Keliaujama tik del reikalu dazniausiai.
Siaip as dar turiu hobiu ,bet jau pernelyg keisti ,kad viesinciau
Papildyta:
Kelioniu aistra dabar labai sunku patenkinti
Papildyta:
Kelioniu aistra dabar labai sunku patenkinti
Dakaras geriau ... F1 nuobodu
Kiek sūliausi į varovus,neikas neiima.
O jei hobiai,jei tap pavadinti galima?Mezgimas,maisto gaminimas,gėlės,floristika,kasmet kažką nematyto užauginti ir aišku grybavimas,miškas.............

Labas rytas.
Ryte vaizdas už milijoną.Atitraukiu roletus,kyla rūkas nuo upės ir trys stirnos ganosi prieš pirtį.
Labas rytas. Dėkui už kavą. Stirnos man tiek iškados padarę sodyboje, kad be peilio šašlykus iš jos iskepciau. Dažnai vakarais aploja, jei sutemus einu į pirtį.... Jos šeimininkės aš atejune. Dėl medžioklės Ingrida nustebinai. Mano MB iki vaikų medžiodavo... Kai vaikai gimė man šautuvas namie nepatiko. Matyt ir jam . Nebenedzioja. Susirinksiu derlių ir apie pietus namo . O tai pabaigos nėra darbams čia. Gražaus sekmadienio
Pas mus vasara gryzo,koks grazus rytas.Paluejau gelytes balkone,kiemely,einu gert Ingridos pinky kavos
AA,as megstu megzdama youtubej ziuret daug geru video apie istorija,archeologija,klausyt ivairiu mokslininkų nuomones,nemegstu tik sedet ir megzt ir skaiciuot viena gera,viena bloga,dvi i kaire sumegztos ir t t ..But nuoboddu iki negaliu,o svieciantis,kabai snagu.Anksciau TV ziuredama megzdavay,davar TV nebejungiu del baimes varymo naratyvo.O video visokie istoriniai,nuostabu
Ex,persijunk telefone sena versija,daug paprasciau Nepernesu naujos.
Pavydziu Ingridai vaizdo uz milijona.Isivaizduoju,bet nesuprantu zudyt noro gyvunu,kurie duoda vaizdus yz milijona.Del zvejybos dar dar,tik is bado gaudyciau MB Siaip sautuvo negaliu pakest.
Kelioniu nireciau jeluaut ir numatyta buvo daug,bet...pagalio nekisau i nosi ir ikis tik suristai,savo noru ne Ir abejoju ar bekeliausim,Visas pasaulis ir ssikrauste is proto.Skaitau Svabo planus,net vistu turet begalesim,jokio naminio gyvuno,nuosavybes,masinu,valgyt galesim tik sintetini maista,is kur tokie marazmatikai atsiranda!Jie tikrai ne sios planetos gyventojai. Baisiausia,kad jie stumia savo pkanus ir jie po truputi prigyja ir niekas nesipriesina,masės neliko.Pazangiausi revoliucijonieriai studentai jau eina eilute ant adatos.Cia tik as taip nastau,nano nuomone nebutinai,o ir tikriausiai nesutampa su jusu .
Luety apsispręsk... Nesenai sakei kad arsim ir akesim, vištas ir karves laikysime. Dabar kad sintetinį maistą valgysim? Kaip bus žino tik dievas. Nežinau kokie telikai pas jus, aš tai galiu atsisukti filmus, žiūrėti NF, ar kanalus be žinių.... Dar kartais susikeliu piratinius filmus į išorinį diska ir žiūriu filmus dideliame ekrane. LT žinias žiūrint dažnai užpuola svetimos gėdos jausmas.... Tai perjungiu kanalą ir galvos neskauda. Dėžė nekalta. Programas pasirinkti reikia....
As apsisprendziau,arsiu ir akesiu,vistas ir karves laikysiu
As nemoku kelt iskelt i jokius diskus,kompiuterines zinios yra mano savamokslis reikalas nuo 2005m.Ka ismokau,ta zinau.Pirmais metais du kartus keiciau kompa,du ar tris kartus kompiuterasta kvieciau,o paskui emiau skaityt angliskai,verstis ta,ko man reikejo ir po truputi ismokau.Kai reikejo pajungt interneta UK i mano pirma issinuomota nama,tai angliskai nezinojau net kaip klaviatura yra,juokas pro asaras,man sako prieik prie kompo ir paspausk klaviaturos toki tai toki klavisa,o man atrodo,kad kazkokius raktus liepia pajungt (keyboard)
Nei ziniu,nei programu nebeziuriu del reklamu.Nervina organiskai,nebegaliu apsikest,bet kokia esu laiminga,kad nebeziuriu.Deze stovi,paskutini karta MB futbola ziurejo,kai UK lose pusfinalyje ir finale.Bandem jungt viena sekmadieni kazkokia seniau megta laida ziuret,bet viskas persunkta LGBT
vien juodziai vyrauja ekrane,perspausta viskas i viena puse,nebesinori tikrai beziuret. As dar ziema buvau isijungus Strictly come dancing,sok su zvaigzde atitikmuo,buna labai grazu,bet kai eme lezbes sokt,abi su kelnem,tai kazkaip upa numuse,nu bet viena is ju buvo nustatyta pozityvus cvd ir iskrito ji.Tai dar dar galima paziuret,nes tokiose laidose BBC neleidzia reklamu.
Buvom sode ilgai siandien,susipykom,MB uzsimane kraustytis gyvent i Ispanija,eilini karta marazmas jam uzeina,kol nusodinau susigadinau nuotaika.
Karsta labai,sedziu vos ne nuoga,tik lengva suknute uzsimetus.
Tai kad čia nieko naujo : kad karvių nelaikytų išmokas davė, kiaulių neleidžia laikyti dėl maro. Jei kaime 200 triobų tai 190 gyvena iš pašalpų . Kaime gyvendami nei bulvės nie morkos nei pomidoro neaugina. Kam draudimai ? Žmonės iš prigimties tingūs . Pašalpos, paramos irk kiti lengvi pinigai ištvirkino visą Europą . Sorašui nieko daryti nereikia papildomai .
Ne apie Lietuvą : keliavom po Prancūziją, Normadija ir Bretanę . Prieskonių lysvę mačiau tik prie pilies ir prie senovinės bažnyčios - edukacinės , su pavadinimų lentelėmis . Prie namų tik rožės, gyvatvorės ir pievutė su saulutėmis ... Kas nors jiems draudžia ?
Kitas pvz. Vokietija . Jauni žmonės NENORI įsigyti nuosavo būsto . Nes per daug įsipareigojimų .
Neuprantamas dalykas - NEMOMAMI VAISTAI, kurie nieko negydo . Ne dietologoai sporto klubai ar kt . Ir taip +- visoje Europoje
Luety tai kuo tu gazdini jau vyksta senai , bent aš matau .
Tingiu rašyti...
Šiandien po turgelio,pralėkaiu per savo vietas,jau ir raudonykiną pradėjo kirsti.Liūdna.
Kiškį sutikau miške,koks nusipenėjęs.
Baravykai apstojo,radau tik paliktus didelius arba peraugusius.Bet šilbaravykių,šilbaravykių......voveraičų paliktų.Juk sekmadienis po pietų,ko norėti.Ką iš šilbaravykių pagaminti?Nebe sugalvoju.
Bus šalna ar ne????