Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena tikra dama, net remontus su papuošalais daro :D​ 

Atsakyti

qqte, Restar, jei noras yra keist kelionės kryptį- galim laisvai. Aš apart Italijos, toliau niekur nebuvus. 

Atsakyti

mano viršininkas grįžo iš Madeiros... mano svajonių šalis, Kelionei, ne gyvenimui :D

Foto rodė? Ar dėl ko susižavėjai ja?  Nes gražu, gražu, bet antrus metus iš eilės nenorėčiau :). Kažkada dar su vyru ar mažiau vaikų dar norėsim nuskristi.  Man tik bėda ta, kad antrą kartą toje pačioje vietoje esant dingsta daugiau kaip pusė malonumo. Nes malonumą didžiausią jaučiu, kai viskas nematyta... Aišku, nematytų vietų yra dar, bet nedidelė ta sala. Gal kitą metų laiką reikėtų pasirinkti, kai kitokie augalai žydi :).

Portugalija ir man labai tiktų - ir į sąrašą, ir kaip šalis. Ir dar mirštu kaip noriu į Provansą ir Toskaną... 

Gal pernai ar užpernai vieną po kitos skaičiau knygas ir apie Provansą (nepamenu pavadinimo) ir apie Toskaną ("Po Toskanos saule), tai labai ♥. Bet kadangi esu realistė, kad su mūsų chebra mums visur brangu, kad pilnai pasimėgauti, tai ir neleidžiu sau svajoti. Dabar vieną po kitos eina knygos apie Paryžių ir Normandiją (antrojo pasaulinio metais) :).

Aš kažkaip išvis susitaikiau, kad šiemet vasarą galim niekur neišvažiuoti iš LIetuvos, bet vaikai vis paverkšlena: mol, visai pražuvę atostogos, jeigu nebus užsienio. Nors keliauti kur toliau ne taip ir seniai pradėjom, o skridom visi 6 tik pernai. Nervina mane užsikelti lūkesčiai ir nemokėjimas išnaudoti laiko ir džiaugtis tuo, kas šiuo metu įmanoma.

Ryt važiuosiu į ligoninę kokiai 7 valandai. Gal sutiksiu gydytoją pagaliau ir išgirsiu kokią nors prognozę, kada paleis ir kas toliau, kiek būsim pririšti prie ligonio. Nes kol kas ničnieko planuoti negalim.

Niuma - aš Italijoj nebuvus visai, Ispanijoj irgi, tai man labai tinka. Labiausiai nenorėčiau į Briuselį :D ir Berlyną, nes daugiausiai išvaikščioti, nors ir tai daug kas pasikeitę per tiek metų.

Aš tai nemezgu ir negraužia sąžinė. Skaitau kaip beprotė.  Aišku, mašinoj nepaskaityčiau. Bet užsienio kelionėes ir mezgti negaliu, nes negaliu tiek atsipalaiduoti, seku kelią, miegu arba vaikus tramdau :). Nors kiek esu mezgusi, tai kjinės geriausiai eidavo. Nesuprantu, kas ten gali nedžiuginti, nebent monotonija. Bet išsirinkus gražų siūlą - gi malonumas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 01 liepos 2019 - 15:20

Niuma davai nekeičiam, su pakeitimais paskui kaina auga :)

Atsakyti

Tiesa, Kerpena, tu vis tiek turbo. Vilniuje tai šneki apie energijos trūkumą, o nuvažiavusi į kaimą - verti kalnus :).

Atsakyti

mačiau foto, bet esu mačiusi jų ir anksčiau, tai man labai tie kalnai, skardžiai, ta augalija, net ir dangus, atrodo tokia pilnos krūtinės šalis, kur nėra nei didelio karščio, nei didelio šalčio.

vaizdai negali būti visada tie patys. o man to ir užtenka, net ir toj pačioj vietoj, kokiai nors smulkmenai pasikeitus jau visai kitokia emocija. aš nelabai prisimenu istorijas, tai man gali pasakot apie tą patį kad ir du kartus, vis išgirsiu kažką negirdėto :D

nu žodžiu, artimiausia mano kelionė užsienin tai pačios žinot kur :D 

ir vaikų reikalas niurgzti, norėt ir svajot, o mūsų reikalas nusodint juos ant žemės supažindinus su galimybėm :D

ir Lietuvoje yra ką pamatyti, t.y. dar daug yra nematyto. dėl kainų tai gal ir per aukštos palyginus, bet viskas nuo nusiteikimo priklauso

Atsakyti

ai, nu gal ne visai tiksliai išsireiškiau - mane ne tik ta sala, mane visa Portugalija vilioja :D

Atsakyti

Na, visa Portugalija ir mane vilioja :). Nes galima rasti daug ko naujo :). Na, senos istorijos manęs irgi neerzina. Kalbėjau tik apie vietas naujas.  

O dėl temperatūros Madeira tikrai puiki. Ir vaikščojimas debesyse ♥, ech, atgyja prisiminimai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 01 liepos 2019 - 15:51

www.pamatyklietuvoje.lt -paruosti maršrutai.

https://www.lithuani...LsaAnRgEALw_wcB-gastronomijos mėgejams.

Atsakyti

Lace, kur važiuosit? Ech kaip noriu kur nors... Reiktų jau kaip nors tas 3 šalis iki 30 damušt :B 

Pirmiausiai savaitė Karpatuose  :rolleyes:  o paskui jau vieni be kompanijos gal iki kokios Kroatijos trauksim pasibastyti.  :unsure: 

Atsakyti

Aš tai nemezgu ir negraužia sąžinė. Skaitau kaip beprotė.  Aišku, mašinoj nepaskaityčiau. Bet užsienio kelionėes ir mezgti negaliu, nes negaliu tiek atsipalaiduoti, seku kelią, miegu arba vaikus tramdau :). Nors kiek esu mezgusi, tai kjinės geriausiai eidavo. Nesuprantu, kas ten gali nedžiuginti, nebent monotonija. Bet išsirinkus gražų siūlą - gi malonumas.

Mano konkrečiu atveju tai nedžiugina siūlas  :oh: kažkada kažkokio proto užtemimo metu nusipirkau 100-graminį Noro Solo matkį. Spalva gyvai tokia truputį zelionkinė žalia, o ir pats siülas toks labai specifinis, netolygus, rekomenduojama 4-kais megzt. Labai jis mane nervavo jau kuris laikas, nusprendžiau realizuoti, prabangybines kojines kam nors numegzt. Mezgu, permezginėju - nei jausmo, nei vaizdo nėr...  :oh: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Pabaigiau dar vieną mezginį... prieš metus pradėtą megtzuką iš MG medvilnės/šilko... Ūpas dar labiau nukrito... Ant savęs net nerodysiu  :unsure: Matyt mesiu aš tą mezgimą, bent jau sau... :oh:​ 

Atsakyti