V-Rine pritariu. Jei jau apsisprendei vesti į darželį, tai ir vedi, verkia ar ne. Jei pati mėtysies, tai vaikas tikrai manipuliuos tuo. Nors šiaip esu minkštaširdė, bet dėl darželio man buvo aišku, kad eis ir tiek. Išėjo 2 metų ir 2,5 mėn, nors mielai būčiau ir anksčiau išleidusi, bent pusei dienos, bet nebuvo kas priimtų. Labai atsibodo namie su vaiku sėdėt, o ir veiklos nelabai sugalvodavau, o vasarą tai ir jokių užsiėmimų nebūdavo. O rudenį dar važiuodavom į Vėjų fėją, ten nuo 2 metų būdavo vaikam kaip būrelis. Tik vat mažai tokio amžiaus vaikų atvesdavo, nes kas į darželį, kas su aukle palikdavo. Mano irgi verkė darželyje ir gana ilgai, o dar prasidėjo ligų maratonas, tai po ligos vėl kaip iš naujo eitų. Bet kai vakare ateidavau pasiimti, tai nenorėdavo eiti namo. Tai tiek ir tų ašarų.
Kai vakar dienelė: 13 val reikėjo nuvaryt į Audi centrą, kad vairą pakeistų. Nuvažiavau anksčiau, bet pralaukiau ilgai, pakeitė per pusvalandį kažkur, tai parlėkiau namo 14 val, greit vaikį pamaitinau ir išlėkėm į masažus. Per skubėjimą namie palikau ir telefoną, ir raktus, o mama išėjo į paštą. Poliklinikoj nuėjom dar į registratūrą, nes gavau žinutę, kad ryt nebus manktšelės, o prisiskambinti nepavyko. Pralaukėm ilgai, gerai kad mažius užsižaidė su mano pirštukais. Ir pasirodo, kad kovui dar neregistruoja, ateit penktadienį. Bet užtat grįžtant mamą sutikom, tai nereikėjo laukt už durų. Tada greit pavalgiau, vėl vaikį pamaitinau ir išlėkiau dukros pasiimt, pakeliui į pardę užsukom. Kadangi vaikis nepamiegojo ilgo miego, nes lijo ir neišėjo į lauką, tai vakare piktutis buvo. Nešiojom su mama pakaitom ir anksti naktinio miegučio užmigo. Ir kažkaip šiąnakt labai gerai miegojom abu, nuo vieno maitinimo iki kito neprabusdami.