Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Et, kokie Vokiečiai simple, nežinau gerai ar blogai čia, bet nebuvo jokio streso, jokių keiksmažodžių, dukra gavo paštu voką su užduotimis dviem savaitėms (3 klasė), sūnus kiekvieno dalyko mokytojas išsiuntė užduotis el. paštu klasės atstovui, tasai perkėlė į klasės WhatsApp grupę, plius tėvams į el. paštus (8 klasė), as apskritai iš tų mamų ar pamočių, kuri sako, mokslas - jūsų reikalas, prašau kreiptis tik su konkrečiais klausimais. Tai mokė, atsimokė tas porą savaičių, išsiuntė visus darbus, nuo pirmadienio atostogos. Sakyčiau maniškiui net patiko, skambinosi, konsultavosi jie tarpusavy, net tokių atradimų, kad yra klasėje ir kietų mergų 😁 įvyko. Tiesa tėvas kadangi home office, tai bandė prikibti merginai prie mokslų, tai toji greit atbraižė ribas, ten tavo ofisas, čia mano mokykla, būk savo pusėje. 

Atsakyti

Apskritai dėl mokslų galvos nesuku, dėl poros mėnesių 7 klasės mokslų būtų juokinga nervintis. Bet pikta dėl mokyklos, jų sprendimas nedaryti online mokymosi tik parodo vadovybės požiūrį eit lengviausiu keliu. Ir patvirtina mano nuomonę apie šitos mokyklos kokybę. Aš tai esu girdėjusi, kad buvo nupirktos specialios Teams licencijos ir visos mokyklos turėjo galimybę jomis naudotis ir transliuoti pamokas realiu laiku. Bet kam čia stengtis :B Pasirodau statistikai. Išskalbus patįso kokių 10 cm ir ilgis man nepatinka. Margumas irgi stipriai margas😎 Bet pats siūlas žiauriai mielas, jei gerai pamenu merinas su kašmyru ir gal dar šilku :hmm: Gal ir nešiosiu...

Priedas  IMG_20200328_125607_resized_20200328_010529726.jpg   498,8KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka, net per ekraną toks malonus ir švelnus atrodo :super: Norisi paglostyt. :)

Atsakyti

Septintoko tik klases aukletoja rupinasi. Visi kiti padėję.. atostogos jiems😶 prisijungiat 8.00 prie el dienyno ( kuris amzinai arba stringa arba siaip grybauja) ir pasižiūrit tos dienos darbus

Antrokui jau ir bandomoji pamoka buvo. Kažkaip rimčiau moktyoja tą dalyką sprendžia. Pirma online per zoom pamoka 9.45

Ka daryt jei abiems online pamoka? O tevams darbas nuotolinis? Kompas vienas🤔 gerai dar kad telefonuose tas zoom veikia

Atsakyti

Pradinukų mokytojos visad organizuotesnės.
Didžiojo tik vakar pajudėjo prisijungimų reikalai.

Į moklsus žiūriu paprastai. Nu ne baigiamosios klasės  :irnesakyk: tiek čia  tos "bėdos".

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 28 kovo 2020 - 13:26

O tai ekstremali situacija negali būt pretekstas nemokamai programai ir greitam sudiegimui? Kiek visokių verslo  iniciatyvų su pagalba medikams ir ne tik, tai kodėl negalėtų būti ir mokymo procesui? Turėjo dvi savaites pasiruošimui. Smalsutė jau papsakojo, kaip iš jos pusės atrodo pasiruošimas. Chaosas. 

O algas programeriams mokės kas?

Atsakyti

Aš tai irgi nesuprantu, kaip galima karantino metu pamokas nuo 8 daryti? Kaip jie nesupranta, kad tėvai dirba naktimis, tai, savaime suprantama, rytais miega? Nuuu

Sveikos!

Ar esate kuri kanapę mezgusi? Kokie atsiliepimai?

Atsakyti

Riesėj pamokos nuo 9. Ir taip kas valandą. Pietums pusvalandis.

Atsakyti

Apskritai dėl mokslų galvos nesuku, dėl poros mėnesių 7 klasės mokslų būtų juokinga nervintis. Bet pikta dėl mokyklos, jų sprendimas nedaryti online mokymosi tik parodo vadovybės požiūrį eit lengviausiu keliu. Ir patvirtina mano nuomonę apie šitos mokyklos kokybę. Aš tai esu girdėjusi, kad buvo nupirktos specialios Teams licencijos ir visos mokyklos turėjo galimybę jomis naudotis ir transliuoti pamokas realiu laiku. Bet kam čia stengtis :B Pasirodau statistikai. Išskalbus patįso kokių 10 cm ir ilgis man nepatinka. Margumas irgi stipriai margas😎 Bet pats siūlas žiauriai mielas, jei gerai pamenu merinas su kašmyru ir gal dar šilku :hmm: Gal ir nešiosiu...

attachicon.gifIMG_20200328_125607_resized_20200328_010529726.jpg

Panašaus margumo buvo bliuzelių tame HM haiende.

Pečiai puikūs  :wub:​ 

Atsakyti

Liniuka, fainas megztukas😍 Tunika tokia sakyčiau. 

Dą biškį ilgio, diržiukas ir suknelė miniakas 😉

Dėl 6tokės ir I moko ir aš nesijaudinu. Bet va tas paskutinių metų vaikas ir sprendimo delsimas dėl egzaminų tai šiek tiek verčia pamąstyt. Tuo labiau, kad UK universitetai siunčia laiškus - būkit ramūs, kol kas nieks neaišku :D 

Nuspręs kiekviena šalis savo tvarką įvest, tada jau tikrai bus nebeaišku iš vis :D 

Atsakyti

8tai valandai taigi vaikams keltis, ne tėvams  :hmm: 

Atsakyti

Liniukos megztukas :bigsmile: ir spalvos  :wub: 

Atsakyti