Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

QUOTE(Melisa87 @ 2016 12 23, 10:50)
.Kazkaip uzpludo sventine nuotaika wub.gif

Ir dar pasnigo is po nakties ...nedaug ale vistiek wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2016 12 23, 11:28)
Ir dar pasnigo is po nakties ...nedaug ale vistiek wub.gif

O pas mus linoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2016 12 23, 11:29)
Labas rytas  nestuke.gif
Jus merginos kai paskaitau geriat ta magni ir geriat... kazdien geriat? O cia bent su daktare suderinta? Juk nemanau kad visa nestuma galima gert mirksiukas.gif  blink.gif
As tada dvi savaites pageriau kai traukt kojas pradejo ir viskas... nu su daktares zinia...Irreelle klystat dar ir kaip remontuoja, pas mane nuo kaledu iki nauju ta savaite ir remonte bus biggrin.gif

As geriu magni visa nestuma kasdien. Iki 36 savaites galo galima gert, gydytojas sake. Jeigu neisgeriu, tai man sonus tempia labai, nei ant vieno atsigult negaliu ramiai. Nu dabar buna tempia ir geriant. Ir kojas kartais sutraukia. Kai negeri magnis per savaite isgaruoja is organizmo. Jau kas linkes i jo trukuma, tai tas trukumas vel greit atsiranda. Gydytojas sake nieko, galima fert po 500 mg kasdien, bet tik iki to nurodyto laiko. Paskui raumenu palaikyt jau nereikia. Nu as su pirmu vaiku tik nustojau gert tai po savaites ir pagimdziau. Bet jei gerai jautiesi jo negerdama tai vadinasi ir nereikia. Nes jei padideja gimdos tonusai tas labai aiskiai jauciasi.
Papildyta:
QUOTE(Melisa87 @ 2016 12 23, 11:50)
Labas rytas 4u.gif ,

Kai suzinojau,kad laukiuosi,labai svajojau apie berniuka.Buvau isitikinus,kad bus sunus.O dabar galvoju jetus kaip gerai,kad mergaite.Nemokeciau berniuko auginti.Net nuprausti nemokeciau biggrin.gif .O pie visa kita jau net nesneku😃.Mano tetis juokesi.Sake tau barbiu namie negana,dar sautuvu uzsimanei😃.

Siandien planu dauk,tik idomu ka pavyks nuveikti biggrin.gif .Reikia namus tvarkyti pries sventes.Gris veresnioji,kepsim sausainius,puosim.Ryt pyragelius liks iskepti.Vyrui sumustinukus paliksiu daryti.Dar dovanas supakuoti reikes,gerai kad ju nedauk...Kazkaip uzpludo sventine nuotaika wub.gif

As is pradziu galvojau kad berniukas bus, nors labai norejau antros mergaites. Bet galvojau negali taip pasisekt kad ir antra karta lytis kaip pagal uzsakyma. ☺ kai suzinojau kad vel taip pasiseke labai apsidziaugiau, tai ir saugau ta kudikeli kaip savo aki. Dukra vyresnioji 5 metais vyresne bus. Galvojau kad sese daug geriau nei ant tiek jaunesnis brolis, bet jei butu berniukas aisku irgi myleciau. Bet dabar dukrai dar labiau pasiseke.
Atsakyti
QUOTE(hipolite @ 2016 12 23, 12:36)
As geriu magni visa nestuma kasdien. Iki 36 savaites galo galima gert, gydytojas sake. Jeigu neisgeriu, tai man sonus tempia labai, nei ant vieno atsigult negaliu ramiai. Nu dabar buna tempia ir geriant. Ir kojas kartais sutraukia. Kai negeri magnis per savaite isgaruoja is organizmo. Jau kas linkes i jo trukuma, tai tas trukumas vel greit atsiranda. Gydytojas sake nieko, galima fert po 500 mg kasdien, bet tik iki to nurodyto laiko. Paskui raumenu palaikyt jau nereikia. Nu as su pirmu vaiku tik nustojau gert tai po savaites ir pagimdziau. Bet jei gerai jautiesi jo negerdama tai vadinasi ir nereikia. Nes jei padideja gimdos tonusai tas labai aiskiai jauciasi.

Tik neduok diev neisizeiskit...betai gal cia labiau psihologine busena...jei pirmaji pagimdet uz savaites nustojus gert, tai dabar gal isitikinimas... nu bet daktarai leidzia gerti, tai tikrai gerkit, jei tik nuo to geriau ir vaikeliui ir jums... 4u.gif

Atsakyti
As irgi labai jauciu magnio trukuma. Ir net nenescia kai buvau pagerdavau, nes begiodavau tai kojas traukdavo daznai. Su gydytoja suderinta tikrai 4u.gif
Vaistinej gavau zolinio tepaliuko nugarai-perskindol, nes diclar per stiprus. Nordikos tulike pasitepiau tai lyg gyvenimas pasviesiejo bigsmile.gif pasipirkau senukuose, dabar laukiu masinoj dukros, vaziuosim i akropoli. Baisu pagalvot kas ten darysis bet kad uztempe su dovana paskutine diena..
Dar per sventes gydytoja vaidinsiu, nes katei reiks laseline statyt, bet parode, nesudetinga bile pageretu gyvuneliui...
Atsakyti
Irreelle vakar akropoli nebuvo kur kojos pastatyt biggrin.gif siandien jauciu dar blogiau biggrin.gif
Atsakyti

Mano dovanos jau supakuotos, liko tik padekoruoti uogom ir šakom, tai, jaučiu, rytoj eisiu jų rinkti, kad nesuvystų, nenukristų...

Šiandien pas krikštasūnį karnavalas - Naujieji Havajuose, eisiu pilvą pakratyt :lol:  :laugh: Ketinau dar meduolių namelį kepti, bet kaži ar bus likę noro vakare  :blush-anim-cl: 

Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2016 12 23, 10:29)
Labas rytas  nestuke.gif
Jus merginos kai paskaitau geriat ta magni ir geriat... kazdien geriat? O cia bent su daktare suderinta? Juk nemanau kad visa nestuma galima gert mirksiukas.gif  blink.gif
As tada dvi savaites pageriau kai traukt kojas pradejo ir viskas... nu su daktares zinia...Irreelle klystat dar ir kaip remontuoja, pas mane nuo kaledu iki nauju ta savaite ir remonte bus biggrin.gif

As tai isgeriu magnio kai labai pilva traukia. Vitaminu d ir folis turiu pakuote ir tai uzmirstu isgert, gal iki gimdymo pabaigsiu.

Pamenu man perskindolio kaip besilaukianciai nedave. Dave kamparo tepalo. Bet manau nuo vaistininko priklauso.

Buvom akropolio maximoj. Zmoniu kaip per iseigines. O giliau nereikejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolirta: 23 gruodžio 2016 - 13:46
QUOTE(kedute @ 2016 12 23, 13:49)
Tik neduok diev neisizeiskit...betai gal cia labiau psihologine busena...jei pirmaji pagimdet uz savaites nustojus gert, tai dabar gal isitikinimas... nu bet daktarai leidzia gerti, tai tikrai gerkit, jei tik nuo to geriau ir vaikeliui ir jums...  4u.gif

Pas mane darosi gimdos hipertonusai. Jie matosi per echoskopa. Sio nestumo pradzioj jie man vel buvo, daktare rode kaip jie atrodo. Tai as vis dariausi mokamus tyrimus del magnio. Dabar magnio kiekis jau ribose, bet as bijau mesti ji gert, nes jei vel nukris zemiau ribos, tai bus prastai. Tai sumazinau doze ir toliau geriu.
Atsakyti
Del magnio ar kitu vitaminu jei kyla abejones tai yra mokami kraujo tyrimai. Vis tiek bendra kraujo tyrima daznai kai daro, tai galima ir ta papildomai paimt. Nedaug, virs euro kainuoja. As kai kali su magniu tyriausi tai apie 2 eur. Bendra kaina.
Atsakyti
QUOTE(hipolite @ 2016 12 23, 14:34)
Del magnio ar kitu vitaminu jei kyla abejones tai yra mokami kraujo tyrimai. Vis tiek bendra kraujo tyrima daznai kai daro, tai galima ir ta papildomai paimt. Nedaug, virs euro kainuoja. As kai kali su magniu tyriausi tai apie 2 eur. Bendra kaina.

Kur cia tokios stebuklingos kainos?
Atsakyti
Zhaliaake ir mes su dukra ruosemes nameli kept, bet siandien jau tiek darbu nuveikiau, kazin ar sugebesim, gal pailseje.
Hipolite supratau 4u.gif tai aisku nemeskit gerti jei va kaip sako per savaite isseina is organizmo, iki tu leistinu 36 savaiciu ir pagerkit 4u.gif
Net idomu del tu vitinu tyrimo , jauciu kad pasidarysiu.
Atsakyti