O dusios pasakojimai apie seimos tradicijas su bitem ,tai kaip is fantastikos pasaulio.
Muka, išties
Vakar nupešėm lauko agurkus, reik dar nuravėt tarpuvagius ir užsėti garstyčiomis. 2 kibirus pomidorų parsivežiau. Vieną sukišiu į stiklainius savose sultyse, kitas valgymui bus. Agurkų gerą pusmaišį nuraškėm, tegu žemelė pasiilsi. Labai skanios vynuogės šiemet, taip pat jau baigiam suvalgyt ir išdalinti. Kolegės anytos auginukas gražiai bujoja. Va kažkodėl iš jo atlankos nesugebėjau padaryt. Dar sustojom palaukėj kelis sulaukėjusios obels obuolius nusiskynėm, niekad nevedė, o šiemet raudonuoja keli.
O uzuojautas muka priiima
na neužsilenkė o pasikeitė galvos
tik užuojautas be vainikų
Tame ir esme turbut to pasaulio perrinkimo.
O luety su savo baimem tai butent yra tai ko siekia globalistai.Isgasdinti .
Bijo keliaut ispanijon.Lyg kas siulytu pripuciama valtim per atlanta .Ir tai zmones keliauja,La mansha iveikia.
Tame ir esme turbut to pasaulio perrinkimo.
O luety su savo baimem tai butent yra tai ko siekia globalistai.Isgasdinti .
Bijo keliaut ispanijon.Lyg kas siulytu pripuciama valtim per atlanta .Ir tai zmones keliauja,La mansha iveikia.
na neįvardinčiau verslu kurį pilnai išlaiko valdžia ir rėmėjai. bet gal verslo sąvoką galima ir interpretuoti

Labas rytas.
Pasiketė planai,maunu turgelin.Rytoj rekės tvarkyti namus,dukra su draugais savaitgalį atvažiuos,o namuose bardakas.
Vakar pagaliau pradėjome betonuoti pamatą verandai...........pagaliau gal pajudės?
Taip ir nepabaigiau su grybais vakar kaip kempinė išsunkta
IngridaB čiupk dėl planų pasiketimo
Mmm dar trys su biškiu savaitės ir aš gersiu kavą beveik su tokiu vaizdu
Ingrida dėkui už kavą
Muka , atostogos gerai skamba
Šiandien turiu trumpa mokymą . Seminaras tik 4 val zoomu. Nauji valdžios reikalavimai , nebemoku . Reikia mokytis ....
Vakar išlėkėm iki Dzūkijos . Ir Merkys ir Ula vietoje. Grybų nedaug . Sausa . Savo vietose nieko neradom . Bet užėjom atsodintą kirtimą kur padarytas retinimas ( brrr... ) tai voveruškų nemenką krepšiuką pripjovėm. Biški vokietukų (MB jų nerenka , jam šungrybiai
Va paprikų kelinta diena nesusitvarkau ... Tinginė
AA jokio ten ekstrymo su tomis bitėmis nebuvo. Aš mažoji šeimoj... savo tėvams kaip anūkė jau buvau . Tai turėjo kantrybės cackintis ... Noriu su tėčiu pas bites , kodėl gi ne. Tikrai nesivesdavo per medukopį ar rudenį , kai bitės piktos . O pavasarį paprastai jos būna užsiėmę ir ramios .
Nuostabus oras Lietuvoj
Ingrida,aciu uz rozine kava.Nuostabus vaizdas,tik man to tilto galetu ir nebuti.
Na va.Isleidau i Lietuva gera ora.Vakare vos spejom gryzt is sodo eme lyt ,zaibuot,dundulis grumet,lijo nuo 20 iki 23 val nuo dusios,be vejo ramiai,bet labai gausiai .Lietaus jau reikejo.Bet siryt sviezu,be saules,bet silta.Man toks patinka oras darbui.O sode darbu daug..Pomidoru jau vos keli konkoliukai bekabo,reiks valyt jau,bet agurku dar daug,nes as laistau dar,tai jie ir veisiasi.Bet ir mums gerai ir vistom.Turiu tris moliugus ant vieno kelmo.Vienas jau geltonas,o kiti du pavelave,bet spejo suaugt,dydziu pralenke pirmaji.
AA,as nebijau skrist,vaziuot i Ispanija ir neturiu jokiu baimiu bent kol kas.Del Ispanijos nebekalbesiu,issakiau jau viska,o ir kam ji man siuo nesamoniu laikotarpiu,jei man jura ir kalnai po nosim.Vakar is sodo i pajuri,praleidom visa diena,maudemes,sildemes saulytej barchatinej,dangus giedras.Vasara man perkarsta pajury,nemegstu,einu tik kai saules mazai,o rudeni,megstu.Atnaujinau idegi,dabar jis grazesnis,jodo daugiau pajury.
Mokinuosi megzt viktorianska pirstinaite su pusiau atvirais pirstais,radau internete,man jos labai grazios,tai pabandziau ir isejo.
Muka,gal viskas susigules ir velnias neatrodys toks baisus,kaip pamaliavotas.
https://images4-f.ra...593_medium2.jpg

Labas rytas.
Vietoje mankštos,prasilėksiu per mišką.
Luety,labai mandros piršinaitės.
LabaRytis.
O jau keksiukų grožis koks, imu iškart du, jei kuri nenorės, paimsiu ir likusius
Nemoku kept keksiukų, o jei imčiausi tokio darbo, tai aptingčiau vidury gamybos proceso.
Muka, atostogos tau bus gerai, svarbu, kad mėgsti keliaut, ar kažkur paplūdimy drybsot. Ir svarbu, kad tos atostogos padėtų tau galvą išvėdint nuo vietinio maratono. Grybų nesutvarkei sakai, o kodel tau niekas nepadeda tos krūvos įveikt? Kam sau vienai užkrovei tą darbą. Valgyt tai visi norės, lai prideda rankas ir valgytojai. Mato, kad tau nelengva, nu.. Ar nėra kam padėt?
Luety, pirštinaitės labai mielos. Man kažkada a.a. mama numezgė tokias iki pusės pirštų, bet paprastai, lygiu raštu. Skubėjo daugiau jų primegzt. Tebeturiu. Labai saugau, branginu. Pati nemezgu, nemoku. Nors kažkada savo mažiems vaikams kojines tai mezgiau, supratimą apie virbalus šiokį tokį turiu.
Ingrida, kaip tavo tas naujasis diiiidelis xxxl gėlių darželis dabar atrodo kur kažkada rodei, ar daug sužydėjo gėlynas, ar išsiplėtė? Ką dar ten prisodinai?
Skubu, lekiu, turiu dar daug kelio šiandien prasukt, iki Kauno ir dar toliau. Ratais-kvadratais.. Vis dar tęsiasi mano reikalų tvarkyklė. Bet ten, už kalno, galbūt teka mano saulė.