Ir as nesuprantu to kad pinigus uzdirba tai princas i namus grizta ir nieko nedaro. Manuskis kai taip sugalvodavo, tai as jo paklausdavau ar nebijo jis kad vaikai viena diena paklaus, kad tas dede kuris vakarais pas mus ateina tv paziureti
Verkia daržiuke ? Nepergyvenk naniškis 3 mėn klykė. Auklėtojos sakė kad tikrai neįpras tipo pasiimkit. Na įtariu kad joms užknisi tas rėkiantis dvimetis. Bet su kitom auėtojom pakalbėjau na sako nėr buvę kad vaikai neįprastų. Ir įprato...taigi kantrybės....

O su mažike nebijo pasilikti, va, ir vakar- aš trali vali po Kauną, o jam palikau su tempa, ir pabuvo, ir valgyt padarė. Suprotingėjo

Papildyta:
Aš irg pasakau- tik būk bjaurus, o kai nusensi- niekas nežiūrės
Verkia daržiuke ? Nepergyvenk naniškis 3 mėn klykė. Auklėtojos sakė kad tikrai neįpras tipo pasiimkit. Na įtariu kad joms užknisi tas rėkiantis dvimetis. Bet su kitom auėtojom pakalbėjau na sako nėr buvę kad vaikai neįprastų. Ir įprato...taigi kantrybės....
Sako, kad pas ja paveluota reakcija i darzeli. Pirmas dienas, kai palikau viskas ok buvo, bet paskutine diena verke labai. Ir aplamai po tos dienos kardinaliai pasikeite, net pas senelius nenori, tik ieinam ir verkia iskart i mane isikibus.
Pempe serga mažoji ?
Serga, bet kažkaip nelabai rimtai. Iš penktadienio į šeštadienį sukarščiavo iki 38, per dieną kilo iki 38,8, o vakare pradėjo kristi tempa, ir nei naktį, nei šiandien virš 37 nepakilo. Sloga, truputį koso. Bet valgo, duodasi, tik iš akių matosi, kad nelabai sveika
Sun, maniškė, kai pradėjo eiti, irgi buvo pradėjusi verkti p savaitės. Bet jau pradėjau eiti į darbą, nuolaidų nebuvo, priprato .
Na as dar nezinau kaip buna su tais vaikais. Va mama viena pasakojo, kad jos dukra aplamai tik pirmoje klaseje issiskyre su mama.
As neinu dar i darba, tai kazkaip gaila palikti vaika verkianti.... Dabar va aplamai labai sergu, tai su darzeliu pertrauka. Dukra pas senelius, kad neuzsikrestu.
<p>As neinu dar i darba, tai kazkaip gaila palikti vaika verkianti....

O, tai tegu jie veda į darželį. Kaip manai?
O, tai tegu jie veda į darželį. Kaip manai?
Ne, bijau vaikui dar didesni stresa sukelt
Tiek kalbų

Lietus. Man taip gražu nulyti langai...
Vakar darbe buvo 13 laipsnių, su trim pečiukais sunkiai sekėsi prišildyti, nes vėjas. Bet man labai patinka toks oras, aišku, kai nereikia labai toli eiti

Ar važiuosite į knygų mugę?