Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Bet blizgus šilkas ar plonas ar storas man bėga, slysta, kelios gijelės išvis susipainotų. Bent jau man tokiai...

Žinok, šitas nebėga niekur ir neslysta. Net mažą kamuoliuką vyniojant, laikosi krūvoje, nenuslydinėja  :wub: man jis tikrai malonus atradimas  :wub: 

nei aš čia reklamuoju, nei įkalbinėju, tiesiog pati labai džiaugiuosi  :D šiandien tos euforijos pagauta dar ir smėlinio užsisakiau  :rolleyes: 

Atsakyti

Ačiū, kad daliniesi, absoliučiai suprantu tavo intencijas. Informacija svarbi, jei kada prisireiktų.  Kvepalų neturiu jokių jau kuris laikas. Ir vis dar nereikia  Kartais kokiu aliejum eteriniu pasitepioju. Nelabai aš moteriška... Šiandien pietavau pusę kolegės sumuštinio ir 2 saldainius... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 27 kovo 2019 - 18:21

Pirkau Creme de la Creme. Žiūrinėjau ir internete, ten šiek tiek pigiau, nu bet nepasitikiu nors tu ką... 

Liko dar ir kačmyrėliui :B O ir konsultacijų šią savaitę net tris turiu :B  

Aš paskutinį kartą pirkau iš tokio vyruko, tai gavosi 50 eur pigiau nei Creme de la Creme. :rolleyes: Anksčiau porą kartų ebay pirkau iš tos pačios pardavėjos.

o vieną kartą susiviliojau maža kaina vienoje FB kvepalų grupėje (iš tiesų ta kaina buvo maža tik kaip už originalius kvepalus, bet šiaip visai didelė). Gavau kažką visai net šalia negulėjusio.  :oh: bet parašiau pardavėjai, kad noriu grąžinti, nes gavau padirbinį, tai be jokių atsikalbinėjimų sutiko. 

Atsakyti

Laba :4u:

Nei kojyciu nei rankyciu.. atidirbau kaip arklys :B islindo saule, islindo ir visi alkani zmogenai :blink:

Kvepalai.. as turiu irgi siuo metu laaabai mylimus kvepalus Maison Francis Kurkdijian "Grand Soir".. nu toooks nerealus kvapas, ilgai isliekantis, pastoviai sulaukiu komplimentu :wub: Pirkau is oficialaus puslapio, bet creminei irgi ju yra.

Gundo Lace ir mane silkai, bet nezinau ka megsciau, tai gal pakentesiu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 27 kovo 2019 - 18:36

Aš ir saviškį pamėginukinau

Ir 2,5 ir 3 virbalais

Ir tas ir anas gerai bet kadangi bus suknyte kiaurarasciu ko gero megsiu treciukais

Nors dabar jau svarstau ar būtent tos o gal visai kitos suknios noriu is mirmizetos repertuaro 

Atsakyti

Kaip Mirmizeta Ravelry vadinasi? Senokai nesidomėjau, ko gražaus primezgė. 

Vita de šito tai kažkokias nesąmones paskutiniu metu mezga... 

Atsakyti

Zinok nesu atradus, gal ner jos ten?

Atsakyti

Yra. Kažkada buvau radus, tik užsivadinus kitaip. O kaip, tai ir neatsimenu... 

Atsakyti

Nu buvo man mintis paieskot.,reik ieskot manau megztu suknelių iš šilko

Atsakyti

Jennica :)

Tik nieko naujo. Gal nebemezga? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: 27 kovo 2019 - 21:20

Neranda man kazko, imesk kokia nuoroda?

Atsakyti

https://www.ravelry....ail&sort=status

Atsakyti