LabuRytu.
Vuo, kava, ir dar taip anksti. Liuks, tinka, pyragėlį ir pati turiu.
Eikit sau, kokios jūs darbininkės, nu.. Dusia, nu tu žingsnis į žingsnį su mano mintim eini. Visiškai pritariu, kad laikui atėjus reik mažų puodų. Man 1ltr puodo labai gana, net per daug. Turiu čiut didesnį, bet nenaudoju. O tuos 3-5 ltr monstrus seniai kažkur nukišau. Ir jau nebegaminu jokių žieminių atsargų. Aplamai nieko negaminu sau. Pajutau laisvę nuo puodų ir tuo labai patenkinta.
Dėkui visoms už pasiūlytą pagalbą. Bet vėlgi, kaip Dusia ir sakė, didvyriskai sprendžiu prisidarytas problemas. Na, ne visai mano probleminis nuopelnas - su kai kurių personų palaiminimu.. Nieko. Baigiu išspręst. Tuoj, tuoj.
A.Alta, ar lietus, ar saulė, mano veiklai tas netrukdo, nes visada po stogu - visada kelyje, mašinoje sėdžiu, arba kokioj įstaigoj reikalus išmušinėju. Telefonas tuoj prie ausų man priaugs ir nuo 5G smegenys išsilydys. Bus pagerintos, kaip ghi sviestas..
Jūsų konservacijas beskaitydama, va, ką tik sugalvojau, kad kol dar yra rūgštynių, reik man jų šiek tiek žiemai užsisūdyt. Tiesiog sūdyt, ne konservuot. Mėgstu kartais rūgštynių sriubą. Reik tik stiklainiukų miniatiūrinių susiorganizuot, 0,5 ltr stipriai per dideli.
Luety, pritariu, turim kiekvienas savo manijų nepriklausomai nuo mūsų amžiaus. Užeina tos manijos, ir praeina. Arba ne
Bet visada smagu turėt kokį rūpestėlį, nei sėdėt visai be veiklos.