QUOTE(Acqua Alta @ 2021 09 07, 06:44)
Man tai kraupoka biski jau luety postus skaityt.Yra teke but to nusodinto busenoje.Kai partneris laiko tave mesos gabalu ,neturi teises i nei i svajones ,nei i ju igyvendinima.
Labas rytas,
Nu nieko sau mintys pas jus
Jei zmogus ima kliedet garsiai,tai reikia paklust jo kliedesiams?Siuo atveju,viska mest ir 2-3 men išlėkti i nezinia kur?Buciau niolikine net nemastyciau gal,lekciau del polekio.Bet mums 70 ant nosies.Kokie laikai dabar?O nusodinimas nereiskia,kad jis yra laikomas mesos gabalu,o yra yrodoma svariais argumentais,kas ir kaip.Zinoma,zmones senatvej pradeda sunkiai suvokt savo metus,nebeziuri i pasa,sirdis groja polekiams,bet prisiminus amziu,supranti,kad ne viskas tinka seniam,nei jauniem.O svajot niekas nedraudzia,gi visi svajojam.Zinau,nusibodo rutina,bet yra mase budu ja pakeist,tuo labiau,pas mus nuistabi gamta,krastovaizdis.Dauguma jo svajoniu yra igyvendinama ir niekas nesodina ju,nes jos puikios.Siuo atveju as buvau spaudziama i kampa ,kad nepasirasau ir turejau atsimusineti,kodel nesutinku.Bet irodziau,siandien ir vakar viskas ramu,suprato jis,supratau as ji.
AA priverti mane aiskintis,kad nebutu tau kraupu skaityti mano postus

.Visi mes skirtingi,o MB pazystu jau per 47m.
Oras puikus,po vistu-prie juros,patinka man barchatinis sezonas,oda rusta,bet neskauda,saule ne skaudi,vanduo siltas,zodziu ko ne Ispanija ar Turkija?
Muka,laikykis

Negaledavau dirbt jokiam darbe,kur budavo itampa,baisiau nebuna.
Ingrida,kokie puodeliai grazus ir smagus
Dusia bitininke,saunuole
Pou,kaip dantukas,gyja?
Ex,radai darbuka jau?
Ai dar del tu maxybiniu zodziu O ko jie blogai?Jie isreiskia musu meile siems zmonems,kuriuos taip vadiname ir tiesiog kitaip neapsivercia liezuvis sakyt.Man grazu,silta skaitant,jauciu Dusios parasyme siais zodziais visa pagarba,meile, siluma tiems zmonems, be to lietuvių kalba tuo ir grazi,kad turi sitas formas,skaitant duoda pojuti,kas ir kaip,nes angliškai turi pridet kitu zodziu,kad tai isreikst ir vistiek nebus taip kaip LT kalboje.Argi galima pykt del tokiu israisku?