Ruošiuosi. Man labiausiai šalta kojoms, kai šildymą išjungia
received_205295897388460.jpeg 117,09KB
0 Parsiųsta kartų
20200317_160841.jpg 93,6KB
0 Parsiųsta kartų
Ruošiuosi. Man labiausiai šalta kojoms, kai šildymą išjungia
received_205295897388460.jpeg 117,09KB
0 Parsiųsta kartų
20200317_160841.jpg 93,6KB
0 Parsiųsta kartų
Aha, man vis lieka nuo užsakymų tokie nereikalingi galiukai.
Iš kurių kaip ir neužtenka pilnam mezginiui. Išmest kaip ir gaila. Melanžai nepopuliaru. O jau jie būna kelis metus "pasandėliuoti".
Tad nusprendžiau, geriau gerą darbą padaryt ir tuos nereikalingus siūlus ankstukams paaukot
tik nenorėjau tos "garbės", kad ant viso FB dar ir apskelbtų
nu bet kąąą dabar...
Ingriduška nu tavo apetiyo nebuvimą puikiai suprantu..vos tik koks nervukas viskas dingsta ir skonis ir noras valgyt.
Tiesa aprimus grįžta su dviguba jėga.
Restar klausei kaip nešiojasi kašmyršilkis
Nu tai kiek patyriau tai neblogai nešiojasi. Kokį kartą ar du į savaitę apsivelku, nesišeria nesivelia nesiburbuliuoja
Šian va gerokai paprakaitavau vaikščiidama ir nieko, jokių veltinių pažastyse.
Įmečiau į skalbyklę tikiuosi gyvą ištrauksiu
Qqčiuk, būtent tokią patirtį ir turiu.
Kad paskui nubunda Drakonas 9 galvis, nepasotinamas.
Apėjome girią, užsikūrėm židinį, aš mezgu, Saulius piktinasi taip iškirsta giria.
Čia tokia pandemija su tuo mišmu, kad jo majo.
Atsimenat kažkada delfy rašiaj, tai kažkuri iš merginų sakė viskas čia ok, vyras miškininkas, atsodina, tai ten dar neatsodino, jau 6 metai jaučiu.
Sveikos.
Lace, faini tapukai
Ingriduška, kaip faina dėl sodybos
gaila sode šalta irgi išsibelstume. Nes jau stogą rauna rarp keturių sienų... išeini pasivaikščioji, bet ne tas.
Vakar persisportavau, šiandien šlaunis ir užpakalį skauda
teko praleist treniruotę... ryt gal geriau bus
Pamiršau lrt antrą dieną. Reiks atsisukt. O tai dičkis į atostogų ritmą per daug įšokęs
Mažoki tai "pamokas" vis daro
ta proga nei vieno padoraus balto lapo namie nėr.. pyksta
kesinas ant dėžių jau piešt
Waidaw - primink, kiek tavo mažajai metų? Nes pamenu, kai buvo 1-eri, bet jaučiu nuo to praėjo jau ne vieni metai
. Kaip tau sekasi vairuoti, gal nusipirkai mašiną? Prie tų treniruočių gali bet kas jungtis? Nes aš visur žvejoju nemokamas onlinines. Paskui gal ir prie mokamų pereisiu, bet noriu susigaudyt, kas man patiktų labiausiai.