[url=http://www.radikal.ru][/URL] Kol prisimenu, bandau įkelti savo kalėdų vaizdelį
Tiesa, Jolrita, piniginę vyrui pirkau vis gi parduotuvėje. Buvau Norfa Bazėje, ten yra tokia parduotuvėlė, kur lagaminais, rankinėm ir pan. prekiauja. Jau esu ten pirkusi vyrui rankinę odinę, tai diena iš dienos ją nešioja ir jokių žymių nėra
tikiuosi ir piniginė bus neužmušama, nes jas drožia kaip reikalas
Kedute, nesinervink. Gerai, kad iš viso tą sakinį parašė, galėjo ir užmiršti. Stengiuosi negooglinti jokių ligų, nes tiek baisybių prirašyta būna, kad paskui keliom dienom į priekį prisinervinu, erzinuos dėl visko, vyras pyksta tada, grasina laidą nuo kompo ir telefonus išvežti darban
Irele parašysiu į až.
Zaliaake dėkui. Reiks kada nulekt paziuret.
Pas mus ir nesuderinamos kraujo grupes, bet nieko neparase. Gal visada viskas skirtingai. Nepergyvenkite 😉.
Neduosiu pavardės dėl teisinių keblumų. Kad ir kaip gaila.
Sėdžiu, žiūriu kaip biplanai dainuoja ir galvoju greiciau namo.
Zaliaake dėkui. Reiks kada nulekt paziuret.
Pas mus ir nesuderinamos kraujo grupes, bet nieko neparase. Gal visada viskas skirtingai. Nepergyvenkite 😉.
Neduosiu pavardės dėl teisinių keblumų. Kad ir kaip gaila.
Sėdžiu, žiūriu kaip biplanai dainuoja ir galvoju greiciau namo.
Kedute,tikrai maziau skaitykit.Internetas yra gerai,bet ir tokiu dalyku jame galima rasti...Neskaitykit,kam tie nervai
Zaliaake kaip grazu
,silta,jauku
.Tiesiog pasaka
Irreelle kaip jus jauciates?gal geriau?

Zaliaake kaip grazu

Irreelle kaip jus jauciates?gal geriau?
Aciu merginos
as paprastai irgi stengiuosi neskaityti, bet dabar kazkaip uzknietejo....
Zhaliaakee niu grazu kaip
Ale gi pas mane vel klausimas
negaliu pacei juokas ima
, vyrui neduodu ramybes...tas jau ir sake ar tu patylesi, ir maziau mislyt pradesi bo jau uz....
Nugi galvoju kaip cia as dabar sunuti auginsiu...melynos spalvos ..masinos...pampersas
juk viskas kitaip negu su dukra...kazkaip keista.... jau ir dukra sako mama ner pas mus ne vieno zaislo broliui reiks daug pirkt

Zhaliaakee niu grazu kaip

Ale gi pas mane vel klausimas

Nugi galvoju kaip cia as dabar sunuti auginsiu...melynos spalvos ..masinos...pampersas

QUOTE(kedute @ 2016 12 22, 23:29)
juk viskas kitaip negu su dukra...kazkaip keista.... jau ir dukra sako mama ner pas mus ne vieno zaislo broliui reiks daug pirkt

Mane irgi karts nuo karto aplanko tokios mintys. Ir vyriški vantrobai nepažįstami visai. Bet čia sakiau MB perleisiu

Aš irgi nerimauju, kaip reiks berniuką auginti, bet man patinka, kad bus dinozaurai, visokie konstravimai, meistravimai, žygiai... lėlėms ir pilims su laiku mergaitės paieškoti galima bus
Visada visiems norisi laimingą, sėkmingą, protingą žmogų išauginti, o bus kaip turi būt
QUOTE(Kulkė @ 2016 12 22, 23:49)
Mane irgi karts nuo karto aplanko tokios mintys. Ir vyriški vantrobai nepažįstami visai. Bet čia sakiau MB perleisiu
Kažkaip auginsim. Nebus gėlyčių, raukinukų, ružavumų, kasų pynimo, besisukančių suknelių, bus rimti vyriški reikalai- džinsai, maikutės, kedukai, treningai ir vsio takoje. Llėles keis robotai, mašinos, lėktuvai ir pistūlės.

Va va ir pas mane taip galvoj sukas... , keista bus be raukinuku , kaspinuku

Papildyta:
QUOTE(Zhaliaakee @ 2016 12 22, 23:58)
<p>Aš irgi nerimauju, kaip reiks berniuką auginti, bet man patinka, kad bus dinozaurai, visokie konstravimai, meistravimai, žygiai... lėlėms ir pilims su laiku mergaitės paieškoti galima bus 
</p><p></p><p>Visada visiems norisi laimingą, sėkmingą, protingą žmogų išauginti, o bus kaip turi būt
</p>

</p><p></p><p>Visada visiems norisi laimingą, sėkmingą, protingą žmogų išauginti, o bus kaip turi būt

Matai cia biski kitaip kai augini viena o paskui kitos lyties, kai pirmas tai labai nepasijaus, o va jei kitas kitos lyties...
Nors mergaitės labai noriu. Bet užpakaliuko valymas man kosmosas atrodo 😀
Labas rytas
treciadieni gi buvau pas gydytoja tai sake ginekologines puses skausmams nera, leliukui viskas gerai ir jis tikrai man nieko nespaudzia, cia senos bedos su nugara, persitempiau arba mano svoris. Skauda dar siandien, bet skausmas vienoje puseje tai po keliu dienu tikiuosi visai atlegs. Vis tiek man dabar kokio magnetinio rezonanso nedarys...pakentesiu...tik va gal galima kokiu diclaku pasitept?
eisiu siandien pirkti magnio, reikes uzklausti vaistininkes
oi kaip jus suprantu...as irgi visuomet viska guglinu, save paskui uzsuku ir taip padarau sau meskos paslauga...nors paskutiniu metu jau stengiuosi riboti save nuo visokios info apie ligas, nes nei karta be reikalo nervus sau gadinau info ieskodama internete..
ne i tema, bet as labai bijau skraidyti, nors skraidau vis tiek, bet jau taip sukandus dantis. Buna i metus po 2-3 skrydzius pirmyn atgal, tokia susikauscius visuomet pries tai jauciuosi, vos ne pries infarktine busena...bet visokias aviacijos laidas apie avarijas vis tiek ziuriu
nors siaip kokiu siaubo filmu pakest negaliu....
Grazu!
Siandien planuose kate veterinarui parodyti, paskui pasiimti dukra ir mokyklos ir nuvezti ja nupirkt dovanos draugei, dar i stat.prekiu parde reikia trukstamu dalyku. Tikiuosi bent ten zmoniu mases isvengti, nes gal apart manes nesiremontuoja pries sventes
QUOTE(Melisa87 @ 2016 12 22, 20:51)
treciadieni gi buvau pas gydytoja tai sake ginekologines puses skausmams nera, leliukui viskas gerai ir jis tikrai man nieko nespaudzia, cia senos bedos su nugara, persitempiau arba mano svoris. Skauda dar siandien, bet skausmas vienoje puseje tai po keliu dienu tikiuosi visai atlegs. Vis tiek man dabar kokio magnetinio rezonanso nedarys...pakentesiu...tik va gal galima kokiu diclaku pasitept?

QUOTE(kedute @ 2016 12 22, 22:08)
.visokiu baisiubiu tam straipsni perskaiciau, susinervijau
, o paskui pats paskutinis sakinys parasytas jei jau perkopete 32 savaite jusu kudikis sveikas ir neverta nerimauti
tai blin negalima buvo pacio pirmo sakinio tokio parasyt..juk tokius straipsnius skaito
moterys...ne nu zodziu..

oi kaip jus suprantu...as irgi visuomet viska guglinu, save paskui uzsuku ir taip padarau sau meskos paslauga...nors paskutiniu metu jau stengiuosi riboti save nuo visokios info apie ligas, nes nei karta be reikalo nervus sau gadinau info ieskodama internete..
ne i tema, bet as labai bijau skraidyti, nors skraidau vis tiek, bet jau taip sukandus dantis. Buna i metus po 2-3 skrydzius pirmyn atgal, tokia susikauscius visuomet pries tai jauciuosi, vos ne pries infarktine busena...bet visokias aviacijos laidas apie avarijas vis tiek ziuriu

QUOTE(Zhaliaakee @ 2016 12 22, 22:36)
Grazu!

Siandien planuose kate veterinarui parodyti, paskui pasiimti dukra ir mokyklos ir nuvezti ja nupirkt dovanos draugei, dar i stat.prekiu parde reikia trukstamu dalyku. Tikiuosi bent ten zmoniu mases isvengti, nes gal apart manes nesiremontuoja pries sventes

Labas rytas
Jus merginos kai paskaitau geriat ta magni ir geriat... kazdien geriat? O cia bent su daktare suderinta? Juk nemanau kad visa nestuma galima gert
As tada dvi savaites pageriau kai traukt kojas pradejo ir viskas... nu su daktares zinia...Irreelle klystat dar ir kaip remontuoja, pas mane nuo kaledu iki nauju ta savaite ir remonte bus

Jus merginos kai paskaitau geriat ta magni ir geriat... kazdien geriat? O cia bent su daktare suderinta? Juk nemanau kad visa nestuma galima gert

As tada dvi savaites pageriau kai traukt kojas pradejo ir viskas... nu su daktares zinia...Irreelle klystat dar ir kaip remontuoja, pas mane nuo kaledu iki nauju ta savaite ir remonte bus

Labas rytas
,
Kai suzinojau,kad laukiuosi,labai svajojau apie berniuka.Buvau isitikinus,kad bus sunus.O dabar galvoju jetus kaip gerai,kad mergaite.Nemokeciau berniuko auginti.Net nuprausti nemokeciau
.O pie visa kita jau net nesneku😃.Mano tetis juokesi.Sake tau barbiu namie negana,dar sautuvu uzsimanei😃.
Siandien planu dauk,tik idomu ka pavyks nuveikti
.Reikia namus tvarkyti pries sventes.Gris veresnioji,kepsim sausainius,puosim.Ryt pyragelius liks iskepti.Vyrui sumustinukus paliksiu daryti.Dar dovanas supakuoti reikes,gerai kad ju nedauk...Kazkaip uzpludo sventine nuotaika

Kai suzinojau,kad laukiuosi,labai svajojau apie berniuka.Buvau isitikinus,kad bus sunus.O dabar galvoju jetus kaip gerai,kad mergaite.Nemokeciau berniuko auginti.Net nuprausti nemokeciau

Siandien planu dauk,tik idomu ka pavyks nuveikti