Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš megzčiau toliau, ir tikėčiausi, kad užteks.

Bet šiaip paatebėjau kad tikrai pasidariau išranki mezginių prasme. Vėl.kažkokių.nemokamų receptų buvo R. Nu ir ką, nieks neužkabino....

Nors apie prabangesnius gal visai pasvajoju, ypač kai išsitraukiau kašmyrą su šilku.

Ale jei joks mezginys nekabina, kam tie siūlai?

Atsakyti

Katukai, aš iš tų nemokamų dvi dienas rinkausi. Šiaip taip švarkiuką nusprendžiau pasiimt. Tvido turiu. Dar storesnių babiną turiu. Gal ir bus kas.

Perbėgau akim, supratau, kad Lace siūlų per karantiną neužteks. Galvoju..... nu jos drakius tikrai nekūdas, kažko nesuprantu :D O jei iš tikro, vis pastebiu modelių su rankovėm iš moheros tokios pat spalvos, kaip kūnas. Tik nežinau paties tavo modelio, ar į temą būtų, ar ne toks variantas.

Su šefu jau vaizdo skambutį apturėjom. Bet čia naujas programas susiinstaliuot reikėjo į telefonus, bus ir bendras konferencinis pasitarimas. 

Atsakyti

Sveikos, mane užpuolė miegas, vakar aštuntą vakare užsnūdau ant sofkos, pabudus persikrausčiau į lovą ir iki pusės aštuonių išparpiau. Absoliučiai man nebūdinga. Ryt į darbą. Tingiu. Neaišku, kiek eisim, jau šįryt gavau kvietimą rytojui, skubiam pasitarimui pas šefą kabinete. Tematika man žinoma, bandžiau jau visa praeitą savaitę ją išgvildenti, bet vis buvo ne dabar, o dabar man atrodo, kad jau stipriai vėluojam.  Pusryčiams bus virti varškėtukai, vėliau kursim grilių, bus jautienos iešmukai, daržovių iešmukai, plius kukurūzų burbuolės. Saulutė žeme ritinėjas, reikia išnaudoti.  Qqut, tavo megztukas, o ir pati labai, labai girtini... Megztuką mielai priglausčiau💙 Niumos, šypseniukas ir mane pralinksmino.  Lace, o tavo tapkiukai, tai kažkas tokio❤️žinau, kad ne kart esu kilnojusi, tą vėlimo vilną, bet neturėdama minčių ką su ja daryt, atgal padėjus, dabar jau žinau ką daryčiau.  MB darbuojas is namų, vakar strigo visos sistemos, šiandien jau geriau, bet mes visi namuose, tai irgi ne kas, oi matysim kas čia bus. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 17 kovo 2020 - 10:12

Kapseika, o kaip šiaip eilinių žmonių nuotaikos jūsų krašte?

Atsakyti

Jo sistemos vakar strigo. Microsoftas pripažino, kad nebuvo pasiruošę tokioms apkrovoms. Aš šiandien jau ramiau darbuojuosi. Pradedu įsivažiuot. Tam padeda išjungtas telikas, mezginys kitam kambary. Su kolegom juokaujam, kad pažiūrėsime vieni kitų namus per teamsus :D 

Kaip paukščiukai čiulba už lango :wub:​ 

Atsakyti

O pas mane kaip tik miegas pajautrėjęs. Kas pora valandų prabudinėjau, bet ne iš gilaus miego, o tokio pasnūduriavimo. 

Atrodo, nesinervinu, bet kūnas reaguoja. Aną dieną pajaučiau, kad neigiamos informacijos iš visur per daug. Uždariau kompą ir mezgiau. 

Dabar imsiu arba megztuką sau, arba kojines. Arba abudu, nes megztką reikia skaičiuot, tai jis labiau vakarais. O kol darbai, skambučiai, pokalbiai- tada kojinės lengviau. Bet kur pradėjai, bet kur baigei. 

Atsakyti

aš tai vis medicininius sapnus sapnuoju vis pas gydytojus per miegus einu, vistiek veikia pasamonę tas srautas

bet nebudinėjau, gal kokį kartą, iš vieno sapno būt buvę geriau pabust nes labai jau negeras buvo

Atsakyti

Sugalvojau, kad noriu kokio gražaus smulkaus kiauraraštinio megztuko. Gal kas turite ko gražaus pasisaugoję?

Atsakyti

Liniuka, per msn iš Insta dalį užsisaugotų variantų permečiau, gal kas patiks :) Ten su raštų schemom, bet gal aprašymų nėra. Nors man taip paraščiau, nei iš litanijos megzt. 

Atsakyti

Labas rytas,

Pirmą seriją padirbau. Ir žiūriu, kad reik dienotvarkę susidaryt, o tai vakar ir be pasivaikščiojimo dieną likau ir darbas be pabaigos kol kas. Mano klientai švedai tai kol kas atsipūtę, sakė, pas juos dar niekas nepasikeitė labai, baimių jokių. O va iš Vokietijos ir Nyderlandų jau pritilo laiškai su užsakymais :hmm:

Su mano situacija, tai norėčiau, kad vyras namie būtų, o ne bastytųsi po darbus su nežinia kokiais kontaktais :rolleyes:  Bet šiaip nepanikuoju ir net nesinervinu. Kai bus kokia situacija, tai ją ir spręsim. Darbinės problemos, kad ir kaip keista šioj situacijoj, kol kas daug labiau nervina ir užima mintis.

Gal kuri auginat avokadą, jau medelį nemažą? Pradėjo didelės šakos ūglius tokius gražius naujus leist, galvoju, gal negailėt ir apgenėt reiktų :hmm:  Bet gal jau per vėlu :hmm: 

Restar, tavo šalis ir nuotraukos samaninės, oj, kokios gražios :wub:

Atsakyti

Aš megzčiau toliau, ir tikėčiausi, kad užteks.

aš aišku optimistė, bet ne ant tiek.  :D Visam megztukui tikrai neužteks, greičiausiai net ir 3/4 rankovėm neužteks.  :unsure:

Perbėgau akim, supratau, kad Lace siūlų per karantiną neužteks. Galvoju..... nu jos drakius tikrai nekūdas, kažko nesuprantu :D O jei iš tikro, vis pastebiu modelių su rankovėm iš moheros tokios pat spalvos, kaip kūnas. Tik nežinau paties tavo modelio, ar į temą būtų, ar ne toks variantas.

oi ne, šiap siūlų pas mano drakių dešimčiai karantinų užteks  :D neužtenka dabar mezgamam medvilnės megztiniui.  :unsure: Mocherinės rankovė ten nelabai - ir dėl to, kad pagrindas medvilnė, ir dėl to, kad reglanas - tokiom mocherinėm rnakovėm spėju reiktų klasikinio statytų rankovių modelio.  :unsure:

mezgu tokį iš esmės paprastuolį regalninį.

Priedas  582EFC7E-927C-4233-8B98-3BD3001C1736.jpeg   287,23KB   7 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sugalvojau, kad noriu kokio gražaus smulkaus kiauraraštinio megztuko. Gal kas turite ko gražaus pasisaugoję?

Lįsk į Šarangės ravelrį ;) ten visko yra. Bet neilgai, paskyrą ištrins 

Atsakyti