Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pas mus pamokos nuo 9. Kas valandą.

Kompą antrą išsirinkom, laukiu, kad man lizingo galimybę patvirtintų.

Laiptinę pilnai šnd dezinfekavo.

Mes grynam ore prisibuvom iki mano vaikystės kaimo Kulautuvos nuvažiavę: vyriškis dviračiu, aš su vaikais- su mašina. Piknikavom, bernai po medžius laipiojo, nuo kalno ridenosi... aš džiaugiausi, kad nors kiek savo energijos ten išsikraus

Priedas  received_298780711086936.jpeg   94,5KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20200328_134106_644.jpg   201,37KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

mes į sodybą nuo karantino pabėgom - paukščiai čiulba, saulė šviečia, net sunku patikėti, kad visai netoli kitokia realybė...

Tos saulės šiandien kažkaip net perdaug. :unsure: Apskritai toks pavasarinis jausmas, kai išlendi po žiemos kaip kokia užsimiegojusi musė iš lango plyšio. Mažumėlę šiltnamyje pasikapsčiau – karša. Reikia jau matyt ir lauke sėja užsiimti, dar ir medžiai negenėti... Mane, kaip pradedančiąją sodininkę-daržininkę mėgėją, tokie darbai dažniausiai užklumpa netikėtai.

Šeimyna tai badmintono raketes išsitraukė – namuose neįtikėtinai ramu. :D

Atsakyti

Ypatingai šaindien man labai labai trūksta savo kiemo...

Liniuka-man margumas patinka, o ilgį pati aptarei. Daugiau net nežinau, ką pasakyt :D greit mezgi.

Atsakyti

Mes irgi neseniai susipratom, kad anketose tai niekas neklausė, ar mūsų vaikai vienu metu turės galimybę jungtis – tik ar kompą turim, internetą ir t.t. Išsiversim, bet bus kas ir su geriausiais norais neišsivers.

Mūsų net neklausinėjo🤣😂

Atsakyti

O mums skambino mokytoja klausinejo arnereikia kompo tikrai ir jei reikia tai nesigedyt nes mokykloj yra tikrai.O tai pas mus vienas vaikas tik. Matyt daug kas nuo mokyklos priklauso

Atsakyti

Sveikos,

Mes buvom mieste. Dviese. Nedibūriavom, niekur nesukom.Senamiesčiu apėjom ratą, nusukant į mažesnes gatvytes, tik Katedrä reikėjo praeiti. Bet irgi tuščia aikštė.

Būtent mieste buvo mažiausia žmonių. Saugūs atstumai, ant gatvių matyt tas,dezinfekantas, plytelės baltos.

Nutrynė bateliai kojas iki pūslių.

Sutvarkiau grįžusi namus, išploviau grindis, vonios kambarį iššveičiau.

Padariau vyrui šaltibarščių, su virtomis bulvėmis ir spirgiukais.

Aš sau tofu kiaušinienę pasikepiau.

Žiūriu dabar Puaro ano sekmadienio įrašą  ir mezgu užmestuką.

Laukiu vėl išvykimo į Labanorą. Ne sava trobelė, bet geriau nei butas, nors savo bute jaučiuosi visada puikiai ir myliu jį, bet pavasaris, laiptinėj 16 butų, vaikai zuja į kiemą ten šen, dauguma kaimynų dirba, tai iš to karantino mažai naudos konkrečiai daugiabučiame name.

Liniuk, kokia spalva graži,,švelnus net per ekraną, tik ilgis tikrai toks keistas, bet gal ir visai nešiojamas.

Sūnus gegužės 8d.turėjo gintis bakalaurą. Kaip ten bus nežinia. Kok kas Vakarų Lindono Universitetas nieko nesako.

Atsakyti

Aš šiandie atidariau deginimosi sezoną 😁 Priedas  received_3169356956621947.jpeg   275,99KB   0 Parsiųsta kartų Tada išrikiavom zuikių paradą Priedas  received_2965643116812619.jpeg   63,39KB   0 Parsiųsta kartų Turiu maniakiška perdirbinėtoją namuose, neleidžia nieko išmesti, tad panaudojom brolio, metimui paruoštą, mano megztą kakluošalą. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 28 kovo 2020 - 19:17

Liniuka, žaluma man labai graži, ilgis tikrai toks su klaustuku, bet gal dar ir nuo nupaveikslavimo kampo priklauso. Blogiausiu atveju jei neprisijaukinsi gausi trumpint. 

Atsakyti

Išardžiau šiandien savo 720 akių perimetro 2 dienų darbą  :oh:  Pirmiausiai tai sumaišiau sagų kilpų pusę, galvojau nuardysiu porą eilių, bet kai nuėmiau nuo virbalų, pamačiau, kad negerai, per daug akių pririnkta arba reikia gerokai plonesniais virbalais megzt  :unsure:  tai negailestingai viską išardžiau  :B 

ir drakius nuo grandinės nutrūko  :oh: 

Atsakyti

Lace ko kur papirkai?

Atsakyti

Lace, kur ganėsi nutrūkęs drakius?

Kapseika, zuikiai kokie  :wub:​ 

Atsakyti

Lace, kur ganėsi nutrūkęs drakius?

Aido siūluose  :rolleyes: 

Atsakyti