Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olaiva  :blink:  :blink:  :blink:  :wub: :wub:  :wub:  :wub:  :wub: WOW!!! Kur tos nukritę žiurkės.... ojetustu mano kaip gražu.... o tai mokslai tokie ir trunka tik metus? Ar galima paskui dar ką nors studijuot?

Nu super!!!! Labai labai sveikinu  :4u:​ 

Atsakyti

Olaiva  :blink:  :blink:  :blink:  :wub: :wub:  :wub:  :wub:  :wub: WOW!!! Kur tos nukritę žiurkės.... ojetustu mano kaip gražu.... o tai mokslai tokie ir trunka tik metus? Ar galima paskui dar ką nors studijuot?

Nu super!!!! Labai labai sveikinu  :4u:​ 

čia buvo visas kursas 2 metų suspaustas į 1 metus.Paskui jau net nežinau ką studijuoti... tiksliau žinau, bet šiam gyvenime jau geriau nepradėsiu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 28 birželio 2019 - 20:49

As vistiek galvoju, kad jei duota tai duota. Gali mokintis kur nori ir kiek nori, bet neismoksi matyti kitaip. O standartiskai daugelis gali pykt plekst. Tau Olaiva ne tik dave, bet dar drebtelejo😂 (is pavydo gi cia taip rasau😂😂😂 nes man kitur drebtelejo😂😂😂😂)

Tas taip, jei neduota, tai... Bet vis tiek supratimas kažkoks atsiranda.

Bet jei duota, plius dar pasimokai, tai sky is the limit.

Atsakyti

Teresa, sutinku :friends:​ 

Atsakyti

Olaiva-fantastika! Parodinės foto tikrai. Kai kurios tokios... net nemoku nupasakot,  kokį jausmą sukelia. Tiesiog foto su emocija. 

Čia kai manęs dukros klausė,  kokia muzika man patinka. Tai sakiau,  kad ta,  kuri turi emociją. Vat ir tos foto tokios.

Labai džiaugiuosi už tave. Bet man atrodo,  tu toks žmogus,  kuris jei ko nors rimtai imasi,  tai ir padaro 100 proc ur daugiau

Atsakyti

Olaiva, trys žodžiai nuos-ta-bu!

Faina,visi iš talento, pomėgio galima ir duoną valgyti. 

Atsakyti

Olaiva, aš irgi be žodžių nuo fotoreportažo. Labai džiaugiuosi, kad suradai savo talentui tinkamus mokslus!

Kadangi kompas sugedęs, tai taip matosi milojonai darbų namuose, tykančių iš kiekvieno kampo. Nežinau, ką spėsiu  nuveikt. Išėjau savaitei atostogų.  Pirmadienį važiuosiu į kaimą. Taip susiklostė, kad viena. Na, su Luna. Duosiu šunei laisvės. :)

Šįryt toks šaltas vandeningas oras, lyg prie jūros. Džiausčiau atvirame balkone skalbininius.

Atsakyti

Aš tai sunkiai pastebiu, kuo Olaivos nuotraukos patobulėjo, nes man ir prieš mokslus jo atrodė tobulos :wub: Šiandien man šitas gražus

Priedas  Screenshot_20190629-113238.png   801,7KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Uch, su pagyrimu gavau diplomą :D

Atsakyti

Uch, su pagyrimu gavau diplomą :D

Iš tavęs nieko kito tikėtis negalima  :D​ 

Atsakyti

Labos!!!!

Olaiv🥰🎈🎈🎈sveikinimai dideliausi!!! Labai dziaugiuos uz tave ir su tavim💐!!! 

Aciuuuu uz nuotraukas su emocija❤, Katuks labai taikliai surase!!!

Atsakyti

O aš išreikšiu nusivylimą prabangiom skarom. Kažkada išdrebinus nusipirkau Lace ball 100 ir nusimezgiau skarą. Skara graži, spalvos gražios. Nedaug ir nešiojau, bet per vasarą kandys praėdė, nes neišskalbiau. Tada sukandus dantis išardžiau pabaigą ir permezgiau- gerai kad kraštą pagraužė. Užbaigiau vieną eilę kitu siūlu,  nes pritrūko. Dabar irgi susiėmiau perskalbti, kad vėl tas pats nenutiktų. Džiaunu, tampau ant vaikiškos dėlionės, kurią sūnus padovanojo skaroms džiauti, o ji bjaurybė netelpa, turėjau galus užlenkti. Delionė nepasikelia, yra. Ir dar radau vienoje vietoje prairusią, matyt siūlas nutrūko, nes lyg ne kandžių darbas. Matyt per gležnas tas prabangus siūlas mano grubiai natūrai ir dar tokiai tinginei tvarkytis. Dabar guli ta skara tokioj nepatogioj vietoj. Buvau įsivaizdavus, kad galėsiu pakelti ir pastatyti tą visą konstrukciją.

Ir iš vis - visą dieną viena namie, kažką dirbu, o rezultato visiškai nesimato, nebent ta skara ne vietoj. :(

P1140371_medium2.JPG

Atsakyti