Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

kerpena,labai daili skara, tik reikia suknelės vienspalvės,tuomet jos visas grožis pasimatytų <3 o dėl kandžių,tai reik levandų visur dėti, tuomet kandys nepuls ;)

kelios foto iš kamanių makro pasaulėlio :D

66012812_2604783602873388_28256242807026

65790525_2604783392873409_55192824828951

65691365_2604782932873455_45605578773322

65313487_2604783292873419_51375012121610

Atsakyti

Kad mano patirtis rodo, kad kai puola, niekas nepadeda. Kažkada gailių buvsu prisirinkus, irgi natūrali priemonė nuo kandžių, tai prie pat to ryšulėlio užsiveisė. Gal reikia būt ypatingai tvarkingai, dažnai tvarkyti spintas, vėdinti viską, kas man nenutinka.

Šiandien pasivažinėjau mašina su automatine pavarų dėže. Buvau porą kartu bandžius, bet labai trumpai, nespėjau pajaust ir dar vyras šalia sėdėjo. O šiandien savarankiškai apie 250 km. nuvažiavau.

Atsakyti

Laba diena  :4u: 

Susivokiau, kad jau senokai ką ir berašiau, kažkokie nekalbadieniai užpuolė.  :rolleyes: 

Olaiva, sveikinu su "raudonu" diplomu  :4u:  :4u:  Nuotraukos  :wub:  :wub:  Net pavydu truputį to kryptingo ėjimo link savo prigimtinių talentų atskleidimo.  :) 

Pas mane paskutinė savaitė prieš atostogas... o aš kažkokia išsibarsčiusi visai - ir darbe, ir namie.  :oh: Daiktų krauti dar nepradėjau, darbe irgi dar neturiu sąrašiuko, ką būtinai turiu šią savaitę užbaigti.  :unsure: Bet pasak vieno žinomo personažo - dar taip nebuvo, kad kaip nors nebūtų.  :D 

Labiau neramina, kad neturiu kelioninio mezginio, ir idėjų neturiu, ir kažkaip jaučiu nusivylimą savo mezginiais... Iš tos nevilties savaitgalį pasiėmiau kojinę megzt (man čia nematytas dalykas), net ir tos kojinės mezgimas pagilino nusivylimą savi mezginiais...

Atsakyti

o, Lace, man visai neseniai su mezgimu tas pats buvo :D  kai kojinės mezgimas nuvylė

ir apskritai, per savaitę pamezgiau gal kokias 3 eilutes. ir nepasakyčiau, kad laiko neturiu. greičiau noro

o būtinai  reik mezginio kelionėj? kito užsiėmimo nėra?

Kerpena, pagarba :4u:  dėl automato. Aš turbūt taip ir nesusikaupsiu....

o dėl kandžių. nu aš irgi nesitvarkau tiap dažnai spintų, bet tfuttfu, nėr tų zarazų kandžių. esu prikaišiojus visokių kvepaliukų, bet ne itin daug. stengiuosi tik mezginius išplauti prieš įkišdama ilgesniam saugojimui. o tu matyt lizdų neišnaikini iki galo, o ir gal jos kaip tarakonai, jei kaimynai turi tai ir tau neišvengti.

skara tai labia graži

Atsakyti

o būtinai  reik mezginio kelionėj? kito užsiėmimo nėra?

Reikia  :rolleyes: Kai dvi dienas non-stop važiuoji 1000 km, mezginys labai praverčia. Nieko kito važiuodama negaliu daryti - nuo skaitymo ima pykinti...

Atsakyti

Lace :4u: suprantu tave. Mano mezgiminė motyvacija išėjo toli.. toli.. :D t.y. asmeninių mezginių motyvacija  :B Keli bandymai nusimegzti sau kažką gražaus, baigėsi visišku fiasko.

Šarange, kaip laikais? :4u:

Atsakyti

Mezginio jau savaitę rankose neturėjau. Gyvenu remontuose, tai įkvėpimo nėra :D

Lace, kur važiuosit? Ech kaip noriu kur nors... Reiktų jau kaip nors tas 3 šalis iki 30 damušt :B​ 

Atsakyti

mano viršininkas grįžo iš Madeiros... mano svajonių šalis, Kelionei, ne gyvenimui :D

Atsakyti

Portugalija ir man labai tiktų - ir į sąrašą, ir kaip šalis. Ir dar mirštu kaip noriu į Provansą ir Toskaną... 

Atsakyti

aha ir mano visos išvardintos svajonių šalys

ir į Maltą noriu dar

Atsakyti

Katuk, šiandien jau grįžau prie saviškės, tai dar junginėjau bėgius gerai. Aš irgi užsiėmusi remontais. Kadangi taip gavosi, kad atvažiavau kaiman viena, apsiėmiau tetai pirkią išdažyt. Žiūrėsim, kas čia gausis. Niekada to nesu darius. Bet kokybės kartelė kaimo trobai irgi neaukšta. Tetos vadovaujama gal ir įveiksiu. :) Kol kas gerą pusdienį praleidau šveisdama viska. O čia tik kambarys. Jau vien gerai nuplovus lubas ir sienas gerokai pašviesėjo. Su teta juokiamės, kad gal ir dažyt nereikės. Bijau pagalvot, kai ateis virtuvės eilė. :huh2:Priedas  LRM_EXPORT_1242230325003155_20190701_144745850.jpeg   82,04KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

nu tikra dažytoja :D

gerai viskas gausis. mes su  MB vieną kamarėlę dažėmės patys, tai du kart ne ta spalva išdažėm :D ir nieko- puikiai viskas atrodo. svarbu geras priemones pasirinkt

Atsakyti