Labas priessventinis rytas
QUOTE(kedute @ 2016 12 23, 22:37)
Niu krc tas namelis issunke mane...nezinau kaip ir klijuot...nesilaiko mums griuva, Zhaliaake su kuom jus klijuojat sienas? As prisipirkau visokiu specialiu dalykiuku tokiems dalykams nefiga nesigauna, pusiau padaryta trenkem zesiu jei ryt nesulips jauciu daugiau nezaisiu...
as is viso neturiu kantrybes rankdarbiams...
QUOTE(Melisa87 @ 2016 12 23, 23:53)
Man vien nuo minties,kad reiktu tampytis po koki prekypcentri silpna darosi...na Jus saunuoles

.
Irreelle del vaistu tai man daktare aiskino,kad pvz lapelyje raso viena o gamintojas sako kita.Man kaip pavyzdi pateike influcida.Lapelyje parasyta negalima nestukems o gamintojas sako galima ir terapiautai leidzia nesciosioms.Ir siaip gi buna daug isimciu su vaikais skiriant vaistus.Gal ir su tepalu tas pats
O as nusikaliau su sausainiais...puse dienos prazaidem.O kiek ismetem,perkepe.Dar tas puosimas...nu jomajo IR koks velnias man liepe su jais zaisti.Geriau keksiuku buciau iskepusi.Dar tesla paruosiau pyrageliams rydienai,kad ryte is karto galeciau kepti.Nu jau pavargau,tai ne tas zodis
tai kad vietoj manes niekas nenueis i senukus, o i akropoli tai del vaiko vaziavau..prekybcentru net ne sveintiniu laikotrapiu nemegstu...
pasiguglinau del to tepalo tai radau, kad ir gydytojai nestukems ji skiria

nezinau ka daryti. Vis dar skauda desine nugaros apacia, strenu vietoj. Bet skauda tik einant, kai atsigulu ypac ant sono viskas ok. Jau vyras vaka burbejo, kad cia man zenklas jog reikejo gulet, o ne po darbus lakstyti atostogu metu.. niu gal kaip nors..
nepersidirbkit Melisa

Kas is tu sausainiu bus jeigu pati busite pavargusi.
Siandien pedikiurui uzsirasiau, o daugiau jokiu darbu nenumatyta. Galesiu grizus gulinet
Lengvo pasiruosimo visoms, nepersitempkite