Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

8tai valandai taigi vaikams keltis, ne tėvams  :hmm:

Aš jiems taip ir pasakysiu, kad čia jų reikalas atsikelt į pamokas. :D

Atsakyti

Ir man dar klausimas, kodėl tėvai naktim dirba :hmm:​ 

Atsakyti

8tai valandai taigi vaikams keltis, ne tėvams  :hmm: 

Bet reik gi pasižėt kad nebūtų miegantys😂 kelsiu 7.00 nusipraus, rengsis uniformą ir sės prie pamokų😂😂😂😂 čia gazdinau taip. Nežinau ar patikėjo

Atsakyti

Rusnės skautų susirinkimai online su visa pilna uniforma vyksta. 

Atsakyti

Laba diena :4u:

man Liniukos megztuko reglanas keistos formos :unsure: lyg norėtųsi vizualiai, kad takeliai arčiau centro būtų :huh2: ir margumo mano skoniui per daug, ypač kai jis skiriasi viršuj ir apačioj :) Bet ne man nešiot :rolleyes:

mes į sodybą nuo karantino pabėgom - paukščiai čiulba, saulė šviečia, net sunku patikėti, kad visai netoli kitokia realybė...

Priedas  3E9738B0-80F1-4666-8FEA-F85DFED21C63.jpeg   228,88KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nuuu, ne tai, ką pagalvojai. :D

Dienos metu neįmanoma normaliai susikaupt (valgyt, pažaist), o darbus reik padaryt, negali atidėt kitam mėnesiui, tai darbas prasideda tik kai kam nuėjus miegot.

Atsakyti

Lace nu kad saulė šviečia ir paukščiai čiulba ir Vilniuj. Kažkaip ir saulei ir paukščiams karantinas dzin.

Liniukos megztuko spalva graži, daugiau mažam ekranėly neįžiūriu

Atsakyti

Lace nu kad saulė šviečia ir paukščiai čiulba ir Vilniuj. Kažkaip ir saulei ir paukščiams karantinas dzin. Liniukos megztuko spalva graži, daugiau mažam ekranėly neįžiūriu

aha, tik čia sodyboj kiek akys užmato - laukai, kalvos, miškai, beržynai... nei vieno praeivio antsnukiuoto, iš viso nei vieno praeivio...  :rolleyes:

jau radau dilgėlių išlindusių ir garšvų šviežių lapelių - bandysiu pasiskinti, vaikystėje mama skanią dilgėlių sriubą virdavo, garšvas į žalią koktelį susiplakt galima...  :)

Atsakyti

Lace, baltai pavydžiu tau sodybos. Ir per šį karantiną vis pagalvoju, kaip būtų gera ją turėt. Aišku su židiniu ir internetu. :D

Atsakyti

Ka daryt jei abiems online pamoka? O tevams darbas nuotolinis? Kompas vienas🤔

Mes irgi neseniai susipratom, kad anketose tai niekas neklausė, ar mūsų vaikai vienu metu turės galimybę jungtis – tik ar kompą turim, internetą ir t.t. Išsiversim, bet bus kas ir su geriausiais norais neišsivers.

Atsakyti

Kompų gi už porą milijonų nupirko padalinti kas neturi. Pabandykit paieškot info kaip tai vyksta.

Atsakyti

Pas mus namie su įrenginiais problemų nėra - 4 planšetės, du laptopai, dar vyras savo darbinį kompą dažnai parsineša  :rolleyes: plius iš bėdos galima ir telefonu komunikuoti.  :huh2: 

Atsakyti