Liniuka, o tu dabar gal jau gali pasisakyti, kur tu ten bandei dirbti?
Smalsu labai
Mano drakius tai šiandien komoj, 4maišus siūlų, (daugiausia mažais kiekiais) netikėtai atsikračiau, lengviau bus atkraustyt kambarį būsimam pirmokui ![]()
Jo, sveikata numero uno, visa kita š... Laukimas žudo...
O nervus tai tikrai į konservus
Restar - o tavo skydliaukė veikia normaliai dabar? kažko man daug simptomų panašių į jos neveiksnumą.
kiek šalto proto asmenybių pažįsti? ir ar esi visiškai tikra, kad jie viduje neišgyvena kažko panašaus?
Mano žvėrius šiandien vėl nuo lenciūgo nutrūko, medvilnių prisipirko visokio mėlynumo.
o kas jas megs?
Aš galiu padėt
Pas pačią pilna nesumegztų, tai viena daugiau, viena mažiau - jokio skirtumo
Bet drakius vistiek klausia kur ir ką pirkai
Kokio gražaus geltonumo lino šian Midaroj mačiau
nerealus
Laba diena,
Aš tai pažįstu atsipūtusių
Turim darbe čia vieną. Na bet jam tiesiogiai su klientais bendraut nereik, tai gal ir nervai dėl to sveiki ![]()
Restar, fainos tos jūsų permainos
Gal kiek užtruks, bet bus liuks.
Ką gaminat Velykom saldaus? Reik kažką sugalvot. Mėsų žuvų tai bus.
Limit, "pagaminau" pas Gulbinienę "Migdolą"
aš kaip ir Restar neturiu nei noro , nei fantazijos, dėl to taupau ir nervus ir sveikatą.
o Migdolas dėl to, kad jis be miltų, o važiuoju pas anytą, kuri netoleruoja glitimo.
O! gal visai ir idėja taip "pagaminti"
Net neatsimenu, ar kada taip darius ![]()
Šiemet užkoncervavau nervus ![]()
Vienai šventei - picos užsakytos. Kitai šventei - išvažiuoju keliom dienom, tai dzin kaip bus ![]()
Siūlų kai kurių noriu atsikratyt. Yra užsigulėjusiu, kurie jau ima slėgt "dūšią"
Apsidžiaugiau Qqutės vaikio naujiena, kaip gera, kad galėsit bent kiek atsipalaiduoti. Smagu dėl Lace kelionės. Aušrai gal irgi nuo tų visų stojimų, nesutarimų tuo klausimu su tėvais
ir bendrai paauglystės imunitetas pasilpęs.
Kelias šalto proto merginas tikrai pažįstu - LIniuką su Šarange, Lace, Nitę
, o manau, kad ir daugiau
. Mano vyras daug šaltesnio proto. O skydliaukė jo, blūdija. Aš tai įtarčiau jos suaktyvėjimą iš tam tikrų simptomų. Nes iš pradžių ėjo dozės didyn, o dabar tendencija būtų mažyn. Širdis daužosi, anksti pabundu, vis dieną žvali - nebelabai panašu į hopotirozę. Bet tai kad būčiau pati daktarė ir galėčiau jas protingai pasikoreguoti, o pas gydytoją tik kas pusę metų pakliūvi... Dabar laukiu liepos 8
. Pernai vasarą nebeištvėriau ir pati nusiėmiau 2 tabletės puseles, kurias papildomau gėriau per savaitę. Gydytoja paskui patvirtino, kad taip reikėjo.
Aš velykoms vis ką nors citrininio gaminu. Ar su lemon curd įdaru ar keksą citrininį - su glajum, ar sulaistytą. O gal kokį kuršęnų vynotinį reikėtų pabandyt. O šiaip ką rasiu nusipirkt, tą ir valgysim - ar kalakuto ar vištos kokios. KYla net noras kokios baltos mišrainės pasigamint, bet gal vyro mama ką padarys. Nors sunku jai, jeigu sūnus iš ligoninės velykoms negrįš...
Llimit, bus liuks, kad į šaldytuvą galės normaliai tilpti kelių kilogramų tortas, didelis puodas ir pan. Nes žiemą tai gerai - balkone saugom tokius dalykus, o va vasarą - vaje, niekas netelpa šaldytuve. Ir bent kiek daugiau šaldiklio turėsim, tai viliuosi, kad galėsim kokio naminio kalakuto ten pasidėti. Gal bus gražesnis gyvenimas
.
Aš galiu padėt
Pas pačią pilna nesumegztų, tai viena daugiau, viena mažiau - jokio skirtumo
Bet drakius vistiek klausia kur ir ką pirkai
Tai tu pas mane visada pirmu numeriu kandidačių sąraše.
Ir dėl mėlynumo, ir dėl medvilnės ![]()
Pirkau per FB, gyvai nemačius ir nečiupinus. ![]()
1.jpg 48,13KB
0 Parsiųsta kartų
2.jpg 68,16KB
0 Parsiųsta kartų
Mano šviesesnė mėlyna
4.jpg 241,87KB
0 Parsiųsta kartų
Ir dar apie tuos tamsius seilę varvinau, bet susivaldžiau ![]()
3.jpg 77,85KB
0 Parsiųsta kartų
Čia medvilnė? Tokia pūkita...
Kelias šalto proto merginas tikrai pažįstu - LIniuką su Šarange, Lace, Nitę
Cha
Nei aš šalto proto, nei ką.
Ir pergyvenu, ir stresuoju, ir nemiegu kartais.
Tik esu pramokus bent kiek savo nerimus valdyti - t.y. kai sutvarkau protą, iš paskos ir kūno reakcijos susitvarko ![]()