Sveikos, mane užpuolė miegas, vakar aštuntą vakare užsnūdau ant sofkos, pabudus persikrausčiau į lovą ir iki pusės aštuonių išparpiau. Absoliučiai man nebūdinga. Ryt į darbą. Tingiu. Neaišku, kiek eisim, jau šįryt gavau kvietimą rytojui, skubiam pasitarimui pas šefą kabinete. Tematika man žinoma, bandžiau jau visa praeitą savaitę ją išgvildenti, bet vis buvo ne dabar, o dabar man atrodo, kad jau stipriai vėluojam. Pusryčiams bus virti varškėtukai, vėliau kursim grilių, bus jautienos iešmukai, daržovių iešmukai, plius kukurūzų burbuolės. Saulutė žeme ritinėjas, reikia išnaudoti. Qqut, tavo megztukas, o ir pati labai, labai girtini... Megztuką mielai priglausčiau💙 Niumos, šypseniukas ir mane pralinksmino. Lace, o tavo tapkiukai, tai kažkas tokio❤️žinau, kad ne kart esu kilnojusi, tą vėlimo vilną, bet neturėdama minčių ką su ja daryt, atgal padėjus, dabar jau žinau ką daryčiau. MB darbuojas is namų, vakar strigo visos sistemos, šiandien jau geriau, bet mes visi namuose, tai irgi ne kas, oi matysim kas čia bus.