Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nesusicitavau, tai dabar nebeprisimenu, kas ko klausė :B

Katuks berods apie tėvo operaciją. Tai kol kas apsiėjo be operacijos, o darė tik kraujagyslių prapūtimą. Ir piršto dar nepjovė.

Šiandien sugriešijau pas berniukus... Nu bet kad tokia faina šeimininkė, visko prisiūlė :) parsivežiau 3 babinas žieminių siūlų :B​ 

Atsakyti

Liniuka paroo

Išsitraukiau vaseli zinokit. Kazkaip pasiilgau  kiba madon pareis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 18 balandžio 2019 - 20:28

Ilga diena. Nesenai parsibasčiau.

Man irgi nesusicitavo.

Katukai, dryžis ligų, ale jau ir nebereaguoju. Iš serijos- nu ką gi, dar vieni tyrimai...

Po rollų galvą visą dieną skaudėjau, jau buvau išsigandus, gal Viliaus virusas prikibo, bet ibumetinas išgelbėjo.

Buvau pas reabilitologę. Sakė, geriau būtų echoskopavę, o ne rentgeną darę. Informacijos daugiau. Bet gavau (psprašiau) individualių mankštų 3 pas kurį norėjau, 4 masažus ir 5 ultragarsus. Pradžiai tiek, o paskui matysim.

Aplankiau anytą. Tempa kyla. Vadinasi gali greit neišleist. Parsivežiau Emilį savaitgaliui. Prisėdau be jėgų. 

Atsakyti

Limit, turiu labai skanaus varškės pyrago receptą. Pagrindas avižiniai sausainiai su sviestu, pertepimas uogienė, varškė su kondensuotu pienu ir kiaušiniais. Ar reikia detalaus recepto? Nes el.pašte kažkur turiu. Dažniausiai Velykoms kepu. 

Atsakyti

Niuma, duok šen tą receptą :). Laikykis  :4u:  :4u:  :4u: . Viskas baika, kad tik sveikatos užtektų.

Atsakyti

Niuma, aha, reikia :4u:  :wub: 

Atsakyti

O musu velykinis pyragaa yra tinginys. Tiesiog privalo but ant stalo, kitu pyragu nereikia

Atsakyti

Tada rytoj ryte kompe nukopinsiu. Nes teksto nemoku telefone kopinti. Galiu tik persiusti laisku.

Atsakyti

Gal gera mintis ir dėl tinginio dar šalia. Galėtų vaikai pasireikšt gaminime :)

Turit gal kokį spec. receptą?

O sveikata jo, svarbiausia. Kai yr sveikatos ir psichinės, ir fizinės tai gyvenimo kokybė visai kitokia. O nervų sunku išvengt. Ne po vieną ne negyvenamoj saloj gyvenam. Nors ir ten, matyt, būtų dėl ko nerimaut :D

Parėjus iš darbo dar šnd langus išsivaliau. Taip va susikaupiau ir padariau :D Paskutinį jau beveik sutemus iš lauko valiau. 

Atsakyti

Limit pas mus tradicinis tinginys turbūt ( mes tokí labai šokoladinį mėgstam)

3 pakeliai sausainių ( kažkaip selgos skaniausiai gaunasi )

1 indelis kondensuoto saldinto pieno, pakelis (200 gr) sviesto, juodo šokolado plyta (100 gr) ir kakavos miltelių pagal skonį, kokie 3-4 šaukštai

Ne visi tokį tinginį valgo, esu girdėjus iš mamų daržely ir mokykloj kad kartus. Bet mums pats tas, mes pieniškų šokokadų nemėgėjai

Atsakyti

Pas mus 4 pokai sausainių, sviestas, kondensuotas pienas ir 3 šaukštai kakavos :) 

Kolegės dar riešutų deda, bet man jų tinginy nereikia.

Atsakyti

Mano anyta tokį, kaip niumos daro. Praktiškai kiekvienu parvažiavimu gaunam..

Atsakyti