Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kovo 30 penki bus  :) man ir ties pora metų užstrogis lyg. O jau penki  :huh2: 

Ne. Mašinos dar neturiu savo.. vairuot tai baisu. Tai tik trumpus atstumus retokai.. norisi dar, kad šalia kas sėdėtų. 

Treneris ten tris treniruotes įrašys ir paliks jas. Peržiūrėt gali bet kas, net ir psl nepalaikinęs. 

Čia vaikams krepšiniui, bet ir man patiko. Galima didint pakartojimų skaičių pažengusiems. Dalis panašių kaip pernai lankiau funkcinėse treniruotėse. Tik to tempo trūksta apšilimo. Pasiilgstu  :unsure:  

Gym plius irgi neblogos treniruotės jau penktą dieną sportuoja. Irgi laisvai prieinami įrašai. 

Atsakyti

Koks jubiliejinis puslapis :) 

Mes su kaimyne kiekviena savo darže per tvorą pasiplepėjom. Sakom kaži šiuo metu padoru kavos siūlyt :D​ 

Atsakyti

Liniuka, tai galit gert viena vienoj tvoros pusėj, kita kitoj  :D 

Atsakyti

5  :blink: , na, galvojau  3 kokie gal... Oho, kaip laikas bėga mums čia beplepant... Taigi didelė vsiai panelė, jokio vargo, tik fainumas ♥.

Aš dar nepradėjau megzt... Tiesa, kelios eilutės jogos kojinių dieną per internetinę transliaciją... Ir numesta.

Vis dar nesugebu atsijungt nuo žinių, nors bloga man nuo jų...

Atsakyti

Restar, mano berniokui jau 3 su puse....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 17 kovo 2020 - 21:47

Uoj, vaikų amžiai tai nustebino :blink:

Atsakyti

Aš vaikiui knygas renku, bibliotekos nedirba, vaiks namie per dieną po pusę knygos perskaito ( tėtis normas užkėle :) ) ir suabejojau ar kokioj maksimoj nebus pigiau

Atsakyti

Sveikos gyvos, labai smagu jus čia skaityt :)

Lace, maniškiai tai labai mielai priglaus :wub: parašysiu pm paštomatą. Bet aš galiu bent už siūlus pervest.... o kokius tu naudojai? reiks pirkt antriem (drakius šėlsta  :yahoo::lol:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 17 kovo 2020 - 22:25

13 val. kasdien per LRT būna vaikams interaktyvi pamoka. Apie ką nors papasakoja, per Prototo programėlę kokią viktoriną pažaidžia. Rekomenduoju :)​ 

Simas šian žiūrėjo sakė išsižiojęs. Vakarykštė nepatiko

Per šiandieninę, kiek teko girdėti iš mūsų truputį sunerimusios močiutės, kažkokius cheminius bandymus demonstravo – subalansuota, taip sakant, namuose be priežiūros likusiems nuobodžiaujantiems vaikučiams :mastau:

Atsakyti

aš aišku optimistė, bet ne ant tiek.  :D Visam megztukui tikrai neužteks, greičiausiai net ir 3/4 rankovėm neužteks.  :unsure:

oi ne, šiap siūlų pas mano drakių dešimčiai karantinų užteks  :D neužtenka dabar mezgamam medvilnės megztiniui.  :unsure: Mocherinės rankovė ten nelabai - ir dėl to, kad pagrindas medvilnė, ir dėl to, kad reglanas - tokiom mocherinėm rnakovėm spėju reiktų klasikinio statytų rankovių modelio.  :unsure:

mezgu tokį iš esmės paprastuolį regalninį.

attachicon.gif582EFC7E-927C-4233-8B98-3BD3001C1736.jpeg

Liemenės super madingos.

Atsakyti

Aš vaikiui knygas renku, bibliotekos nedirba, vaiks namie per dieną po pusę knygos perskaito ( tėtis normas užkėle :) ) ir suabejojau ar kokioj maksimoj nebus pigiau

Gal kokių parinkt, atsiųst, po to grąžinsit?

Atsakyti

Gal kokių parinkt, atsiųst, po to grąžinsit?

Oj ačiū, kažkaip įtariu maniškiui taviškių bus per sudėtingos...

Per šiandieninę, kiek teko girdėti iš mūsų truputį sunerimusios močiutės, kažkokius cheminius bandymus demonstravo – subalansuota, taip sakant, namuose be priežiūros likusiems nuobodžiaujantiems vaikučiams :mastau:

Fizikinius. Jei vyras fizikas teisingai atpažino, pati nemačiau :)

Atsakyti