Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Priedas  Screenshot_20190327-214435_Pinterest.jpg   140,96KB   2 Parsiųsta kartų

Ne Mirmizetos, bet šiandien tokią užsisaugojau. Nesuprantu siūlo tik

Atsakyti

As ta dar tokia sviesia atsimenu kur galvojau ar nerta ar megzta

PRada gal

Bet gal ties karin apsistosiu..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 27 kovo 2019 - 21:59

attachicon.gifScreenshot_20190327-214435_Pinterest.jpg

Ne Mirmizetos, bet šiandien tokią užsisaugojau. Nesuprantu siūlo tik

As panasia mazosios krikstynoms mezgiau :) tik rankoves dariau paprastas, ne tokias kaip cia.

https://www.ravelry....rary/blue-karin

Atsakyti

Va ka radau

http://www.veronicaf...ex.php/about-us

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Šiandien taip galva skauda  :oh: O dieną susiplanavau darbingą ir pilną susitikimų... kaip reiks ištvert? :oh:​ 

Atsakyti

labas rytas

Lace :4u:

gal dar praeis?

Atsakyti

Lace, man retai galvą skauda, bet jei pradeda, Ibumetinas 400 gelbėja.

Sėdžiu susuktu kaklu, nušašusia lūpa ir iš viso... pensininkė jaučiuosi  :hmm:​ 

Atsakyti

labas rytas

Lace :4u:

gal dar praeis?

Vaistą išgėriau - laukiu ir tikiuosi  :) 

Vakar dar vienus batus nusipirkau, labiau jau vasarai.  :unsure: o iš e-avalynės nesėkmingas bandymas gavosi  :oh: 

Mezgimo fronte - "burbuliuoju" Vaivos megztuką ir mintyse šilkiui idėją gimdau.  :unsure: Kol kas sunkiai gimdosi, turiu dviejų vaikiškų rankovių ilgio terminą sugalvojimui, nes tad ištiks mezgiminė krizė  :)​ 

Atsakyti

Vakar vakare man irgi žiauriai galvą skaudėjo. Jau galvojau, kad rimtai sirgsiu. Bet pasimatavau temperatūrą,  nebuvo, tai tiesiog ėjau anksčiau ėjau miegot. Šįryt vėl neblogai, nors tas apsiverkimo  jausmas dar išlikęs.

Atsakyti

Lace, man retai galvą skauda, bet jei pradeda, Ibumetinas 400 gelbėja.

kokios mes visos skirtingos - man ibumetinas tai kaip nabašninkui aspirinas, visiškai nepadaeda nei nuo galvos, nei nuo jokio kito skausmo. Nuo galvos skausmo esu atsirinkusi du vaistus - Solpadeiną ir Nimesilį, dažniausiai kuris nors iš jų padeda.

Buvau šiandien moteriško TA praeiti, onkocitologinį mėginį paėmė, dabar savaitę nerimo turėsiu. :unsure:​ 

Atsakyti

Man ibuprofenas padeda jei skausmas ne migreninis, o jei migreninis tai praeina pats bet tik kitą dieną

Atsakyti

Sveikos,

Man ibumetinas kaip maistas paskutiniu metu, bet suveikia labai gerai. Šiandien dar sprandą surakino, matyt, nuo streso. Vakar įkaliau į šikną kitai auto... O važiavau į filmą, tipo atsipalaiduot... Šiaip nieko baisaus, bet stresas ir papildomi rūpesčiai... Nes per 20m nesu turejus įvykio nei baidos.O auto gal jau reik parduot, nes per pusmeti jau trečias aplamdymas :unsure:

Ai, o filmas iš kino pavasario "Išgyventi vasarą" labai patiko, dar buvo susitikimas su režisiere ir viena pagrindinių aktorių.

Aš vis dar be mezginio, nzn ką su tais žvynais daryt  :hmm:

Atsakyti