Pas mus diskusija: kotletai ar naminė pica. Tingiu ir tą ir aną, net tingėti tingiu, vis dar su pižama, oras nenusakomas, net sniego turėjom
Nukoviau rytdienai Barborą
Šiandien valgėm orkaitėj keptus kiaulienos sprandinės kepsnius su kartu keptomis bulvėmis. Salotos: pekinas, paprika, poras, marinuoti agurkėliai, majonezas. Visai nedietiška, žinau.
Pas mane šiandien irgi pižamadienis ![]()
Kaliaropės sutarkuotos, su grietine sumakaluotos
Ropės šiaudeliai orkaitėj iškepti, kotletai baigia išsitroškint
Aš picą kepiau vyrui penktadienį
Šiandien šaltibarščiai ir mentė kepta orkaitėje
Vakar buvo balta mišrainė.
Limitukas man numezgė kojines.
Tokias tobulas, šiltos, minkštos, gražios ir dar rožinės.
Labai pradžiugino, vaikščiot,gaila, bet ant sofos sėdžiu ir kojos monentaliai šyla.
Ačiū už širdį ir rūpestį.
Rožinė iki ausų, mano meilė rožinė

Aš prisiruošiau pasižiūrėri "Užkratas"
Vaa kokios dailios kojinikės,tuoj eisiu kojininių siūlų vyniot
Aš barboros rytoj laukiu, kol kas pavyksta vis šiaip ne taip
Šaltibarščių maniškiai prašo irgi, gallvoju ar šitą pildyt užsakymą, ar kitam kartui, šaldytuvas irgi ne guminis
Ingriduska, iki ausų rožinė ![]()
Man tai per tas skyles vėjas švilptų ![]()
Aš ir statistikai parodysiu. Nu toks visai simply.
received_252699442435700.jpeg 240,27KB
0 Parsiųsta kartų
Ai nu. Merginos mano sulaukė Barboros irgi. Praktiškai viską atvežė. Vaisių pamažino, nežinau, kur jie tas prekes rinko, kad pritrūko. Kai ką pakeitė, bet toj pačioj kategorijoj. Sakė ramiai dar daugiau nei savaitę gyvens be pardės.
Bet mūsų kaime laaabai mažai laikų būna, o ir ilgesnis tarpas laukimui.
Man ir joms klausimas, kai užsakai, na, gauni laiką po savaitės, kurios dienos nuolaidas taiko? Kai užsakai ar kai krepšelį renka?
Mes irgi neseniai susipratom, kad anketose tai niekas neklausė, ar mūsų vaikai vienu metu turės galimybę jungtis – tik ar kompą turim, internetą ir t.t. Išsiversim, bet bus kas ir su geriausiais norais neišsivers.
aha, aš irgi taip supratau, ar iš viso turės galimybę prie kompo pasikeisdami dirbti. Kol kas nebus online pamokų, tik kai kurios. Namų darbų jau krūvos prikelta abiems. O instrumento pamokos tai online vyks ![]()
vakar toks oras, o dabar sninga...
Aš seniau nesuprasdavau kiek mes suvalgom. Kiek maisto mums dviems reikia.
Dabar aiškėja labai.
Vis lengviau planuotis ilgam pirkimus.
Aš neužkandžiauju. Vyrui užkandžiam eina sūris: džiovinti maži sūriukai, Svalios riekelėmis rūkytas lydytas, Džiugas.
Visai neina mėsos ir dešros.
Kartais pistacijos.
Maistą gaminu kaip seniau dviem kartams.
Tai tiem dviem kartams užtenka 500 -700g mėsos, priklausomai su kaulu ar ne.
Kopūsto galva sueina per 2 dienas, morka didele, agurko šmotas, raudonas svogūnas.
4 bulves arba 1 maiselis ryziu.
Aiškėja ir pusryčių produktai, duona, batonas, lydytas tepamas sūrelis,,paštetas, blynai su uogiene, kiaušinienė.
Dar pastebejau kad eina vynas, alutis ir brendziukas su arbata. Čia biški net pakonfliktuoju, kaip abstinentei im nervs.
Per tas dvi savaites gaminau
Cezario salotas su vištiena grill
Salotas su keptom aštriom raudonom pupelėmis
Plovas
Tortilijas su kumpiu sūriu
Tortilijas su faršu pupelėmis
Kepiau sprandinę su svogūnais ir bulvėm vienoje keptuvėje
Kotletus su bulviu kose ir burokeliais
Pica mieliniu padu, gavosi minkšta puri.
Sriubą barščių, šaltibarščiai 1 kart
Žuvytę kepėm kartą
Ir šašlus 1 kartą su grill daržovėmis
Nu va tokie mūsų maistai
Aloha
Man ir joms klausimas, kai užsakai, na, gauni laiką po savaitės, kurios dienos nuolaidas taiko? Kai užsakai ar kai krepšelį renka?
Mano patirtis su tesco ( gaunam uzsakymus is lenkijos, dabar jau nebe..nes karantinuojames) tai kainos galioja tos dienos, kai renka krepseli.