Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos smile.gif

Naktelė sunkiai miegota ir nieko nuostabaus ant kupros krūvą nežinomūjų o aš kaip mantra vis kartoju kad tai tik darbas tai tik darbas 4u.gif
Vakar nespėjau sutvarkyti raugtų grybų, šiandiena irigi nelabai šviečiasi, kad tik nereiktų versti lauk nors rašo kad iki 2 savaičių raugina man pernai užteko trijų dienų o dabar gausis šešios unsure.gif būt gaila procės tongue.gif
AA aš manau ne partneris sodina o pats save sodini, pats parodai kaip su tavimi galima elgtis savo elgesiu... na bet čia aš ne patarėja 4u.gif
Tiesa šalnų pas mani nebuvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 07 rugsėjo 2021 - 07:53
Siaip tai jo.Skyrybos man buvo nusprestos ,kai buvau nescia su trecia pametinuke .Laukiau kaip maximalios bausmes pabaigos,24 metus .
Ir zinot kodel - as jauciausi kalta del savo sprendimo,net prie pasaulietines sovietu valdzios nereligingu tevu kazkaip buvo ikalta ta kalte,del neteisingai pasirinkto partnerio.
Ir asmenybes laisve pamaciau tik tikrajame uzsienyje.O luety vyras panasu ir ten nemato biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą 4u.gif

Vakar buvau kaime. Niekas kol kas nenušalę .
Pakiečiau dviejų pikčiurnų avilių motinas. Tikiuosi priims, jei ne - nereikia man tokių piktų bičių ... Net su pilna apranga gavau "vaistukų ". Labai gaila žudyti karalienę ax.gif O tenka... Pirmą kartą labai reikia per save perlipti . Pavasarį bus jau naujos karalienės bitės, visai nepiktos ... Jei priims. Koriai išlaižyti sutvarkyti . Liko nuvažiuoti iki Prienų duonelę kūlimui priduoti ... Ir sezonas bus uždarytas . Pasiilgsiu per žiemą. Ir pažadą davusi išmokti bitininkauti daugiaaukščiuose aviliuose . Juose lengviau fiziškai kiek suprantu . Nes dadano avilį sunkiai mudu abudu su MB panešam, o daugiaaukštį gali po korpusą nešioti ... Jei prireikia smile.gif
PS aš hobiu vadinu ne tai ką mėgstu daryti , o tai kas mane "Veža" tai darant. Ir ne tik darau , bet ir domiuosi , skaitau , gilinuosi į dalyko esmę ... PVZ apie bites ir knygeles paskaitau , ir filmukus pažūriu. Kriščiūno Bitininkytė man kaip maldaknygė .
Kažkada pradėjus auginti pomidorus daug supermamų temų perskaičiau . Ir filmukų pažiūrėjau , kaip paguldytus sodinti, kaip rišti ir tt... Ir dar rimtesnių straipsnių apie pomidorų auginimą.
Knygas į senatvę mažiau beskaitau . Vaikystėj jaunystės rydavau ... Turiu gerą skaitymo tempą . Popierinės smagiau , bet į visas keliones vežiuosi skaityklę . Žinau , kad nepritrūksiu ką skaityti . O popierinės neliks per pusdienį . Žinoma yra knygų kurias skaitau mėnesį ... Šeimyna vadina tokias mamos " kantičkos " . Tik atostogoms man reikia lengvų knygų smile.gif Jei jau atostogauju , tai atostogauju.
Nuo šiandien turėtų pradėti šilti oras ? Nuo rytojau jau virš 20 ir jokio lietaus iki sekmadienio .
MUka , laikykis !
Viskas bus gerai !!!! Šiandien Tau ta Diena ? ar sumaišiau ?
Ex , jei išėjai , vadinasi taip reikia . Mes moterys turim tokiems dalykams gerą nuojautą. Svarbu ja pasitikėti ... Esu ėjusi iš dabo į NIEKUR . Per 2 savaites susiradau kitą. Be bereikalingo streso su nuostabiu kolektyvu .
Ką dievulis daro viska tik į gerą. Nes jis žiūri nuo kalno viršūnės ir mano visą vaizdą. O mes pakalnėj murkdomės savo bėdose . Priimkim tai kaip pamokas .
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 09 07, 10:06)
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą  4u.gif

Vakar buvau kaime. Niekas kol kas nenušalę .
Pakiečiau  dviejų pikčiurnų avilių motinas. Tikiuosi priims, jei ne - nereikia man tokių piktų bičių ... Net su pilna apranga  gavau "vaistukų ". Labai gaila žudyti karalienę ax.gif  O tenka...  Pirmą kartą labai reikia per save perlipti . Pavasarį bus jau naujos karalienės bitės, visai nepiktos ... Jei priims.  Koriai išlaižyti sutvarkyti . Liko nuvažiuoti iki Prienų duonelę kūlimui priduoti ... Ir sezonas bus uždarytas . Pasiilgsiu per žiemą. Ir pažadą davusi išmokti bitininkauti daugiaaukščiuose aviliuose .  Juose lengviau fiziškai kiek suprantu . Nes dadano avilį sunkiai mudu abudu su MB panešam, o daugiaaukštį gali po korpusą nešioti ... Jei prireikia smile.gif
PS aš hobiu vadinu ne tai ką mėgstu daryti  , o tai kas mane "Veža" tai darant. Ir ne tik darau , bet ir domiuosi , skaitau , gilinuosi į dalyko esmę ... PVZ apie bites ir knygeles paskaitau ,  ir filmukus pažūriu. Kriščiūno Bitininkytė man kaip maldaknygė .
Kažkada pradėjus auginti pomidorus  daug  supermamų temų perskaičiau . Ir  filmukų pažiūrėjau  , kaip paguldytus sodinti, kaip rišti  ir tt... Ir dar rimtesnių straipsnių apie pomidorų auginimą.
Knygas į senatvę mažiau beskaitau . Vaikystėj jaunystės rydavau ... Turiu gerą skaitymo tempą . Popierinės smagiau , bet į visas keliones vežiuosi skaityklę . Žinau , kad nepritrūksiu ką skaityti . O popierinės neliks per pusdienį . Žinoma yra knygų kurias skaitau mėnesį ... Šeimyna vadina tokias mamos " kantičkos "  . Tik atostogoms man reikia lengvų knygų smile.gif Jei jau atostogauju , tai atostogauju.
Nuo šiandien turėtų pradėti šilti  oras ? Nuo rytojau jau virš 20 ir jokio lietaus  iki sekmadienio .
MUka , laikykis !
Viskas bus gerai !!!! Šiandien  Tau ta Diena ? ar sumaišiau ?
Ex , jei išėjai , vadinasi taip reikia . Mes moterys turim tokiems dalykams gerą nuojautą. Svarbu ja pasitikėti ...  Esu ėjusi iš dabo į NIEKUR . Per 2 savaites susiradau kitą.  Be bereikalingo streso su nuostabiu kolektyvu .
Ką dievulis daro viska tik į gerą. Nes jis žiūri nuo kalno viršūnės  ir mano visą vaizdą. O mes pakalnėj murkdomės savo bėdose . Priimkim tai kaip pamokas .
Gražios dienos  4u.gif

Jo ta diena 4u.gif Atrodo ir lyg neleičia ale liečia ai žodžiu atmosfera kažkokia išbarstyta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 09 07, 09:14)
Jo ta diena  4u.gif Atrodo ir lyg neleičia ale liečia ai žodžiu atmosfera kažkokia išbarstyta  unsure.gif

Muka , viskas bus gerai 4u.gif Jei matysi , kad blogai - vadinasi tai dievas, likimas , visata - tave " traukia" ir tos balos . Vadinasi kažkur laukia Tavęs geresnis darbas ir kolektyvas. Tik reikia " pasiduoti" tekmei ...

Luety , o tu nebijai , kad MB vienas išvažiuos ?
Maniškis galėtų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir aš galėčiau .
Gerbiu savo MB , kad su tokia stipri moteriške kaip aš ištvėrė tiek metų ir nesileido įvaikinamas smile.gif Nors žinau tokių "įvaikintų " vyrų kurie be antros pusės nieko negali .
AA imk 4u.gif
Mano amžinatilsi mamukas sakydavo , kad negalima gyventi su vyru kuris :
Muša
Geria
Pas svetimas vaikšto .
Žmona kuri gyvena su tokiu vyru yra bloga žmona. Taip mane mokė .
Laikai pasikeitė yra kitų nuodėmių ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 07 rugsėjo 2021 - 08:29
As per gyvenima jau pastebejau ,ne visus motina zeme globoja,ne visu zodis tampa kunu.Yra skirtingu veisliu zmoniu.
Dusia , tas zodis mamukas man taip kaip erzinantis toks.
Taip kaip ir dukriukai ir kiti infantilizmai.
Na taip buvau bloga zmona,ka dabar padarysi.O siaip tai ne santuoka ten buvo ,o bausme u biggrin.gif z jaunystes kvailuma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 07 rugsėjo 2021 - 08:44
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 09 07, 06:44)
Man tai kraupoka biski jau luety postus skaityt.Yra teke but to nusodinto busenoje.Kai partneris laiko tave mesos gabalu ,neturi teises i nei i svajones ,nei i ju igyvendinima.

Labas rytas, 4u.gif
Nu nieko sau mintys pas jus biggrin.gif
Jei zmogus ima kliedet garsiai,tai reikia paklust jo kliedesiams?Siuo atveju,viska mest ir 2-3 men išlėkti i nezinia kur?Buciau niolikine net nemastyciau gal,lekciau del polekio.Bet mums 70 ant nosies.Kokie laikai dabar?O nusodinimas nereiskia,kad jis yra laikomas mesos gabalu,o yra yrodoma svariais argumentais,kas ir kaip.Zinoma,zmones senatvej pradeda sunkiai suvokt savo metus,nebeziuri i pasa,sirdis groja polekiams,bet prisiminus amziu,supranti,kad ne viskas tinka seniam,nei jauniem.O svajot niekas nedraudzia,gi visi svajojam.Zinau,nusibodo rutina,bet yra mase budu ja pakeist,tuo labiau,pas mus nuistabi gamta,krastovaizdis.Dauguma jo svajoniu yra igyvendinama ir niekas nesodina ju,nes jos puikios.Siuo atveju as buvau spaudziama i kampa ,kad nepasirasau ir turejau atsimusineti,kodel nesutinku.Bet irodziau,siandien ir vakar viskas ramu,suprato jis,supratau as ji.
AA priverti mane aiskintis,kad nebutu tau kraupu skaityti mano postus biggrin.gif .Visi mes skirtingi,o MB pazystu jau per 47m.
Oras puikus,po vistu-prie juros,patinka man barchatinis sezonas,oda rusta,bet neskauda,saule ne skaudi,vanduo siltas,zodziu ko ne Ispanija ar Turkija?
Muka,laikykis 4u.gif Negaledavau dirbt jokiam darbe,kur budavo itampa,baisiau nebuna.
Ingrida,kokie puodeliai grazus ir smagus 4u.gif
Dusia bitininke,saunuole 4u.gif
Pou,kaip dantukas,gyja?
Ex,radai darbuka jau?
Ai dar del tu maxybiniu zodziu O ko jie blogai?Jie isreiskia musu meile siems zmonems,kuriuos taip vadiname ir tiesiog kitaip neapsivercia liezuvis sakyt.Man grazu,silta skaitant,jauciu Dusios parasyme siais zodziais visa pagarba,meile, siluma tiems zmonems, be to lietuvių kalba tuo ir grazi,kad turi sitas formas,skaitant duoda pojuti,kas ir kaip,nes angliškai turi pridet kitu zodziu,kad tai isreikst ir vistiek nebus taip kaip LT kalboje.Argi galima pykt del tokiu israisku? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 07 rugsėjo 2021 - 09:42
Gerai ,gerai ,kas cia tave aiskintis vercia luety?
Dusia jau isaiskino su muka, kad kaltas tas kuris leidziasi terorizuojamas.
Siaip tai butent ant savo blogo pavyzdzio mokiau dukras ,kad nesileistu terorizuojamos.
Kai as buvau jauna ,buvau atsakinga uz vaiku isauginima.Tai galvoji nesvajodavau ,kad va ant senatves tai jau pagyvensiu.O kai senatve atejo tos svajones buvo pavadintos senatviniu marazmu.Zodziu - grazu.Nei jaunystes nei senatves tada negalima.Sunku su tais diktatoriais vienok biggrin.gif
Atsakyti
Mamuko pravardę man įklijavo dukra. Kažkada sanatorijoje 5 ar 6 metų būdam sukurė dainelę apie mamuką. Vaikščiodavom po parką o ji dainuodavo ir dainuodavo ... Tokia ji pas mane buvo dainorėlė smile.gif Aš tą žodį prisimenu kontekste ir man gražu ...
AA nei žinau Tavo istorijos ... Gali priimti kaip bausmę , gali kaip gyvenimo mokyklą. Be to laikotarpio nebūtų Tavęs tokios kokia esi . O dabar manau esi pati sau faina 4u.gif Kai kas niekada neišdrysta gyventi SAU . Ką žmonės pasakys ax.gif
Svarbiausia sutariu su savim , o jei kiti nepriima tokios kokia esu , tai ne mano bėdos ... O jų. Taip man atrodo po 50 .
Kas Mūsų nenužudo padaro stipresniais 4u.gif

Atsakyti
Butent tas ,kad buvau ir esu pati sau faina mane ir isgelbejo.Gebejimas gyvent is naujo.Gebejimas viska mest ir pradet is naujo.
O jau ka zmomes pasakys tai visada maziausiai rupejo.As pati zmogus ,tegu kitiems rupi ,ka as apie juos pasakysiu.
Visos problemos buvo labai artimoje seimoje. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 09 07, 08:46)
Gerai ,gerai ,kas cia tave aiskintis vercia luety?
Dusia jau isaiskino su muka, kad kaltas tas kuris leidziasi terorizuojamas.
Siaip tai butent ant savo blogo pavyzdzio mokiau dukras ,kad nesileistu terorizuojamos.
Kai as buvau jauna ,buvau atsakinga uz vaiku isauginima.Tai galvoji nesvajodavau ,kad va ant senatves tai jau pagyvensiu.O kai senatve atejo tos svajones buvo pavadintos senatviniu marazmu.Zodziu - grazu.Nei jaunystes nei senatves tada negalima.Sunku su tais diktatoriais  vienok biggrin.gif

As neskaitau tai teroru,nei mano nei jo Jis pasiule igeidi cia ir dabar,as isdesciau argumentus cia ir dabar ne Jis tylejo,bet ant rytojaus buvo sveikas,matyt sukramte ir nurimo ir pajaute skoni As taip pat .Rytdienos negaivinam,jei nera verta test diskusija,argumentacija Kartais zmogu svajone uzdega,bet prigesus liepsnai,viskas atrodo kitaip.
Nebuvo ir mano gyvenimas rozem klotas,bet padarem isvadas,ismokom pamokas ir vaxiavom toliau.O ir dabar dar yra ka gludint,bet kampai ne tokie aštrus jau.
O teroras nera gerai,yra piktybiniai seimos teroristai,sugeba visa laika jaustis antra asmeni kaltu ir per tai paklusti besalygiskai.
Zmoniu nuomone buna reiksminga,kai gyveni mazam miesteli,kaime,kur visi vienas kita pazysta. Kai isvaziuoji i dideli muesta,didele sali,viskas dzin.Kaip atrodai,ka apsirenges ir t.t.Us dalies ta mazo kaimo zmoniu nuomone yra gerai,moko pasitempt,visada rupintis savimi,bet suvarzo laisves Vakar vaziuojam i soda,rytas ankstus,zygiuoja zmogus su tapkem ir chalatu,matosi seimyniniai triusikai pro chalato skvernus,susiveles,tik pakiles is lovos.Ejo alaus ar laikrasti nusipirkt,netoli maza kampine parduotuvėle.Jam dzin Mano vyro taip atrodancio neisvysi net varu iseit.O cia zmogui prireike ir vualia.Laisvas savo pasirinkime,grys,i lova ir skaitys ar kaifuos.
Atsakyti
Man tai atrodo ,kad ne gyvenvietes dydis svarbu , o pilieciai ,kuriems svarbu tas socialinis reitingas ir reputacija . biggrin.gif Arba nesvarbu.
Ir socialinis gyvenimas visuomene nera tas pats kas gyvenimas seimoje.
Dusia ,tikrai taip ,buciau kitokia, turbut daug geresne,meilesne ,tokia kokia buvau jaunysteje.Nebutinai visos gyvenimo mokyklos i gera iseina. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 07 rugsėjo 2021 - 11:55