Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, aš tą eilinę medvilnę pirkau įsivaizduodama, kad jinai labai spalviškai tiks prie mano turimo itališko lino iš wooly.  :rolleyes: Čia Nitė kalta - taip gražiai pasakojo apie tobulus medvilnės ir lino santykius mezginiuose, kad užsimaniau ir aš pabandyti  :B

Beje, pakeliui jau puse babinos pasidalinau su viena sektante  :D ir ne - tai nebuvo Nitė  :P​ 

Ties ta vieta net kramtyt nustojau :lol: jai ką, tai aš nekalta, čia tavo nešalti nervai kalti  :lol: 

Tai ir gerai, kad ne su manim :ax: aš kažkaip tamsiai mėlynų turiu bent kelis variantus, turiu ryškią vieną ir vieną papilkintą tokią. Šita pagal spalvą labai tiktų prie to plono tvidinio lino, kur man atidavei, bet man tas linas mezginy nepatinka :frusty:  kiek bandžiau ir vieną,  ir su medvilne - nieks neužkabino :(

O visokios pastelinės man kažkaip nekelia seilėtekio :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 18 balandžio 2019 - 16:05

nu čia nelabai matosi, ale bet va tos dešinėje mergaitės kaip kelieniai išsistūmę. ir neduok dieve biškiuką dydis netikdavo, tai viskas kabėdavo. o jeigu čiut mažesnės, tai tada palei kelienius klynas būdavo ir vis tie kabėdavo. elementariai - jokio tamprumo. tik išskalbus būdavo susitraukę

b7c6ed26-3fcb-45c4-a0c6-e331a0b00750_1.j

Atsakyti

Turbūt visos turime skirtingas silpnas vietas, vienos nervuojasi dėl vienų dalykų, kitos dėl kitų. Aš pvz kai kuriose vietose jaučių tokią logiškai nesuvokiamą baimę, kad net gėda kam pasakyti. Nors jau su amžiumi pavyko apmažint tų baimių.

Tos nelogiškos baimės, tai kaip ligos :rolleyes: kaip negali pasirinkt kuo sirgt teks, taip negali pasirinkt ko bijot :unsure: aukščio, varlių, adatų, kraujo, skambint telefonu nepažįstamam žmogui ir t.t.

Atsakyti

Katuk, gi ne pėdkelnes megzt ruošiesi iš medvilnės :D 

Atsakyti

Aš jau gan didelė mergaitė :rolleyes: bet tikrai turiu fobiją skambint nepažįstamiems  :blink:  :oh:  :D

Atsakyti

Katuk, gi ne pėdkelnes megzt ruošiesi iš medvilnės :D 

bandau pademonstruot tą skudurėlį, kuris gaunasi iš tos paprastos medvilnės

Atsakyti

Oi, bet kokie prisiminimai katukui tokią fotkę įkėlus :wub:

Ne apie pėdkelnes, žinoma :D

Atsakyti

Gumytė ane :D​ 

Atsakyti

Sveikos,  jeeee šešios dienos laisvų!!! Megzt tikriausiai vis tiek laiko nelabai bus. Turiu pagaliau vieną pradėtuką, bet tokį išgalvinį, kad daug šansų, jog teks iš naujo galvoti😁 Visoms, kurioms striuka 🎈🎈🎈 O tas emocijų išspinduliavimas į išorę tikrai keistas reikalas, pamenu, kai pradėjau dabartinėje darbovietėje dirbti, turėjau vieną kolegę, tokią pobaisę bobą, visad susiraukusi, su mimika nelįsk, jėtau kaip nekaip aš šalia jos  jausdavausi, o po kurio laiko išsikalbom, o ji man ir sako, kaip aš tavęs pradžioj bijojau, tu tokia griežta 👀nors iš tikrųjų tai aš jos bijojau😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 18 balandžio 2019 - 17:23

Nu va visi turi laisvas dienas o sako kad Lietuviai per daug svenciu svencia Kazkaip neatsimenu netamprumo tų pėdkelnių, gal man mama kokias tampresnes pirkdavo  Bet nu esme kad jos is plono siulo o jei sudet daugiau siuliuku ir megzt kieciau tai manau is jokios nebus to skystumo As va vernito neriamaja medvilne megzgiau is 2 ar 3 nepamenu ir kampe nestovi ir ne pliure, minkstesnes jau uz ta ciupinejus nesu

Ristin ir aš skambint bijau, nu ne iki fobiios bet...jei galiu isisukt neskambinu

O va aukscio bijau ne galva o kunu, ta prasme  negalvoju kad vajej baisu, bet savaime keliai sulinksta ir šaltas prakaitas išpila

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 18 balandžio 2019 - 17:36

O aš aukščio bijau net per teliką į aukščius žiūredama🙈tiesiog jaučiu, kai toks saldumas visame kūne atsiranda ir ima tirpti viskas... Bet jau didelių aukščių, nes pvz. kai statem namą, puikiausiai padėjau vyrui stogą dengti, kad net atvažiavęs elektrikas stebėjosi, sako 30 m. statybose, bet moteriškės ant stogo dar neteko matyti😁

Qqte, švenčia, švenčia ir kiti, pas mus keturios laisvos oficialiai, aš dar porą už viršvalandžius prisijungiau😉

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 18 balandžio 2019 - 17:52

Kapseika tai tame ir esme kad LT tai sitos velykines tik viena papildoma diena, o va siandien ryt zinau jad faug kur europoj laisva, bent pas skandinavus ir berods pas latvius

O musiskiai vis gieda kad niekas tiek laisvu neturi, turi ir dar daugiau

Atsakyti