Atnesu kavos,Ingrida uzsiemusi vaikais.
Grybu nenoriu,gruzdu net nepazystu,o gal pazystu,bet nezinau,kad jie.
Ex,sirdele,viskas praeina ir liudesys ir dziaugsmas ,ir darbai pasibaigia viena karta,bet sveikata yra viskas,nuo ko priklauso musu egzistencija.Saugok save.
Vistas islepino MB ir toliau lepina.Nupirko laukiniam pauksciam skirtu seklu-lesa,kaip isproteje.Liepiu daug nepilt.Ok.Ten ieina soru kruopos,kapoti kukuruzai,zirniai,saulegrazos,dar pora seklu,kokiu net nezinau ir google nevercia. Pasiskaite intike,kad soras reikia isbrinkint,nes isbrinks skrandy ir bus beda.Tai sakau ipilk ciut ciut,tik paskanint,tai isbrinks,bent sotuma jaus.Neklauso.Apsisunkina save.Bet teks jau pestis,nes nutukins vistas,kaip mane,kad nutukino

Zodziu seniui reikia dar vieno anuko,mazo,nes didieji su mano marazmatiku jau ne labai besusikalba.Be to ju seimoje gurmaniskas maistas buvo kultas,o mes ant bulbynes uzauge ir duonos riekes su taukais ar kresnelem.

Ir tai labai iauge i ju krauja Ir gerai ir blogai.
Kai nebepajegia lakstyt pagal vistu uzgaidas,as kalta,pyksta,o man dzin,nekreipiu demesio,o rasau,kad rasyt
Smagu,kad grazus rytas Lietuvoj,pas mus apniuke,nepatikesit,zinau,sakysit kita marazmatike,bet toks chemtreilu purskimas naktimis,virs juros,duoda stora sluoksni pilku neaiskiu baisiu debesu,kurie uzstoja saule.Klimato kaitos profilaktikai

ir musu sveikatai

.
Nesirkit,saugokit save,ruduo persalimu metas,o ju nebeliki,liko tik korone.