Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš pastebiu, kad nė nesistebiu, kad Lace viskas atrodo tobulai. Tai gal ir nebeįvertinu  :hmm: . Bet sunku įsivaizduoti, kad pas ją būtų kitaip. Ir kantrybe ir techniniu mąstymu apdovanota :4u: . Va, man, jeigu gaunasi nuimprovizuoti į gerą pusę per fuksą, tai jau laimės pilnos kelnės, nors iki tobulumo ir toli.

Online renginys baigėsi, dabar jau sukt galvą, ką padaryt valgyt, nes 15 val posėdis rimtas...

Noriu išeiti į lauką, bet nebespėsiu tame tarpe....

Lace, tirkai atliks, esu dariusi. Paskui galima atnaujinti, kai nusitrins.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 17 kovo 2020 - 12:24

Kerpena, gal tu pas mus patyrusi latekso klausimais.  :unsure: Kažkaip nenoriu aš viso pado nutepti tuo lateksu, bus negražu gal. O jei tiesiog pataškuočiau? Ar funkciją atliks? :hmm:

Restar atsakė. Aš tai tik veltines šlepetes esu tepus, visą padą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 kovo 2020 - 12:51

Kerpena, gal tu pas mus patyrusi latekso klausimais.  :unsure: Kažkaip nenoriu aš viso pado nutepti tuo lateksu, bus negražu gal. O jei tiesiog pataškuočiau? Ar funkciją atliks? :hmm:

aš taškavau kojines. Stabdžiai veikia :)

Atsakyti

Va tas Lace įdėtas arčiausiai mano fantazijų :wub:​ 

Atsakyti

Nuotrauka prasta, bet gal Restar susigadys kaip dundagos panaudojimo variantas. Receptas net yr  :)

Priedas  IMG_20200317_142547_resized_20200317_022643346.jpg   339,69KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20200317_144910.jpg   275,19KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Gražūs linai :) :wub:

https://www.facebook...?type=3

Atsakyti

gal kas nori tą mėlyną dalintis? Turi po 1,5 kg babinas

Atsakyti

Nugis mes sodybeleje, tobula butu cia likti iki karantino pabaigos.

Saule, gaivu, miskas.

Pavalgem, kavuka isgeriau

Eisim i giria pasivaikscioti.

Seimininkas prieme basas, sako sia ziema as visa basas pravaiksciojau.

Sakau ochoo

Yra,mezgimo kreslas. Grazuolis.

25a45fc5549b.jpg

Atsakyti

Oj, kaip norėėėčiau į tokį krėslą... :wub:

Atsakyti

Geriausia, kad viskas tampa gražu ką keliat, nu ok, beveik

Niumos tas melynas koks gražus

Ir tas Liniuko ikeltas.

Ir megzti noriu labai.

Yra pliusiukų.

Ir gal čia atgausiu apetitą.

Keista skųstis nesamu apetitu man, bet yra taip kaip yra

Ristina šmėstelėjo FB foto, tu su baltu megztuku, nu belenkaio grazu.

Ir dar mačiau aukoji siūlus ankstukam.

Ech....kaip gražu.

Abelo kaip tu? Vakar mano pusbrolio dukra budejo infekcinej Vilniuje. Jauna gydytoja. Tik baigusi, kaip ji bijojo ir kaip vistiek drąsinosi. 

Atsakyti

Baigėsi meetingai... aš nuo ryto nieko nevalgius... įtampa net nežinau uo ko, greičiausiai skydliaukė pakrikus lengvai...

Negražus man tas megztukas, LIniuka :). Apskritai man nei vienas įmantrus negražus. Bet vat entrelackinės suknelės noriu, nors tu ką. Bent iš sportinio intereso.

Jeigu kam labai tos samaninės Dundagos reiktų - turiu dar didesniam šalimui nei maniškiam. Gal bepirštes iš jo dar nusimegsiu, o kitkas liks kokiam miksavimui arba geram žmogui atiduosiu :).

Atsakyti