Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aš linkus suvartoti tai ko organizmas prašo nes iš patirties galiu pasakyt kad jei mėginu kažkuo pakeist nes reikia tai baigiasi nutrūkimu ir po to ką reikia privalgymu to ko visai nereikėtų ir didesniais kiekiais

bet kiekvienas renkasi pagal save galų gale mes čia galim ginčytis ir diskutuot bet jau esam pasiekę tą amžių ir patirtį kad pasiliksim prie savo nuomonių tikriausia :D

Atsakyti

pas mane tai tiesą sakant nei tas sūris labai eina nei ką :D pirkau kažkada prie kelias savaites...stovi, nelabai kas valgo :D nu šiandien ryte MB ant duonos užsidėjo

o aš čia kad ginu tą sūrį :D

Atsakyti

aš tai nesiekiu pakeist niekieno nuomonių :D

ir net ne dietose klausimas. čia kalbant apie sveika-nesveika

mano net dvi užkietėjusios veganės pavartoja tą sūrį jau :rolleyes:

Atsakyti

tai dabar tiek tų teorijų kad kiekvienas pagal skonį gali rinktis sveika-nesveika :)

Atsakyti

Viena,kai užsimanom būt madingos ir norim sveikai maitintis,dailiai atrodyt.O kita,kai liga priverčia atsisakyti daug ko ir laviruoti tarp šio bei to valgomo...

Aš kelis k bandžiau grikių dietos laikytis ir pakūdėti, bet buvo toookie galvos skausmai,kad daugiau jau neapriboju savęs.man geriausia dieta MĖ

Kaip skaniai numigau lyjant...reik į mokyklą šuoliuoti

Atsakyti

Gal kas turit idejų ką pagamint iš varškės be miltų, nu ta prasme ne pyragą, ne varšketukus ir ne apkepą. Man neviltis, varškės visada turiu, bet idejų nulis. 

as kepiau "bandutes"  180 gr  varskes, 3 kiausiniai ,  3 aukstai migdolu  miltu,  saukstas kokosu miltu ,  truputis druskos ir kepimo milteliu.  nesu  as bandeliu bulku ir duonu  megela, bet    kas be ju negali, tai visai  nieko  kokiu avokadu patepus lasisos uzsimetus.  malti riesutai vietoj miltu gal  nera blogai.

tai vat maltus  riesutus deciau ir  keptiems varsketukams, ir varskes apkepui.   velykoms  torta kepiau  is migdolu  miltu  ir gerai gavosi .

o siaip skanu  man varske, as varskine, tai ir viena galiu kabint  be gamybos :)

Atsakyti

Jo Olaiva kai liga priverčia čia jau niekur nesidėsi tenka kažkaip laviruot :sutinku:

va kaip tik gi apie migdolų ar kokosų miltus buvau pagalvojus, bet kai pati nieko neišmėginus tai nesiūliau

Atsakyti

Ai, tas grikių iššūkis, tai ne 30 dienų grikius valgyt, o kartą ar pora į savaitę tokias dienas daryt mėnesį laiko.

Mano va viena draugė sako, kad jai tokia mityba labai tinka. Bet gal čia ir su  kitokiais produktais tiesiog iškrovos diena gaunasi :hmm:

Atsakyti

aš kažkada darydavau tas grikių iškrovas

bet vakaran jau būdavo geriau nieko negu kad grikiai :D

bet pliusų irgi buvo, gerai WC reikalus sutvarkydavo ir skysčius pasikaupusius išvarydavo

Atsakyti

senais laikais  as ketvirtadieni  darydavau iskrovos diena su varske :)   patikdavo labai . sotu nuo baltymu ir  skysciu nusysiodavau per ta diena .

o vat pavalgius   angliu vakare, pliusa ryte  turiu :) aiksu, kad sksysciai susikaupe, dienos begyje nusysioji ir gerai.

man svorio reguliacija tik del sveikatos. grozis tai ka jau ten, grazi ir  apvalesne :)  bet kai pradeda spaudimas kilt, tai kazkaip  norisi ji be vaistu sutvarkyt ir    susitvarko, mityba sutvarkius

Atsakyti

Lusasita matyt čia kaip kam

aš ir taip baltymų gal kartais per daug vartoju o va su angliavandeniais bėda-sunku prisiverst košes, daug ko visai nevirškina, vaisių nemėgstu, nu o iš daržovių tai daug vistiek nesurinksi

tai man grynai grikinė diena kaip šokas angliavandeninis organizmui ir net netinstu nuo to :)

Atsakyti

Kai dariau maisto toleravimo testą, po tyrimo gyd pirmiausia paklausė, koks mano santykis su grikiais. Sakau 'ant Jūs'. Jei tik galiu, kitą alternatyvą renkuosi, praktiškai nevalgau (negaliu kvapo pakęst, bet vis turiu atsimint, kad vaikai mėgsta ir jiems verdu). Sako- tas retas atvejis, kai pagal produktus lyg ir tiktų bet rodo jiems alergiją. Tuomet rekomenduojam nenaudoti. Žodžiu, turiu leidimą jų nevalgyt :D 

Atsakyti