada vel taip sodinsiu,nors geriau,kad to neatstiktu.
Mazos rozytes pas mus isauga i gana didelius krumus ir labai grazius.Vis zadu zadu pasisodint,bet vis pinigu pagailiu tam.Pas mus jos ne pigios,o nukainuotu nesu macius.