Lace, kaip suprantu, pradėjai nuo kaklo juostelės. Kaip tau taip gražiai pavyko iškirptę išformuot?
Ai, Lace, tiksliai, šitaą gražuolį gamini
bet tikrai būtų gaila, jei siūlų trūktų. Nors gal nuo krūtinės dryžuočiau tuo atvirkščiu principu su kokia šviesiai pilka arba labai šviesia kakava - pvz 2 eiles šviesios su 12 tamsia spalva, 2 eilės su 10, 4 su 8, 6 su 6 ir toliau mažint tamsios kol tik šviesi spalva liktų.
Sveikos,
ryte bandžiau mankštinis online, tai 2 skambučiai ir nepabaigiau... Dabar darbo renginys per Teams'us. Tai pasiėmiau jogai kojines megzti. Vyras užsidaręs miegamajam su mikrofonu posėdžiauja. Gimnazistas pamokas darė, pavargo, žaidžia dabar. Panos tik be vietos. Noriu į lauką išmesti.
LIniuka, ar tau šitas nepatiktų? https://www.ravelry....y/cozy-and-lazy Esu pirkusi ir įmetusi lyg į kambarėlį.
Tapukai labai prikolni. Kartu - tai kaip broliui ir sesutei
.
Lace - tai jeigu siūlų neturi daugiau, tai ... ardyk, kol ne vėlu. Pati gi žinai... ir tada paprastesniu raštu. Arba vėl dryžuoti, kaip anas man neatitekęs buvo dryžuotas su mėlynu?
Pas mus truputį chaosas dėl krovinių pristatymo. Link Lenkijos 60 km eilė nuo sienos. Tai sunku prognozuot pristatymo laiką. Gamyboms žaliavų reik. Visi įelektrinti.
Lniuka, Kažin ar tau kas padės ![]()
paskutiniu metu ir sau ir sektai sunku įtikti.
Gal padės keli vaizdai mintims,nors tokie kad pilnai kiauraraščiu , tai nelabai ir turiu, man labiau minimalistiniai patinka
Screenshot_20200317-113014_Pinterest.jpg 117,54KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20200317-113050_Pinterest.jpg 114,8KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20200317-113311_Pinterest.jpg 148,78KB
0 Parsiųsta kartų
Restar nuorodoj gražus..
Lace, kaip suprantu, pradėjai nuo kaklo juostelės. Kaip tau taip gražiai pavyko iškirptę išformuot?
nežinau, formavimo būdu - peržiūrėjau keletą teorinių filmukų youtube, paskaičiavau ir numezgiau
nemažai apsukimų trumpintom eilėm dariau - 9 rankovės dalyje ir 9 priekyje.
Ai, Lace, tiksliai, šitaą gražuolį gamini
bet tikrai būtų gaila, jei siūlų trūktų. Nors gal nuo krūtinės dryžuočiau tuo atvirkščiu principu su kokia šviesiai pilka arba labai šviesia kakava - pvz 2 eiles šviesios su 12 tamsia spalva, 2 eilės su 10, 4 su 8, 6 su 6 ir toliau mažint tamsios kol tik šviesi spalva liktų.
nu vat norėjau vienspalvio.
Jei jau dryžuot, tai tada nebereikia tų išvirkščių akių juostelių - mano skoniui jau būtų per daug ir faktūrinio, ir spalvinio dryžavimo.
Kita problema - kur aš tokios gražios medvilnės tinkamos spalvos rasiu. Visur parduoda tą paprastą, o pas mane mercerizuota, minkšta ir subtiliai blizganti. Bet kokia kitokia labai vaizdą prastins...
ką nors tikrai sugalvosiu
tik vat norėtųsi greičiau
Va, aš irgi vis pamirštu paklaust, nes atrodo To Bu Lai
Norėčiau nusišperint. Gal koks aprašymas yra?
Ai, jau pamačiau
Filmukus reik žiūrėt.
Liniuka, va Vita de soto kažką gražaus smulkybinio gamina ![]()
C474968D-8350-4B83-969E-B996CF8F2562.jpeg 209,02KB
0 Parsiųsta kartų
Kapseika, o kaip šiaip eilinių žmonių nuotaikos jūsų krašte?
Suklusę žmonės. Panika dar nepavadinčiau, bet rimties kur kas daugiau. Nors yra ir krūvos neatsakingų.šiaip nemėgstu auklėti svetimų, suaugusių žmonių, bet vakar nesusilaikiau ir tariau porą žodžių. Jei žmogus juokdamasis sako, aš tai galvoju, kad mano vaikai ir vyras jau ir prasirgo tą koroną (kontaktą su Italija turėję) vyras šiaip vieną dieną gulėjo, kaip lapas, bet greit susigavo ir toliau deda po apylinkes, ji pati dirba pusryčių kavinėje, kur didžioji dalis klientų senukai. I
Tai jei toks įtarimas yra, gal reiktų prasinešti ir karantinuotis.
Be žmonių samoningumo bus sunku, šiuo nelengvu metu.
Oi, Restar gi pasidžiaugiau tavo miškiniu šaliku, kaip ir tavo vaiko meile mezginiams bei jūsų draugyste💚
Šitą jai siunčiau: https://www.instagra...id=4dquhadpudk2
Screenshot_20200317-120147_Instagram.jpg 158,9KB
0 Parsiųsta kartų
Dar: https://www.instagra...id=677lrepkufny
Dar daug raštų: https://www.instagra...id=39xgvuet8ega
Niuma,šitas pirmas tai jei gerai pamenu yra skraistė.raštastai gražiai atrodo.
Šiaip gal ir nesvarbu,bet susėtingesniem raštam daugiau skaičiavimo,kaip bus su rankovėm, su kaklu,simetrija ir pan.
Nu ką, privalgiau slyvų ir galiu eit pasivaikščiot.
Noriu puzlės, bet abejoju, ar verta lįst į parduotuvę.
Kerpena, gal tu pas mus patyrusi latekso klausimais.
Kažkaip nenoriu aš viso pado nutepti tuo lateksu, bus negražu gal. O jei tiesiog pataškuočiau? Ar funkciją atliks?