Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kokie zuikiai faini!!  :wub: 

Ruošiamės Žemės valandai. Turim šitą tradiciją nuo pirmo karto Lietuvoj. 

Atsakyti

Lace, gera ganykla!!!

Ko nukovei?

Atsakyti

Lace, gera ganykla!!! Ko nukovei?

oi...  Virš 4kg šiobeito...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 28 kovo 2020 - 20:52

Spėsiu: mėlynas šilkas su medvilne???

Atsakyti

Ar visus šilkys pajamei!???

Atsakyti

Labas rytas :)

Šilinge, ko tau 5,30 nesimiega, kad mane Zoomintis kvieti? :D maliooooonu aišku. Ale kad aš miegu tokiu laiku. (Dabar pamačiau atsiųstą kvietimą). 

Atsakyti

Nu bet Niuma, negi dėl bendro pamezgimo neatsikelei? :)  Labos. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 29 kovo 2020 - 08:30

Labas rytas. Koks kvietimas, kur siunčiau  :blink: Man, sakyčiau, kaip tik miegojosi  :hmm:​ 

Atsakyti

:D nznau. I pašta gavau nuorodą, kad meetingas su tavim laukia. Bet čia gal grybauja programos. Nenustebčiau. 

Atsakyti

Labas rytas,

Pasirodo laiką šiąnakt pasuko, o aš tik dabar pamačiau naujienas atsidarius. Visai nebesigaudau  datose. Didžiausias gėris ir gyvenimo malonumas yra miegas. Gerai, kad bent miegasi gerai.

Prieš kelias dienas dalyvauvau virtualiame pokalbyje per fb messenger. Ten buvo sudaryta mūsų grupė. Tai po to pokalbio atsirado pas mane dar dvi ar trys grupės, kur prie tos minėtos grupės dar prijungta po kelis kontaktus iš mano sąrašo. Ir atseit aš sudariau tas grupes, bent vieną iš jų tai tikrai buvo parašyta, kad aš administratorius. Nesuprantu kaip taip atsitiko, paskui ten ištryninėjau.

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Liniukos megztuko spalva graži, bet dėl vaizdo nuomonė kaip 

Lacės  :ax:

Apie laikrodžio persukimą pamiršau 

Atsakyti

Aš vakar per radiją grįždama vakar išgirdau apie laiką. Nu jo, teks pasistengt Vilių rytais  prikelt, kai jis vis dar miega. Dabar.

Pradėjo patikt kojines megzt- nei įliemenuot, nei pečius nuleist... įvaldžiau 5 virbalus, kurių anksčiau nepakęsdavau. 

Atsakyti