Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

helou.

nus ką- nieko naujo. penktadienis, paskutinė diena prieš atostogas, visi darbiniai reikalai užsidegė čia ir dabar, liepsna kaitri - sukilęs spaudimas žandus net uždegė :D

Liniukos spalvos, net ir iškreiptos, seilėtekį kelia.....

Atsakyti

Labas rytas,mano drakius irgi pasimaitino anksti ryte :D medvilnė su viskoze lengviems megztukams

Priedas  received_429952984438405.jpeg   236,9KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kur man šitos babinos matytos :D​ 

Atsakyti

Niuma, pas mus irgi kasryt apšalę langai , ir žolė balta :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 19 balandžio 2019 - 10:25

Olaiva!! Kooookios gražios spalvos man abi :wub:

Atsakyti

Ale tai Šarangė kad apsimelavo :D sakė "nieko gero ten nėr"  :unsure: o pirkiai tai ne po vieną babiną  :hihihi: 

Atsakyti

Olaiva!! Kooookios gražios spalvos man abi :wub:

Man irgi,tokios gaivios  :wub:​ 

Atsakyti

Mano drakius dar komoj, šluoju siulus iš sleptuvių toliau, net azartas pagavo, galesiu naujų užsipirkt, tuščia vieta gi ilgai nebūna, ane? :D:D

Nu tas "gero" kaip kam... Aš net Kaune Casa Lanoj nieko gero neradau... Kai nežinai ko ieškai gero nerasi ... :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 19 balandžio 2019 - 11:01

Va, Šarangė tiksliai pasakė - kai nežinai, ko nori/reikia, tai nieko gero visur :). Gražu akį paganyt į svetimus lobius, bet tik tiek. Be emocijų. Šiandien kaip tą ožkelė - nei gėrus, nei ėdus nuo vakar, bet jau daug dirbus, prie echoskopijų kabineto sėdžiu. Nieko negalvoju, nes silpna. Džiugina, kad po viskam sumuštinius su namine duona dorosiu :). Kai prašviesės smegenys, gal ką protingiau parašysiu :) . Nu reikia džiaugtis - inkstai tobuli :). Reiškia, mane kai kas apgavo... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 19 balandžio 2019 - 11:28

Laba dienelė. 

Gražios babinukės. Drakius blaškos, bet neturi vietos, reik kažką sumegzt,kad nuo pavadžio paleist. 

Restar, nu puiku turėt tobulus inkstus ;) smagu ir kad sumuštinių prisiruošus esi :) bus kaip niekad skanūs :)

Aš pagaliau tikiuos pamegzt nors kažkiek savaitgalį. Nors per tuos šurmulius visaip gi būna. Sesuo suplanavo mini žygį į mišką kaip pramogą vaikam. Pas bebrus į užtvanką, lapės urvą aplankyt ir paukščių paklausyt. Miesčionis su gamta supažindint :) tai reik tikėtis kad nelis sekmadienį.

Atsakyti

Kol neištaškiau likučių numezgiau dar pagalvėlę :)

IMG_8333_medium2.JPG

IMG_8330_medium2.JPG

IMG_8345_medium2.JPG

Atsakyti

Abelo aš jau atsiprašau bet kažkaip man jau norisi kad lytų nesvarbu kada bet lytų jau taip atsibodo ta sausra kad ...

nepamenu ar sveikinausi šiandien-darbe vakar nebuvau tai šiandien ojoj griūtis tiesiog

o kai kad atrodo kad aš nieko neveikiu, nosį per dienas krapštau...

Šarange kokios fainos spalvos pagalvėlė

ir drakių grobiai gražūs ir Liniukos ir Olaivos :)

Restar sveikinu su tobulais inkstais

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 19 balandžio 2019 - 12:55