Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

QUOTE(Jolirta @ 2016 12 23, 17:43)
Kur cia tokios stebuklingos kainos?

Vilniaus Karoliniskiu poliklinikoj.
Atsakyti

Irelle, kaip tu taip iškenti, aš po Nordikos jau į Akropolį nenorėčiau net ir ne nėščia  :lol: Buvom antradienį kaip tik, tai nedaug kur tebuvom, Senukuose,
BabyCity, Rimi ir dar kažkurioj mažoj pardėj, tai po Rimi jau norėjau prie durų palaukti, kad vyras privažiuotų manęs pasiimt :oh:  :taika:  

Zhaliaake ir mes su dukra ruosemes nameli kept, bet siandien jau tiek darbu nuveikiau, kazin ar sugebesim, gal pailseje.

Aš vis dar kaupiuosi  :ax: dabar kugelis orkaitėj, tai jau kai į pabaigą anas bus, tada minkysiu tešlą meduoliams  :victory2: 

Kadangi ilga diena kažkokia šiandien, tai pririnkau eidama iš karnavalo uogų, egliškakių ir pabaigiau dovanas vynioti.  :ploja2:​ 

Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2016 12 23, 18:42)
<p>Irelle, kaip tu taip iškenti, aš po Nordikos jau į Akropolį nenorėčiau net ir ne nėščia  lotuliukas.gif Buvom antradienį kaip tik, tai nedaug kur tebuvom, Senukuose,
BabyCity, Rimi ir dar kažkurioj mažoj pardėj, tai po Rimi jau norėjau prie durų palaukti, kad vyras privažiuotų manęs pasiimt doh.gif  000189.gif 

sedziu negyva zinok, visgi skauda toliau nugara...sunervino, nes vaistineje sake, kad tinka tepalas nescioms, is karto pasitepiau, dabar po duso irgi ir tik dabar sugalvojau lapeli paskaityti o jame, kad nescioms nerekomenduojama unsure.gif zodziu...

o Nordikoj ramiai prasiejau, isgeriau kavos Mcdake, neskubant po senukus pavaiksciojau ir i Babycity uzsukau, uztai Akropoliui jegu neliko, tik i HM uzsukom su dukra ir atgal i masina, nes vel pradejo baisiai skaudet...gerai, kad auto labai komfortiskai radau pastatyti, dar nebuvo ten zmoniu milijono
Atsakyti
Niu krc tas namelis issunke mane...nezinau kaip ir klijuot...nesilaiko mums griuva, Zhaliaake su kuom jus klijuojat sienas? As prisipirkau visokiu specialiu dalykiuku tokiems dalykams nefiga nesigauna, pusiau padaryta trenkem zesiu jei ryt nesulips jauciu daugiau nezaisiu... unsure.gif
Atsakyti
Man vien nuo minties,kad reiktu tampytis po koki prekypcentri silpna darosi...na Jus saunuoles 4u.gif .

Irreelle del vaistu tai man daktare aiskino,kad pvz lapelyje raso viena o gamintojas sako kita.Man kaip pavyzdi pateike influcida.Lapelyje parasyta negalima nestukems o gamintojas sako galima ir terapiautai leidzia nesciosioms.Ir siaip gi buna daug isimciu su vaikais skiriant vaistus.Gal ir su tepalu tas pats unsure.gif

O as nusikaliau su sausainiais...puse dienos prazaidem.O kiek ismetem,perkepe.Dar tas puosimas...nu jomajo IR koks velnias man liepe su jais zaisti.Geriau keksiuku buciau iskepusi.Dar tesla paruosiau pyrageliams rydienai,kad ryte is karto galeciau kepti.Nu jau pavargau,tai ne tas zodis blink.gif
Atsakyti
Labas priessventinis rytas bigsmile.gif

QUOTE(kedute @ 2016 12 23, 22:37)
Niu krc tas namelis issunke mane...nezinau kaip ir klijuot...nesilaiko mums griuva, Zhaliaake su kuom jus klijuojat sienas? As prisipirkau visokiu specialiu dalykiuku tokiems dalykams nefiga nesigauna, pusiau padaryta trenkem zesiu jei ryt nesulips jauciu daugiau nezaisiu... unsure.gif

as is viso neturiu kantrybes rankdarbiams...

QUOTE(Melisa87 @ 2016 12 23, 23:53)
Man vien nuo minties,kad reiktu tampytis po koki prekypcentri silpna darosi...na Jus saunuoles 4u.gif .

Irreelle del vaistu tai man daktare aiskino,kad pvz lapelyje raso viena o gamintojas sako kita.Man kaip pavyzdi pateike influcida.Lapelyje parasyta negalima nestukems o gamintojas sako galima ir terapiautai leidzia nesciosioms.Ir siaip gi buna daug isimciu su vaikais skiriant vaistus.Gal ir su tepalu tas pats unsure.gif

O as nusikaliau su sausainiais...puse dienos prazaidem.O kiek ismetem,perkepe.Dar tas puosimas...nu jomajo IR koks velnias man liepe su jais zaisti.Geriau keksiuku buciau iskepusi.Dar tesla paruosiau pyrageliams rydienai,kad ryte is karto galeciau kepti.Nu jau pavargau,tai ne tas zodis blink.gif

tai kad vietoj manes niekas nenueis i senukus, o i akropoli tai del vaiko vaziavau..prekybcentru net ne sveintiniu laikotrapiu nemegstu...

pasiguglinau del to tepalo tai radau, kad ir gydytojai nestukems ji skiria g.gif nezinau ka daryti. Vis dar skauda desine nugaros apacia, strenu vietoj. Bet skauda tik einant, kai atsigulu ypac ant sono viskas ok. Jau vyras vaka burbejo, kad cia man zenklas jog reikejo gulet, o ne po darbus lakstyti atostogu metu.. niu gal kaip nors..

nepersidirbkit Melisa 4u.gif Kas is tu sausainiu bus jeigu pati busite pavargusi.

Siandien pedikiurui uzsirasiau, o daugiau jokiu darbu nenumatyta. Galesiu grizus gulinet smile.gif

Lengvo pasiruosimo visoms, nepersitempkite 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
dėl Perskindol tepalo. Aš jį naudojau su pirmuoju neštumu, nes mažylis buvo užspaudęs kokį tai nervą, ir man labai skaudėjo klubą, skausmas pereidinėjo į visą koją, judėjimas buvo labai ribotas. Tai šį tepalą, kaip vienintelį galimą, man skyrė šeimos gydytoja, neprieštaravo ir ginekologė. Nebent per tiek laiko su šiuo tepalu buvo padaryti dar kokie tyrimai ir dabar jis nerekomenduojamas.

Ramių ir gražių Jums švenčių visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas nestuke.gif
Ramiu, siltu svenciu merginos jums ir jusu seimoms.
Irreelle o jus neturit kokio naturalaus tepaliuko nuo skausmo, neperkat tokiu ?
Atsakyti
Sveikos. Aš susirašiau receptus, draugas gamino aš tik kartais pamaišydavau. Dar liko 3 patiekalai, guliašas, blyneliai ir sumuštiniai, bet vėliau. Eglę papuošė vaikas, dar grindis praplausim ir viskas. Galvojau bus sudėtingiau 😁
Atsakyti
Robi24, aciu uz info. Bandysiu gal tepliotis.

Kedute,
nezinau ka reiskia - naturalus tepalas?
As siaip nebuvau labai serganti ir esu pakanti skausmui tai retokai medikamentus vartodavau, nelabai su jais esu pazistama.
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2016 12 24, 11:32)
Labas rytas nestuke.gif
Ramiu, siltu svenciu merginos jums ir jusu seimoms.
Irreelle o jus neturit kokio naturalaus tepaliuko nuo skausmo, neperkat tokiu ?

Perskilndolis yra natūralus tepaliukas žolelių, apsidraužiama dėl alergijos. Yra pora konservantų kad laikytusi.
Pamenu gydytoja minėjo, kad dėl visų vaistų net ir natūralių gamintojai tiesiog apsidraudžia.
Nes pamenu valeridix ligoninėj duodavo 3 kart. O jis anotaciniam lapelyje nerekomenduojamas nėštumo metu.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2016 12 24, 12:58)
Perskilndolis yra natūralus tepaliukas žolelių, apsidraužiama dėl alergijos. Yra pora konservantų kad laikytusi.
Pamenu gydytoja minėjo, kad dėl visų vaistų net ir natūralių gamintojai tiesiog apsidraudžia.
Nes pamenu valeridix ligoninėj duodavo 3 kart. O jis anotaciniam lapelyje nerekomenduojamas nėštumo metu.

Aciu, drasiau tepsiuos 4u.gif

Jaukiu, ramiu, graziu Jums svenciu merginos wub.gif
Atsakyti