Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

AA geresnė kam ? Aplinkiniams ar sau ?
Sąlyginis dalykas tas gerumas ... Visiem geras nebūsi .

Muka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Spaudoj skaičiau ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 07 rugsėjo 2021 - 16:55
Kodėl Mukai- 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ?Labai blogai darbe? bigsmile.gif
Sėdžiu ir galvoju kaip pasikloti lovą? ax.gif
Be pulso.du kibrus priuogavau,bet išnešti??????O mamukas pradžioje pelkės uogavo ir nieko.Galvojate namo važiavome?Nė velnio dar grybus apibėgome. ax.gif Su savo mašinuku neprivažiuoju kur grybaudavome,ta tikrai 2 km reikėjo apeiti pėščiomis ir nei velnio neradome.Bet pakeliui grįždamos pasigrybavome. ax.gif Ir mamukas 81 visur ėjo kartu.Šaunuolė.Tik čiobrelių jau nelipo iš mašinos. mirksiukas.gif Bet jų ir nebuvo. blink.gif
Dusia,daugiauakščai aviliai jėga,kaip mb pasakytų.Mūsų Dadano stovi dėl grožio restauruotas mb.Nes dukros įmonė vadinasi Medsukys. ax.gif
Įdomiausia,uogauju,eina močiutė pro šalį.Oho galvoju dar toliau ein.Po kokių 5 minučių varo atgal.Ir klausia ar aš išeisiu į kelią.Ne sakau jūs einat į visai į kitą pusę.Mes prieš du metus ten buvome nuklydę.Jau mintinai žinau pelkę. ax.gif Paskui dar praeidama pro mamą klausė,ar gerai eina?Su autobusu atvažiavo,o stotelė tikrai toli. bigsmile.gif
Ai mes šiemet dvi moetnėles keitėme ,prigijo tik viena. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 07 rugsėjo 2021 - 19:46

Laba.

Oho, kokie rimti pokalbiai čia vyksta. Teko skaityt du kartus, kad suvirškint nors kiek. Turbūt neturiu ką pasakyt, pridurt. Kai lieki, esi vienas, gyvenimo sistema kitokia. Niekas nieko nereguliuoja, niekas nesikaprizija, nepriekaištauja. Niekas ir nepaguodžia, nepataria, neprisiglaudžia. Orkestre esi pats sau vienas ir dirigentas, ir muzikantas. 

Mukai🌹. Kad kvepėtų ir ilgai žydėtų.

Darbo pasiūlymų gavau, svarstau dabar. Neskubu kol kas, šiek tiek laiko turiu. Atostogauju savaitėlę ir džiaugiuosi geru, nors ir vėsiu, bet saulėtu oru. Namai - mano privati didelė sala, juose geriausios atostogos, ramybė ir veiksmo tiek, kiek pati sau noriu. 

Luety, skiepytis vistiek reiktų, nepriimtų į jokį darbą be skiepo, arba reiktų nuolat testuotis. Tuo labiau, kad ten kur norėčiau dirbt, skiepas irgi privalomas. Toks jau tas darbas. Reik būti pensininku, verslininku, arba amžinu bedarbiu kad galėtum nesiskiepyti. Tokia politika.

Šįryt anksti prižadino katė, nes kažkur krebždėjo pelė. Aišku, katė susirūpino kaip tai pelei padėt. Matyt kažkuo padėjo, nes greit stojo tyla. Bet mano miegai vistiek jau išsilakstę, kelsiuosi rytą, saulę pasitikt ir kavos užsikaist. Ingrida gi keksiukų tuoj atneš. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
EX,na tikrai ankstyva. bigsmile.gif
Aš šiandien tingėjau keltis. ax.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Gyva, vakar atsisveikinimo vakarienė ... visokių minčių kyla, bet vieno dalyko dabar laukiu atostogų o paskui matysiu ką toliau darysiu. Visiems žmonėms lengvas šokas ai ką čia lengvas sėdint šalia matant emocijas tiek pralaimėjusios pusės... viena džiugu aš dirbau tikrai su iškiliu žmogumi tuo džiaugiuosi o kad komandoje buvo .... tai visur visokių yra. Viena galiu pasakyti balsavimas ne už o prieš labai veikia 4u.gif
Ačiū visoms už palaikymą 4u.gif
Ačiū labai už kavutę ax.gif

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Muka nieko nežinau, bet jaučiu, kad kažkas išsisprendė. Ir kaip Dusia sako, dažnai taip Dievas veda mus už rankos, žinodamas kaip mums bus geriau - čia tik mes spardomės, laikomės įsikibę.

Geros visoms dienos.

Atsakyti
Labas rytas,
Muka , viskas bus gerai 4u.gif
Indrida dėkui už pusryčių vaizdą . Man reikia kavos ax.gif O pyragų stengiuosi nevalgyti biggrin.gif Nemėgėja ...
Ex 4u.gif .... Ką čia bepridursi ax.gif
Supykau vakar ant pomidorų , sukišau dar į stiklainius smile.gif Ir sudžiovintus reikia tvarkyti, vis nepėju . Šiandien tikiuosi ištrūkim pagrybauti - jau daug darbų už pinigus padirbau šiandien smile.gif
Ingrida, visur rašo , kad bitininkauti savo malonumui dadano aviliuose smagiau . Kas pramonine bitinikyste užsiima tik daugiaukščiai . O aš kiek save pamenu - tik tokius ir žinau iš vidaus smile.gif AA tėvukas uždėdavo man tinklelį , pastatydavo prie avilio ant apversto kibiro ir žiūrėdavau ... Maža buvau, metų 3 neturėjau smile.gif Ir žodžio bitininkė nepasakydavau - sakydavau pitinikė biggrin.gif Bet pamenu ...
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Ex ačiū už kvietką ax.gif
Pou visa žiniasklaidą triūbija tongue.gif ai viskas laukiame naujų vėjų 4u.gif
Atsakyti
Bet tai pavydziu tom kieno gyvenimas ir hobis toks taikus ir harmoningas kaip dusios biggrin.gif
Va ,pablogejau ,pavydi esu biggrin.gif
As apie savo jau tyliu nes baisiai jau kontroversiski ir sukelia daug skandalu viesoje erdveje biggrin.gif
Atsakyti

AA aš aplamai rami moteriškė kol miegu ...  O man pavydėti ko? Bičių įkandimo? Keisčiau motinas su apranga pilna ir tai kokia 10 gavau. Ramus hobis siuvinėjimas 😆

Atsakyti

Ex ačiū už kvietką ax.gif
Pou visa žiniasklaidą triūbija tongue.gifai viskas laukiame naujų vėjų 4u.gif

Muka, aš vakar su vaiku reikalų turėjau, tai užfiksavau tik Skvernelio ir Co atskilimą, va tą tai girdėjau :)

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2021 09 08, 11:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Muka" data-cid="72869198" data-time="1631086193"><div><p>Ex ačiū už kvietką vartotojo įkelta nuotrauka
Pou visa žiniasklaidą triūbija vartotojo įkelta nuotraukaai viskas laukiame naujų vėjų vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Muka, aš vakar su vaiku reikalų turėjau, tai užfiksavau tik Skvernelio ir Co atskilimą, va tą tai girdėjau smile.gif</p>

Lietuvos "religijoje" permainos mirksiukas.gif Čia tokia diena buvo, keitėsi daug kas su jaunatimi su žydų naujaisiais, berods 5782 metai, atėjo ir permainų vėjai 4u.gif
Atsakyti