Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Važiuočiau pas anytą dažniau, jei tokio gaučiau :D

Ačiū, qqte, niuma 🎈

Atsakyti

Apie žmonių jautrumų skirtumus- turiu du augančius gyvus pvz namie. Kaip priešpilnis, taip Gyčiui egzistencinės problemos. Pvz. gaunu vakar sms: aš supratau, kad aš niekam nereikalingas..

čia draugų dėmesio trūkumas. Skambinu, pokalbis telefonu. Paskui palaikymo žinutė. Paskui pokalbis vakare dviese.... Ir vėl žydi lyg niekur nieko. O man mintys susivėlę. Iš Viliaus nieko panašaus nebūna. 

Maži vaikai, maži vargai.. 

Atsakyti

Labas rytas, 

Aš tai nieko saldaus nekepsiu, kas valgo tas tegu ir kepa :D Nors tinginys tai gal ir nieko butų. 

Kepsiu anti slyvų sultyse, pirkau Lidle buvo akcija.

Liniuka, pakliuvai, ką pirkai? :D

Mano vaikai tai panašūs, jausmus tik pykčio pavidalu ir burbejimu rodo, o šiaip tai tokie atsipūtę.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 19 balandžio 2019 - 05:34

:D burbėt ir pykt abu moka. Tiksliau, visi trys. Skirtingas garsas tik. Vakar grįžtant Emiliui sakau, tu nerėkauk taip (kažką dainavo ar kalbėjo). Sako- aš nerėkiu....

O mama net pagarsinto radijo negirdi per vaiką. 

Atsakyti

Nepagavau spalvų :B  Realiai yra papilkinta slyvų, melanžinė sąmanų ir sodri raudona link bordo. Priedas  IMG_20190419_072934.jpg   144,73KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: 19 balandžio 2019 - 07:07

Tikrai nelabai pagavai. Man rodo  ryškiai violetinę ir labai skaisčiai raudoną. Gal  tik  samanų panašiausia. :)

Labas rytas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 19 balandžio 2019 - 07:16

Tą samanų ne kartą čiupinau....  :rolleyes:

Kaip noriu miaaagzt... Bet reikalų kiek, o aš darbinga tik iki pietų, tai kaip čia viską nuveikus.  :hmm:

Atsakyti

Tą samanų ne kartą čiupinau....  :rolleyes:

Kaip noriu miaaagzt... Bet reikalų kiek, o aš darbinga tik iki pietų, tai kaip čia viską nuveikus.  :hmm:

Pabandyk tą viską sumažint  :rolleyes: bent 10 procentų  :mirksiukas: 

Atsakyti
1 pok aviziniu sausainiu (as dedu du, nes man varskes per daug)
90 g sviesto (atitinkamai 180 g)
3 saukstai  (6) Vana Tallin (ar panasaus gerimo)
500 g varškes (pusriebes arba riebios)
1 kondensuoto pieno
3 kiausiniai
0,5 citrinos sulciu
uogienes, vaniles

sausainius susmulkinti, islydyti sviest, ji sumaisyti su sausainiais, ipilti gerima, mase pakepti 10 min 200 laipsniu

mikseriu istrinti varske, sudeti kondensuota piena, cirtinu sultis, vanile. sumaisytis su blenderiu. suplakti trynius. atskira- baltymus iki standumo. veliausiai atsargiai imaisyti baltymus. pakepta pagrinda uztepti plonai uogiene, deti varskes krema. kepti 170 laipsniu 45 min.
valgyti atsaldyta.

Skanaus
Atsakyti

Pabandyk tą viską sumažint  :rolleyes: bent 10 procentų  :mirksiukas: 

Tai va, mažinu, sėdžiu intike ir dar nieko nepradedu ... :D

Palergonijų pvz nepasodinu jau mėnuo, jau žydi flensai vandeny, vanduo jau žalias net, o gal ir taip gerai jom  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Ačiū, niuma, už receptus :4u:

Ir vėl šaltas rytas, vis dar langus gramdyt reik :rolleyes:

Neturiu kaip riešinių nufotkint padoriai. Nerandu rankų su gražiu manikiūru :D Aplink tik vyriški :D Gal reiks be rankų vaizdą daryt :rolleyes:

Restar, gal aprimai jau šiandien, išsimiegojai?

Atsakyti

:o gramdyt? Mašinoj rodė +7, tai natūroj +5, nes vis pora laipsnių užkelia mano mašinos termometras.

Atsakyti