QUOTE(kedute @ 2016 12 23, 11:29)
Labas rytas
Jus merginos kai paskaitau geriat ta magni ir geriat... kazdien geriat? O cia bent su daktare suderinta? Juk nemanau kad visa nestuma galima gert
As tada dvi savaites pageriau kai traukt kojas pradejo ir viskas... nu su daktares zinia...Irreelle klystat dar ir kaip remontuoja, pas mane nuo kaledu iki nauju ta savaite ir remonte bus
As geriu magni visa nestuma kasdien. Iki 36 savaites galo galima gert, gydytojas sake. Jeigu neisgeriu, tai man sonus tempia labai, nei ant vieno atsigult negaliu ramiai. Nu dabar buna tempia ir geriant. Ir kojas kartais sutraukia. Kai negeri magnis per savaite isgaruoja is organizmo. Jau kas linkes i jo trukuma, tai tas trukumas vel greit atsiranda. Gydytojas sake nieko, galima fert po 500 mg kasdien, bet tik iki to nurodyto laiko. Paskui raumenu palaikyt jau nereikia. Nu as su pirmu vaiku tik nustojau gert tai po savaites ir pagimdziau. Bet jei gerai jautiesi jo negerdama tai vadinasi ir nereikia. Nes jei padideja gimdos tonusai tas labai aiskiai jauciasi.
Papildyta:
QUOTE(Melisa87 @ 2016 12 23, 11:50)
Labas rytas

,
Kai suzinojau,kad laukiuosi,labai svajojau apie berniuka.Buvau isitikinus,kad bus sunus.O dabar galvoju jetus kaip gerai,kad mergaite.Nemokeciau berniuko auginti.Net nuprausti nemokeciau

.O pie visa kita jau net nesneku😃.Mano tetis juokesi.Sake tau barbiu namie negana,dar sautuvu uzsimanei😃.
Siandien planu dauk,tik idomu ka pavyks nuveikti

.Reikia namus tvarkyti pries sventes.Gris veresnioji,kepsim sausainius,puosim.Ryt pyragelius liks iskepti.Vyrui sumustinukus paliksiu daryti.Dar dovanas supakuoti reikes,gerai kad ju nedauk...Kazkaip uzpludo sventine nuotaika
As is pradziu galvojau kad berniukas bus, nors labai norejau antros mergaites. Bet galvojau negali taip pasisekt kad ir antra karta lytis kaip pagal uzsakyma. ☺ kai suzinojau kad vel taip pasiseke labai apsidziaugiau, tai ir saugau ta kudikeli kaip savo aki. Dukra vyresnioji 5 metais vyresne bus. Galvojau kad sese daug geriau nei ant tiek jaunesnis brolis, bet jei butu berniukas aisku irgi myleciau. Bet dabar dukrai dar labiau pasiseke.