Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Aš irgi tingiu. Bet kažkaip perdažnai tingėt pradėjau....valgis pagamintas. dar reikia su šlapiu skuduru grindis praskraidyt ir daviau sau žodį kruopų stalčių susitvarkyt. Nes jau baisiai reik...pati pasiklystu ☺ tada susilyginti rytdienai ir ragai nagai maudynės. Gal knygą dar kiek paskaityt pritaikysiu. Bet irgi tingiu.
Oras matosi ne koks. Tai laukan nosies nekišiu. Tikiuosi draugė kavos nekvies nes irgi tingiu eit bendraut net....nors jos kvietimo eilė...nu gal laiko neturės 😆 gal ana ką dirba labai o ne kaip aš tingiu...

Pikkolo tau reikia poilsio nes jau panašu į pervargimus.... pasidalink su kuo visu tuo - vyru mama ar dar kuo....neturi pagalbos ? Na bent baktimis su vyru dalinkitės - pamaitini ir vyrui vaiką " į dantis" 😊 tegu migdosi jei nemiega...
Atsakyti
Krp kas per raudonas pyragas ??????😨
Atsakyti
kas čia klauset stintu kainu tai kažkokios tai visnodos rūšines po 6 eur, o bilekokio dydzio 4.8

Sveikos 4u.gif

Aha Pikkolo pervargus čia tu nera kas, pvz mama kad pabutu su vaikais visa diena o jus su vyru kur i miesta, na kad ir kina ar šiiaip kur pasivaikščiot mirksiukas.gif

Atsakyti

Vyra galit isbraukt, juk jis pinigus uzdirba, be to, nakti viskas gerai, pavalgo ir miega. Diena sunku kir iseit, nes vailis kas 2 val valgo, buteliuka nelabai pripazista, o ir mano papai ilgesniu tarpu nemegsta. Teks atvargt.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2017 02 19, 16:23)
<p>Vyra galit isbraukt, juk jis pinigus uzdirba, be to, nakti viskas gerai, pavalgo ir miega. Diena sunku kir iseit, nes vailis kas 2 val valgo, buteliuka nelabai pripazista, o ir mano papai ilgesniu tarpu nemegsta. Teks atvargt.</p>

Na jau, mes irgi pinigus uždirbam, nesvarbu, kad mažesnius. Nesiūlau jam keltis naktį, neverta abiem atsibudinėti, bet gali, pvz. dalį buities darbų nudirbti, kad tu su mažiumi galėtum eiti, pvz.į kiną(jei tai pasiekiama), arba pas drauges, arba į muziejų, na, žiūrint, kur tu nori biggrin.gif
Atsakyti

Vyra galit isbraukt, juk jis pinigus uzdirba, be to, nakti viskas gerai, pavalgo ir miega. Diena sunku kir iseit, nes vailis kas 2 val valgo, buteliuka nelabai pripazista, o ir mano papai ilgesniu tarpu nemegsta. Teks atvargt.

Bet cia ziuriu dabar pas daug ka taip  :unsure:

Atsakyti

Tai kad as namie apart skalbimo ir valgio darymo namie nieko nedarau. Prasiau kad grindis issiurbtu, tai spekit kas siurbe? Visada girdziu: tai ka dabar va butinai reik, negali palaukt. O tai reiskia kad nepadarys, nes uzmirs, atsiras kitu reikalu ir pan. Vakar sakau: galetum biski ir su vaiku padeti, tai isgirdau: nesedesiu juk visa diena namie. Sakau: tik vakarais ar savaitgaliais, nors kiek pabutum. Tai vel: as pavarges bunu, jei tau reik, kvieskis mama. Tipo vaiku auginimas tik mano reikalas. O dar jo mama drista mane bloga mama vadinti ir dukra laukine, kai pati taip nuostabiai isauklejo savo vaika. 

Siaip jau ipratau ir nieko nesakau, bet buna kad ir man kantrybe truksta. Tada ir susipykstam. Bet tik pats del to nukencia. Man tai dziaugsmas buti su vaikais, o jis to nepatiria ir net nenori patirt.

Atsakyti

Na jau, mes irgi pinigus uždirbam, nesvarbu, kad mažesnius. Nesiūlau jam keltis naktį, neverta abiem atsibudinėti, bet gali, pvz. dalį buities darbų nudirbti, kad tu su mažiumi galėtum eiti, pvz.į kiną(jei tai pasiekiama), arba pas drauges, arba į muziejų, na, žiūrint, kur tu nori biggrin.gif

As per du metus nei kart nebuvau nepalikus dukros vyrui. 

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 02 19, 19:51)

<p>Bet cia ziuriu dabar pas daug ka taip  unsure.gif</p>

o man kaip tik atrodo,kad mažėja tokių atvejų. Žinau vyrų, kurie ir tėvystės atostogas ima ir laisvadienius ima, kad pabūt paleist žmoną ar po darbo bent valandai užsiima. Draugės vyras kas antrą dieną per pietų pertrauką grįžta, kad ją paleistų pasivaikščiot į parką vieną.
Atsakyti

o man kaip tik atrodo,kad mažėja tokių atvejų. Žinau vyrų, kurie ir tėvystės atostogas ima ir laisvadienius ima, kad pabūt paleist žmoną ar po darbo bent valandai užsiima. Draugės vyras kas antrą dieną per pietų pertrauką grįžta, kad ją paleistų pasivaikščiot į parką vieną.

Matai kas kaip pazista. Mano aplinkoj daug tokiu.

Atsakyti
O aš nebepamenu kep tenman buvo ☺ aš pati tokia mamiška buvau tai man atrodė kad mano maži vaikai galibūti tik su manimi o jei kam paliksiu kokiam pusvalandžiui tai per jį tikrai įvyks kokia stichija ir be manęs jie prapuls.... tai ir gyvenau taip arba kažkur tik su vaikais arba niekur... man tikrai niekad nereikėjo pasivaikščiojimų per pietus vienai po parkelį...☺ o dėl vyrų...tai Pikkolo jei paguosiu - tai manau bent 90 pr vyrų tokių....maniškis irgi geriau eis dirbt iš namų nei namuose pvz siurblį įjungs....ir vaikus užsiauginau ir namai nenugriuvo.... ir tu užauginsi...☺ mes juk stiprios...
Aš dabar dažniau jau noriu išeiti be vaikų pvz kur į pardę. Bet tam yra priežasčių - vienai greičiau, nereikia pirkt nnn jiems reikalingų o man nereikalingų aišku dažniausiai nesąmonių ir nereikia jų konfliktų klausytis. O peštis tai jie moka...kas kad skirtumas nemažas ☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 19 vasario 2017 - 19:44

V-Rinė nu as ir tokia mamiska. Prisipratinau tik prie saves. Ir su darzeliu bedos. Nebegaliu palikt... Ir su vyru nebuna. Niekur nuo manes nesitraukia. 

Atsakyti