Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

Žaliaake ot gera nuotaika 😀.

Kas tingi keltis į wc? Man tulikas už 15 metrų 😀.

Pikta, nuėmė bepienį maistą. Nieko nieko, laukiu picos iš namų. Savaitgalis nusimato dar toli nuo namų 😀.

Bet va kai kitam dar blogiau supranti kad tau dar taip nėr.
Kaimynės vaikui brandino plaučius, o jai gimdyt vasario 25d.

Aš apie pirkinius aprimau, beveik viskas yr. Tik va chalato ir naktinių neprisiprašau, kad nupirktų. Ec vyrai.

Beje ar kažkuri iš mūsų yra fb vasarinuku grupėj ir buvo įmetus apie 35 savaitę. Nesupykite už smalsumą.

Melisa nesijaudink dėl sąrašo. Pažiūrėjau, o kiek visko. Paskiau supratau, kad viską turiu išskyrus espumisan.😀

Robi man ir ta pati bėda su oro trukūmu. Bet mano vaikis aukštai guli, gal todėl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolirta: 05 sausio 2017 - 10:47
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 05, 05:15)

Del vardu irgi dilema. Vyras nori Izabeles...netgi jau kai su ja "bendrauja" taip ja vadina, o as nenoriu. Turiu kitus 2 variantus, vienas tai net 15m senumo, buvau ji atmetus bet dabar vel grizau prie sio varianto. Na ziuresim eigoj i ka panasi bus labiau

Izabelė wub.gif čia ir yra tas vardas, kurį buvau sugalvojus nuo pat pradžių. Bet užsivedė, kad kaip iš serialų (nors aš nelabai atsimenu serialo su tokiu vardu), tai sudvejojau. Paskutiniu metu mastau apie Ula Marija, bet su dviem vardais man atrodo daug nepatogumo mastau.gif Tikiuosi, kad nusvitimas ateis kai pamatysiu lėlytę smile.gif
Su nemiga man jau senokai bėdos, juokiuosi, kad organizmas pratinasi prie bemiegių naktų. O dabar kai šalčiai man visai šakės doh.gif padoriau miegu jei tik visą naktį yra pradarytas langas mikro režimu, kitaip man trūksta oro. Prieš neštumą man taip nebuvo. O dabar kai šalta, ir tas mikro gerokai atšaldo kambarį, vyras niurzga. Tai reikia vis keltis, nors trumpam prasidaryt. Net su pirmuoju nepamenu tokių problemų.
Papildyta:
Nesuprantu, kartais nesuveikia man "cituoti" mygtukas.
Jolirta, kodėl jums mitybą keičia, tai turi įtakos vandenų kiekiui? Visada galvojau, kad mityba tokių dalykų neįtakoja..
Atsakyti
Jolirta tai as visai nepergyvenu del saraso.Tik susirasiau ,kad ko neuzmirsti nupirkti,kad paskui nereiktu lekti.
O jum kas tinka is ligonines maisto valgyti?
Reikia kur uzsirasyti,kad neuzmirsti svarbiausio pirkinio gi lelytei PAMPERSU..

Varda kaip ir isrinkome.Tiko abiems,o tai labai rets dalykas,tai daugiau ir nebegalvojam.Kai gims matysim,jei netinka galvosim kita wub.gif .Bet galetu tikti ir prie pavardes tinka ir prie sesiu vardu graziai skamba ax.gif Nors specialiai nederinom...

Atsakyti
Sveikos nestuke.gif
As siandiwn pabudau kaip saltu dusu aplieta, kurjeris gi skambina smile.gif sako uz 10 min busiu pas jus...blin o as lovoj, nulekiu iki virtuves aciu diev vyras dar yra...bo buciau neatitysus pati...o vyras jau kaip ir per duris beveik ejo....krc... tai va atveze anksciau nei zadejo, eisiu skalbenke ijungsiu su rubiukais wub.gif
As lyginau dukros rubelius ir patalyne pirmus kelis menesius ir dabar taip darysiu..
Apsaugeles ...niu nezinau mano nuomone jos labiau del grozio...neturejau ir dabar nepirksiu...
Man treciadieni pas gine ims tepineli, ketvirtad i santariskes nieko neatideliosiu salta nesalta reik ir vaziuosim...
Del sarasiuku jusu..blin kai paskaitau tai toks jausmas kad as nieko neturiu biggrin.gif cia as kai dukra gimdziau tai pirkau kas reikia ir ko nereikia, paskui puse visko net nenaudoto kazkam atidaviau, si kart pirkau to ko tikrai reikia o ko reiks visada galima dasipirkt mirksiukas.gif
Del vardo, vyras visa nestuma kniso prota su savo vardu bet isskyrus ji niekam daugiau nepatiko...as isvis be variantu...paklausem busimo kriksto tetes nuomones , jis pasake kelis variantus, vienas visiems labai patiko, tetis dar nepasidave , bet pasiduos manau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 05, 11:26)
Jolirta tai as visai nepergyvenu del saraso.Tik susirasiau ,kad ko neuzmirsti nupirkti,kad paskui nereiktu lekti.
O jum kas tinka is ligonines maisto valgyti?
Reikia kur uzsirasyti,kad neuzmirsti svarbiausio pirkinio gi lelytei PAMPERSU..

Varda kaip ir isrinkome.Tiko abiems,o tai labai rets dalykas,tai daugiau ir nebegalvojam.Kai gims matysim,jei netinka galvosim kita wub.gif .Bet galetu tikti ir prie pavardes tinka ir prie sesiu vardu graziai skamba ax.gif Nors specialiai nederinom...

Buvo netikę, nes gydytoja savo nuožiūra buvo pakeitus. Tai su trumpu dialogu pakeitė. Bet iš namų maisto gaunu dar.
O valgau košes be pieno. Per piet garnyrą. Vakare ir košė. Čia ligoninės maistas.

Aš pampersų pripirkau 2 dėžes. Manau perdaug. O gal ir ne.

Gal kas iš vilniečių apsipirkinės tavosapnas.lt mielai prisijungčiau.

Dėl apsaugėlių kažkur kažkada girdėjau ar skaičiau kad nerekomenduoja dėl staigios kūdikių mirties.

Tai kėdute ką gi pirkot?

Atsakyti
Iki 5 ryto prabludijau, paskui užmigau.. vyro žadintuvo negirdėjau, anas irgi doh.gif 8 kėliaus į wc, tai pažadinau, jaučiu , kol mašiną iškapstė, sušildė ir užvedė... gal į kokią antrą ar trečią paskaitą spėjo biggrin.gif šaltukas spaudžia, bet taip gražu lauke, kai pro langą žiūri lotuliukas.gif
Aš tai ne durnas, vyrą iš namų į šaltį, o pati po koldra ir dar iki puse 12 miegojau lotuliukas.gif dabar va išgėriau lepicol, užsitepiau veido kaukę su auksu, guliu kaip koks grynuolis laukiu, kada pusryčiaut galėsiu :flirt:
Atsakyti

Taigi komodele ir lovyte, nusprendem kad iki lenku nedavaziuosim jau tai cia uzsisakiau..
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 05, 05:15)
Zhaliaake, man ryt irgi manikiuras, bet nors as ir su masina bet del tu skausmu nugaros ir slogos galvoju gal nukelt. Gal geriau nelist i lauka tokiu oru...

Dar gavau vakar dirza po gimdymo, dziaugiuosi, nes atkrito dar vienas galvos skausmas. Buciau galvojus koki pirkt, o cia gavau ir gerai

Mano manikiūrininkė nuo gydytojos per 5 žingsnius, tai jei iki poliklinikos nueisiu, eidama namo ir manikiūrą pasidarysiu. Bus tarpinė stotelė, pasišildysiu, arbatos išgersiu ax.gif

Aš irgi korsetą gavau ir dar nusipirkau tuos apspaudžiančius apatinius, liko tik kelios smulkmenėlės: pagimdyt ir įtilpt lotuliukas.gif

QUOTE(Kulkė @ 2017 01 05, 08:12)
Ir man reik pas gydytoją, bet jau net nemąstau, nukeliu kitai savaitei, kai atlėgs šaltis.

Vežimas 3in1, lovytė, čiužinys, neperšlampamos paklodės su guma, pagalvė,  neperšlampamos palutės, merliukai, papr. flanelinės palutės, rankšluostis vaikiškas, dar rankšluosčių ligoninėn, chalatas, pižama, naktiniai, buteliukas, soskės, žirklutės, vienk. patiesaliukai, tinkl.kelnaitės, įklotai, termometras vandeniui, nosiai atsiurbėjas, rūbeliai, naujagimio kepuraitės, pirštinės, įklotai į liemenėlę, drėgnos servetėlės.

Aš apie planą chuliganą mąstau, man nuo namų iki poliklinikos 2 stotelės, nuo namų iki stotelės 3-4 min., tai jaučiu į priekį galiu pro stotelę prasukt, o atgal, kaip jau sakiau, pro manikiūrininkę ax.gif

Pheeeeew karsta.gif Beveik viską turiu.. dar ne viską, bet almost thumbup.gif

QUOTE(Irreelle @ 2017 01 05, )
ir laukiu griztanciu is poliklinikos saviskiu, idomu ka ten pasakys del to galvos skausmo vaiko...

Aha, įdomu ir man, nuo ko tavo panelei galvą skauda... negi tikrai nuo krūvio ir mokyklinio pervargimo unsure.gif

QUOTE(hipolite @ 2017 01 05, 08:46)
Aosaugeles vaikuciui ant lovos reikalingos tada kai jis pradeda rankytes ir kojytes kist pro groteles. Maniskei ne karta buvo taip koja istrigus, gali ir issisukti. Tada ir nupirkau tas apsaugeles, kad vaikas sau kojos neissinarintu.

Aš irgi taip galvoju, kad pradžioje nereik jų. Kai jua rankas kojas kaišios per tarpus, tada ir dėsiu, o kol kas irnesakyk.gif nėra ko dulkes rinkti...

QUOTE(Irreelle @ 2017 01 05, 09:13)
klaidingas poziuris jog lyginimas duoda sterilumo, atseit irode, kad karstyje atvirksciai dauginasi rupuziokai visokie...einu paguglinsiu ir jei rasiu imesiu ir jums ta straipsni...

Gal ir ne tą patį skaitėme, bet aš esu apie tuos rankų džiovintuvus skaičius, kur viešuose wc būna. Tai buvo parašyta, kad visada geresnis varinatas nusausinti rankas popieriumiu, negu tame aparate.. nes popierius nuvalo, o aparate bakterijoms daugintis terpė ideali, nes drėgmė+karštis.

QUOTE(Jolirta @ 2017 01 05, 10:42)
Žaliaake ot gera nuotaika 😀.

Pikta, nuėmė bepienį maistą. Nieko nieko, laukiu picos iš namų. Savaitgalis nusimato dar toli nuo namų 😀.

Beje ar kažkuri iš mūsų yra fb vasarinuku grupėj ir buvo įmetus apie 35 savaitę. Nesupykite už smalsumą.

Nu o ko liūdėti..stengiuos per gyvenimą eit su pozityvu galvoj.. aplink ir taip daug blogumų. Kažkaip nepastebėjau, kad tiem, kurie visada skundžiasi ir dėl visko kremtasi lengviau gyventi būtų. Tie juoduliai ateina, tuo metu sunku būna, bet kai baigiasi, tai ir palikt juos reikia praeityje.. va kai nesibaigia, tada jau basta.

Kaži ar koks face control nesustabdys tavo picos pakeliui lotuliukas.gif

biggrin.gif ot seklys morka biggrin.gif

QUOTE(Robi24 @ 2017 01 05, 10:52)
Izabelė wub.gif čia ir yra tas vardas, kurį buvau sugalvojus nuo pat pradžių. Bet užsivedė, kad kaip iš serialų (nors aš nelabai atsimenu serialo su tokiu vardu)

Su nemiga man jau senokai bėdos, juokiuosi, kad organizmas pratinasi prie bemiegių naktų.

Iš anonsų sprendžiant dabar madoje visokie turkų, indų serialai, tai ten Izabelių tikrai nėra biggrin.gif
Man vienintelis serialinis vardas Izaura. Kaži ar yra nors viena reali ant Lietuvos lotuliukas.gif blush2.gif

Aš ir taip pat sakau drinks_cheers.gif

QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 05, 11:26)
Reikia kur uzsirasyti,kad neuzmirsti svarbiausio pirkinio gi lelytei PAMPERSU.

O kiek jų pirkt? Blyn, turiu jau kažkiek, bet galvoju, jeigu netiks, o visus vienodus būsiu nupirkus.. o jei skirtingus pirksiu, o tiks patys pirmi, o kiti netiks.. unsure.gif nu ir kaip čia nenuprotėti? hah.gif

QUOTE(Jolirta @ 2017 01 05, 12:26)
Dėl apsaugėlių kažkur kažkada girdėjau ar skaičiau kad nerekomenduoja dėl staigios kūdikių mirties.

Aš ir dėl pagalvės tą patį skaičiau..
Atsakyti
Robi čia gydytojai susišvietė ir pakeitė 😀

Kėdute kokia komoda:)?

Žaliaake nepakliuvau, vaikis atnešė daržovienę pica 😀
Atsakyti
Jolirta, o kaip gydytojai reaguoja i jusu veganiska gyvenimo buda? nekomentuoja nieko?

Visgi islindau siandien is namu valandai- nuvaziavau iki HM nusipirkau pizamines kelnes ir maitinanciai maikutes. Kelnes paciupau S dydzio, kai dazniausiai M perku..nuuu tiiilpauuu, tai gal ir po gimdymo tilpsiu, kazkoks proto uztemimas uzejo tongue.gif

As pampersu turiu pokiuka i ligonine, sia savaite atveze. Viso 22 vnt. tikiuosi ligoninej uzteks, o veliau galima bus dasipirkt, ne karo metas...

Zhaliaake, nu panasu, kad rimtai nuo itampos gavos skausmai unsure.gif Sake gydytoja, kad sudirgintos smegenys, rekomendavo daug poilsio(be jokiu telefonu ir kompu) ir neurozan pagert profilaktiskai. Po vasaros atostogu vel kontrole, ziures kaip jos galva atrodo po poilsio...

Nerandu to straipsnio del lyginimo zalos, bet neperseniausia lyg delfi skaiciau, gal kokia vasara ar pavasari..

Vakar su lovyte ir uzuolaidele gavau, bet vat galvoju ar man jos tikrai reikia. Papildomas dulkiu kaupimosi saltinis.
Atsakyti
Nebe, kai pasakiau kiek metų veganė. Nes gydytojai labai konservatoriai mitybos klausimais. Ką universitete išmokė, toliau nebesidomi.
Atsakyti
Zaliaake ramiai,giliai kvepuojam,viskas gerai.Elkis kaip tau atrodo teisingai.Nenori,apsaugeliu nedek.As nedeciau,bet vyresnioji veja pakeltu,tai uzdesiu biggrin.gif .
Del pampersu tai as visai neturiu.Tai bent viena pakeli nusipirkti reikia o paskui jau matysiu tinka netinka ir panasiai ax.gif .Pvz vyresneliai netiko pampers firmos,bet tiko Huggies.Mazajai atvirksciai.Huggies netiko,bet tiko pampers firmos.Kiekvienas vaikas su savo cirkais.

Kedute tikrai taip,prisipirkti galima tikrai dauk ko ir nereikalingu daiktu .Perku tik tai,ko tikrai zinau kad reikes ir pravers ax.gif

Atsakyti