Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olaiva, tavo Nojus kažkada skaitė kažkokias angliškas, lyg seriją kokią minėjai, sakei, kad labai įsitraukęs. Vis pamirštu paklausti. Tada dar nebuvo aktualu, dabar šeštokas, manau, mielai paskaitytų. Bet net nežinau, ko kur ieškot. Ar jūs iš biblės ėmėt ar pirkot, jeigu išvis prisimeni apie ką aš?

Pas mus knygų vaikams ir per 2 mėn karantiną nepritrūks tikrai, mielai dalinčiausi, nebent į paštimatą pasaugojimui. Tik reikia žinoti, kokio lygio skaito, kokias mėgsta.

Atsakyti

Oj ačiū, kažkaip įtariu maniškiui taviškių bus per sudėtingos...

Fizikinius. Jei vyras fizikas teisingai atpažino, pati nemačiau :)

Kelintokas primink ;) turim žinok mes visokių...

Atsakyti

Olaiva, tavo Nojus kažkada skaitė kažkokias angliškas, lyg seriją kokią minėjai, sakei, kad labai įsitraukęs. Vis pamirštu paklausti. Tada dar nebuvo aktualu, dabar šeštokas, manau, mielai paskaitytų. Bet net nežinau, ko kur ieškot. Ar jūs iš biblės ėmėt ar pirkot, jeigu išvis prisimeni apie ką aš?

Pas mus knygų vaikams ir per 2 mėn karantiną nepritrūks tikrai, mielai dalinčiausi, nebent į paštimatą pasaugojimui. Tik reikia žinoti, kokio lygio skaito, kokias mėgsta.

https://humanitas.lt...=&aslang=0&asy=

Atsakyti

Kelintokas primink ;) turim žinok mes visokių...

Ketvirtokas

Atsakyti

Vyturys knygomis dalinasi.

Bobučių baimės :D​ 

Atsakyti

Labas rytas, 

Kas mankštų ieškojo: 

Zumba: 

https://facebook.com...8265496/?ti=icl

Daili laikysena:

https://facebook.com...9396275/?ti=icl

O šiaip FB paskyrose Lemon Gym ir Impuls transliuoja mankštas. 

Knyga viena įpusėta, kita dar laukia Rusnei. Paskui reiks ieškot. Sau visokių vis randu namie kažkada gautų dovanų ar pirktų ir pamirštų. 

Atsakyti

Sveikos. Aš Dickei pagal programą neturiu ką duot, skaito bibliotekos suteiktas elektroninės versijas kompe. Savo knygų neduosiu, visko ten prirašyta ....

Atsakyti

aš elektroninių neduosiu pdfinių ir taip spokso per daug, kompe akys labai vargsta o regėjimas nėra idealus, galvą paskui skauda akims pavargus

duočiau savo skaityklę, ten akys nevargsta, bet tai neskaitys-paveiksliukų jam būtinai reik, skaityklėj nėr

Atsakyti

Vyturys knygomis dalinasi.

Bobučių baimės :D​ 

Apie bobučių baimes....

Mūsų bobutė primygtinai kviečia dvi anūkes atvažiuot pas save. Nu nes gi vistiek namuose sėdi, nuobodu, o neserga ir ligos simptomų nėr. Pliąąą, jau pačios nebesugebėjo atsimušti, skambinau aš, daviau velnių. Nežinau, ką suprato, greičiausiai, kad marti bloga. Nu bet vat išvada tokia, kad žmonės nelabai suvokia, kas vyksta ir kodėl. Laksto po parduotuves tualetinio popieriaus ieškodami. Čia irgi rimtai. Klausiu, ką su juo darysit? Nežino. Turės. Gal kaukes, bet kam jų reik, jei vistiek nesuvokia iš kur pavojus.

Vienas iš argumentų nekviesti anūkių pas save, kad jei susirgs anūkės, liga praeis ir pasveiks greičiau, o jeigu jie, tai gali būt ir liūdnos pasekmės...

Bet vistiek man tas vaizdas dar stovi prieš akis: nu o kodėl negali atvažiuot...

Atsakyti

Labas rytas,

Puikus oras, nuostabi gamta. Sveiki esam.

Atsakyti

katuk liepk vyrui paskambint, jis įtariu mokės išaiškint kodėl :)

Atsakyti

Aš vakar buvau darbe ir grįždama užsukau į parduotuvę, tai tikrai pasirodė, kad daugiausiai pensijinio amžiaus žmonių ten vaikščiojo. Net nusistebėjau kažkaip.

Atsakyti