helou.
nus ką- nieko naujo. penktadienis, paskutinė diena prieš atostogas, visi darbiniai reikalai užsidegė čia ir dabar, liepsna kaitri - sukilęs spaudimas žandus net uždegė
Liniukos spalvos, net ir iškreiptos, seilėtekį kelia.....
Labas rytas,mano drakius irgi pasimaitino anksti ryte
medvilnė su viskoze lengviems megztukams
received_429952984438405.jpeg 236,9KB
1 Parsiųsta kartų
Va, Šarangė tiksliai pasakė - kai nežinai, ko nori/reikia, tai nieko gero visur
. Gražu akį paganyt į svetimus lobius, bet tik tiek. Be emocijų. Šiandien kaip tą ožkelė - nei gėrus, nei ėdus nuo vakar, bet jau daug dirbus, prie echoskopijų kabineto sėdžiu. Nieko negalvoju, nes silpna. Džiugina, kad po viskam sumuštinius su namine duona dorosiu
. Kai prašviesės smegenys, gal ką protingiau parašysiu
. Nu reikia džiaugtis - inkstai tobuli
. Reiškia, mane kai kas apgavo...
Laba dienelė.
Gražios babinukės. Drakius blaškos, bet neturi vietos, reik kažką sumegzt,kad nuo pavadžio paleist.
Restar, nu puiku turėt tobulus inkstus ;) smagu ir kad sumuštinių prisiruošus esi
bus kaip niekad skanūs ![]()
Aš pagaliau tikiuos pamegzt nors kažkiek savaitgalį. Nors per tuos šurmulius visaip gi būna. Sesuo suplanavo mini žygį į mišką kaip pramogą vaikam. Pas bebrus į užtvanką, lapės urvą aplankyt ir paukščių paklausyt. Miesčionis su gamta supažindint
tai reik tikėtis kad nelis sekmadienį.
Abelo aš jau atsiprašau bet kažkaip man jau norisi kad lytų nesvarbu kada bet lytų jau taip atsibodo ta sausra kad ...
nepamenu ar sveikinausi šiandien-darbe vakar nebuvau tai šiandien ojoj griūtis tiesiog
o kai kad atrodo kad aš nieko neveikiu, nosį per dienas krapštau...
Šarange kokios fainos spalvos pagalvėlė
ir drakių grobiai gražūs ir Liniukos ir Olaivos ![]()
Restar sveikinu su tobulais inkstais