Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, o tu dabar gal jau gali pasisakyti, kur tu ten bandei dirbti?  :rolleyes: Smalsu labai  :D​ 

Atsakyti

Mano drakius tai šiandien komoj, 4maišus siūlų, (daugiausia mažais kiekiais) netikėtai atsikračiau, lengviau bus atkraustyt kambarį būsimam pirmokui :D

Jo, sveikata numero uno, visa kita š... Laukimas žudo... 

O nervus tai tikrai į konservus  :4u: 

Atsakyti

Restar - o tavo skydliaukė veikia normaliai dabar? kažko man daug simptomų panašių į jos neveiksnumą.

kiek šalto proto asmenybių pažįsti? ir ar esi visiškai tikra, kad jie viduje neišgyvena kažko panašaus?

Atsakyti

Mano žvėrius šiandien vėl nuo lenciūgo nutrūko, medvilnių prisipirko visokio mėlynumo.  :oh: o kas jas megs?  :oh:

Aš galiu padėt :D Pas pačią pilna nesumegztų, tai viena daugiau, viena mažiau - jokio skirtumo  :lol: Bet drakius vistiek klausia kur ir ką pirkai  :ax: 

Kokio gražaus geltonumo lino šian Midaroj mačiau :wub: nerealus  :wub: 

Atsakyti

Laba diena,

Aš tai pažįstu atsipūtusių :D Turim darbe čia vieną. Na bet jam tiesiogiai su klientais bendraut nereik, tai gal ir nervai dėl to sveiki :D

Restar, fainos tos jūsų permainos :) Gal kiek užtruks, bet bus liuks.

Ką gaminat Velykom saldaus? Reik kažką sugalvot. Mėsų žuvų tai bus.

Atsakyti

Limit, "pagaminau" pas Gulbinienę "Migdolą" :D

aš kaip ir Restar neturiu nei noro , nei fantazijos, dėl to taupau ir nervus ir sveikatą.

o Migdolas dėl to, kad jis be miltų, o važiuoju pas anytą, kuri netoleruoja glitimo.

Atsakyti

O! gal visai ir idėja taip "pagaminti" :D Net neatsimenu, ar kada taip darius :D

Atsakyti

Šiemet užkoncervavau nervus :D

Vienai šventei - picos užsakytos. Kitai šventei - išvažiuoju keliom dienom, tai dzin kaip bus :rolleyes:

Siūlų kai kurių noriu atsikratyt. Yra užsigulėjusiu, kurie jau ima slėgt "dūšią" :D

Atsakyti

Apsidžiaugiau Qqutės vaikio naujiena, kaip gera, kad galėsit bent kiek atsipalaiduoti. Smagu dėl Lace kelionės. Aušrai gal irgi nuo tų visų stojimų, nesutarimų tuo klausimu su tėvais :) ir bendrai paauglystės imunitetas pasilpęs.

Kelias šalto proto merginas tikrai pažįstu - LIniuką su Šarange, Lace, Nitę :D, o manau, kad ir daugiau :). Mano vyras daug šaltesnio proto. O skydliaukė jo, blūdija. Aš tai įtarčiau jos suaktyvėjimą iš tam tikrų simptomų. Nes iš pradžių ėjo dozės didyn, o dabar tendencija būtų mažyn. Širdis daužosi, anksti pabundu, vis dieną žvali - nebelabai panašu į hopotirozę. Bet tai kad būčiau pati daktarė ir galėčiau jas protingai pasikoreguoti, o pas gydytoją tik kas pusę metų pakliūvi... Dabar laukiu liepos 8 :). Pernai vasarą nebeištvėriau ir pati nusiėmiau 2 tabletės puseles, kurias papildomau gėriau per savaitę. Gydytoja paskui patvirtino, kad taip reikėjo. 

Aš velykoms vis ką nors citrininio gaminu. Ar su lemon curd įdaru ar keksą citrininį - su glajum, ar sulaistytą. O gal kokį kuršęnų vynotinį reikėtų pabandyt. O šiaip ką rasiu nusipirkt, tą ir valgysim - ar kalakuto ar vištos kokios. KYla net noras kokios baltos mišrainės pasigamint, bet gal vyro mama ką padarys. Nors sunku jai, jeigu sūnus iš ligoninės velykoms negrįš...

Llimit, bus liuks, kad į šaldytuvą galės normaliai tilpti kelių kilogramų tortas, didelis puodas ir pan. Nes žiemą tai gerai - balkone saugom tokius dalykus, o va vasarą - vaje, niekas netelpa šaldytuve. Ir bent kiek daugiau šaldiklio turėsim, tai viliuosi, kad galėsim kokio naminio kalakuto ten pasidėti. Gal bus gražesnis gyvenimas :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 18 balandžio 2019 - 14:43

Aš galiu padėt :D Pas pačią pilna nesumegztų, tai viena daugiau, viena mažiau - jokio skirtumo  :lol: Bet drakius vistiek klausia kur ir ką pirkai  :ax:

Tai tu pas mane visada pirmu numeriu kandidačių sąraše.  :rolleyes: Ir dėl mėlynumo, ir dėl medvilnės  :D

Pirkau per FB, gyvai nemačius ir nečiupinus.  :B

Priedas  1.jpg   48,13KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  2.jpg   68,16KB   0 Parsiųsta kartų

Mano šviesesnė mėlyna 

Priedas  4.jpg   241,87KB   0 Parsiųsta kartų

Ir dar apie tuos tamsius seilę varvinau, bet susivaldžiau  :rolleyes:

Priedas  3.jpg   77,85KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Čia medvilnė? Tokia pūkita...

Atsakyti

Kelias šalto proto merginas tikrai pažįstu - LIniuką su Šarange, Lace, Nitę :D

Cha  :D Nei aš šalto proto, nei ką.  :mirksiukas:  Ir pergyvenu, ir stresuoju, ir nemiegu kartais.  :rolleyes: Tik esu pramokus bent kiek savo nerimus valdyti - t.y. kai sutvarkau protą, iš paskos ir kūno reakcijos susitvarko  :victory2:

Atsakyti