QUOTE(Ex @ 2021 09 06, 07:29)
<p>Labas. Rytas. Suraitytas. Ir. Šalnų. Dar. Neapkramtytas.</p><p>Žalia dar. Kieme nedaug prisnigę geltonais lapais. Vakar žolę nušienavau, gal dar paaugs per rugsėjį ir kokį kartą teks nušienaut prieš žiemą.</p><p>Luety, kas jus traukia vėl kraustytis? Nelabai tenkina esama vieta? Pigiau pragyvenimas, gražiau, šilčiau bus naujoj vietoj ar gal artimųjų didesnis būrys ? Apie save žinau tiek, kad mane teoriškai būtų sunku išraut ir persodint kitur, o praktiškai - neįmanoma.</p><p>Buvo kalba apie hobius. Neturiu aš jokių hobių. Jei ką darau, tai tik iš reikalo, iš pareigos ar iš bėdos.</p><p>Paskutinė praėjusios savaitės naujiena, tai išeinu iš darbo. Savanoriškai. Irgi iš susiklosčiusios pareigos, iš bėdos ir iš reikalo.. Čia hobis, reiškia.. 🙄 Smūgis per smegeninę ir per kišenę. Ai, viską pradėjau priimt kaip dovaną. Niekas šiaipsau nevyksta. Turiu loterijos bilietą, trečia savaitė trinasi rankinuke kaskart vis pamirštas. Gal ten kokio tūkstantėlio vertė? Gal žiguliukas? 😁 </p><p>Savaitės pradžia. Oras geras nusimato, eisiu kokio darbo medžioti. Be varovų pagalbos. </p><p>Ingridai eilinis dėkui už gražius kavos puodelius, už keksiukus ir gėles. </p><p></p><p></p>
Labas rytas,
Pas mus Taskentas Vakar dziaugemes ramiu vakaru be vejo.
Ex,gausi i dubce,kad nepaklausei manes ir susimarmaliavai,jaip sakei,del darbo.O dabar iseini?Tai ar verta buvo?
Del kraustymosi,mane jei trauktu,tai tik Prancuzija O MB vasaros nostalgija.Siemet ir pernai niekur nekeliavom del cvd,tai ir bludija maniskis.O as vezys,man isjudet kazkur is savo kertes labai sunkuKai jam uzeina,jis ima mane kaltint iki tokio laipsnio,kol pasiduodu,bet ne si syki.

Jau aprimo.
Cia gyvena mano brolis,sunus,LT brolis,Prancuzijoj dukra.Va ir visa gimine irssibarscius MB brolis 11m jaunesnis,kontaktas silpnas buvo jaunystej,o po mamos mirties isvis nutruko,serga alko.Jam sunku be savu,tai ir blaskosi.Koks draugelis ka pasneka,jau ir jam reikia.Nemasto,anglu prasta,tai kaltina,kad nerenku info,kaip keliaut.Kur keliaut dabar?Va viena lietuve is Airijos istrigo Sicilijoj.Italijoj atvykus reikejo daryt testa,rado teigiama Ji neturi jokiu simptomu,isveze kazkur i glush lesa kaimo ligonine ir uzdare Testuoja kas savaite,jau 3 teigiami is eiles.Zmones padėjo su advokatu,advokatas atnese
nepriklausoma testa,pasidare neigiamas,ten nepripazysta .Darbuotojai už kiekviena auka gauna gerus pinigus...Moteris ant savizudybes ribos...
Ex,darbu yra daug,tikrai rasi ir dar geresni.