Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Čia medvilnė? Tokia pūkita...

pirmos dvi - šukuotinė medvilnė, trečia paprasta medvilnė.  :unsure:​ 

Atsakyti

Uoj kai sumelynabo

Dėl šaltų nervų tai man juokas ima turiu kolegių katros galvoja kad mano nervai geleziniai ir is vis as nepalauziama kazkokia tais

O juokas nes as matyt kaio Restar, viduj viską išgyvenu

Nu neatsispindi tiems kas nepažįsta manęs visos emocijos

Iš vis tik dabar normaliai kalbėt mokausi, o realiai tai tyliu suspaudus jei tas jau tikrasis stresas su rimta priežastim, ne darbine ( as tikrai nesuprantu kai kolege verkia kad naktim del darbu nemiega, anokia ten atsakomybe pas ja, nei elektrine sprogs kaip musu sefas sako, nei zmogus ant operacinio stalo numirs kad dokumente zodi vienaip ar kitaip parasys, juokas jama ir tiek)

Atsakyti

aš tai labai pagal savo dukras galiu spręsti, kokie skirtingi žmonės, ir kaip skirtingai pergyvena ir reiškia savo pergyvenimus.

ta prasme, praktiškai tom pačiom sąlygom augę dvi vienodos mergaitės, o viena išlieja tuoj pat savo stresus, išsitaško ir ramiai gyvena, o kita kaupia viską savy ir nieko nedemonstruoja. iš šono tikrai atrodytų, kad ta kuri tyli, yra šaltesnių nervų, ale bet ot ir ne

Lace, nu tikrai, ir kas gi visa tai sumegs.... :D

įdomu, ką gausi, nes kartais ta eilinė medvilnė mane nuvilia, nes neturi tamprumo, tada toks skudurėlis numegztas gaunasi

Atsakyti

Kietajjj megzt reikia ir nebus skudurelis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 18 balandžio 2019 - 15:16

Jee kojines damusiau

Atsakyti

Katuk, aš tą eilinę medvilnę pirkau įsivaizduodama, kad jinai labai spalviškai tiks prie mano turimo itališko lino iš wooly.  :rolleyes: Čia Nitė kalta - taip gražiai pasakojo apie tobulus medvilnės ir lino santykius mezginiuose, kad užsimaniau ir aš pabandyti  :B 

Beje, pakeliui jau puse babinos pasidalinau su viena sektante  :D ir ne - tai nebuvo Nitė  :P​ 

Atsakyti

Oj, kaip juokas ima iš tų pirkimų, nes ir aš matyt, todel taip lengvai pardaviau, kad atrode daug ir pigiai, reik greit imt :D nu visos su diagnozem....

Mano nervų šaltumas toks dalinis, iš vienos pusės taip, aš nesu siusi-pusi ir kai kurių žmonių tragiproblemos atrodo  juokingos, iš kitos puses nemoku rodyt jausmų tas nėr pagirtina. Bet kartais ir aš dedu į kelnes...pvz laukdama tyrimų atsakymų ar pan, bet dirbu su savim :) 

Atsakyti

Turbūt visos turime skirtingas silpnas vietas, vienos nervuojasi dėl vienų dalykų, kitos dėl kitų. Aš pvz kai kuriose vietose jaučių tokią logiškai nesuvokiamą baimę, kad net gėda kam pasakyti. Nors jau su amžiumi pavyko apmažint tų baimių.

Atsakyti

Kietajjj megzt reikia ir nebus skudurelis

nu... ir kam gi man reik to kampe stovinčio daikto :hmm:

iš kitos pusės, gal tu neturėjai tokios medvilnės. turiu momeny tokio tipo, kaip kad tarybinės pėdkelnės vaikiškos :D

Atsakyti

Va Šarange apie mane ir siusi pusi ir apie nemokėjimą rodyt jausmų, o bet tačiau nepaisant to esmi žliumbikė..nu vaikystėj erzindavo kad pirštą parodyt reikia ir jau verkiu

Atsakyti

Katuk tam tarpe tarp kampe stovinčio daikto ir kabančio skudurėlio yr daug visokio laipsnio minkštumų

Ir taip aš kietai mezgu

Nu ir gal neturėjau tokio minkštumo medvilnės, tiesa sakant aš ur pėdkelnių tokių neatsimenu

O ir lūkesčių kad medvilnė kaip vilna bus irgi neturiu

Atsakyti

O šukuotinė medvilnė nuo paprastos kuo skiriasi?

Atsakyti