Labas rytas
Labas rytas ![]()
Sapnavau, kad dėl
kažkokios priežasties akis operavo. Nei užmigdė, nieko. Sėdėjau ant taburetės ir atspindy mačiau savo aky pjūvius skalpeliu. Jokio skausmo
Vieną akį spėjo išoperuot, kitą tik prapjovė ir katinas prabudino
Limit katinas pajautė kad neramiai miegi
Labas rytas
prasimezgiau.
A8DD8BAB-73AD-44EF-9D26-B43A8CCA8073.jpeg 681,5KB
1 Parsiųsta kartų
bus zoomo megztukas
blizgis kažkada kitą pavidalą gaus ![]()
O aš tai prisižiūrėjus Šilingės ir Niumos grožių užsimaniau kojines megzt. Bet tokias kokias nors gražias gražias
Ką gaminat pasidalinkit ;)
Pas mane šiandien Beatos cukinijų apkepas. Parsinešiau paskutinę iš rūsio tokią gero paršo dydžio
Dar iškepiau cucukinijų keksą. Ir vis tiek tik pusę paršo sunaudojau
https://www.beatosvi...asaros-zurnalo/
Vyrui radikulitas
Ommmmmmmmmm
Aš lėtai keptos šoninės likučius valgysiu. Vyrams kotletai.
Nenoriuniekogamint
aCibodo
Liniuka, aš vakar vyrui nugarą tepalais tepliojau.
Neprotingasžmogus sugalvoju vaikus į medžius pakilnot... paauglinius. Aišku, pasitempė
Chacha, kas tos jūsų nugaros
pas mus eilinė panika dėl koronos. Aš jau nebesuprantu, ar kitų ligų nebeliko, ar tie požymiai bendri visoms. Žodžiu vyriškiui skaudeno gerklę ir buvo pakilus temperatūra iki 37. Bet nukrito pati sau. Nekosti. Bet eiti artyn bijo, į darbą nebeeis ir dejuoja, kad užkrėtė visus kolegas ...
Gali būt ir psichloginiu pagrindu tie pojūčiai.
Bet kartais panika praeina ir dabar kažką gamina
Vakar valgėm krabų salotas su ryžiais ir skumbrę su bulbom. Čia kai man atsibosta gamint, tai būna paprasti variantai. Aišku, vaikų tokiais neužkiši, bet aš jų ir neturiu
Tai va.
Baigiau megzti savo slieką
. Siaurą ir ilgą tipo pusskarę. Kaip visad pradžia tanki o pabaiga reta.
Bandau pradėt išardytos medvilnės ilgą megztuką, kur rodžiau pilką tokį. Bet kol kas neįveikiu mėginuko su brioche intarpu.
O aš šnd ir neisiu į virtuvę beveik. Koldūnai su bulvėm ir šonine. Iš serijos: svarbu užkišt.